![]() |
Tuning Pitesti S4C
6 Attachment(s)
STREET4CARS Tuning Garage...
Modificam masini in arges si in dambovita. YM & Mail: [email protected] Proiect actual : - Fiat 850 -1970 - 850CC Poze cu suspensia lasata si cu multele "gaurele" astupate:lol::lol::lol::lol::lol: |
Re: Tuning Pitesti S4C
bafta la proiecte.
|
Multumim
|
abia astept sa vad finalizata activitatea voastra..
pana atunci spor la munca! |
Spor la munca (si de la mine)...ca e nevoie:-)
|
cred ca trebuie adus si un urs la voi pt pregatire ;)
bafta Adi & Giovanni |
Te asteptam cu cea mai mare placere Cipri si pe toti cei dornici sa faca cateceva pe la masini....sti prea bine de cand iti tot zic ca deabia astept sa lucrez la ursu tau:D
|
2 Attachment(s)
ceva poze de astazi cu evazarile la aripi si evacuarea...
|
e de munca la ea nu gluma
|
intradevar mai e de munca da usor usor capata forme si sper sa va si placa in acelas timp
|
munca intotdeauna da roade cu ajutorul lui dumnezeu vom termina;)
|
Abia astept sa ne apucam de al meu logan :))) . :d
|
si noi:D
|
Quote:
|
il luam si pe ala :) ..
|
=))=))
|
foarte sweet broscuta(stiu ca e fiat,nu te inflama draga cititorule)
sincer astept cu nerabdare finalizarea proiectului sper ca ne veti tine la curent cu toate etapele lucrarii sanatate! ca restu' se rezolva ;) |
1 Attachment(s)
o lucrare de astazi...portbagaj clean de logan
|
...poi da...e la moda:D .Chestia e ca arata si bine...poate cine stie,o sa fie si la mine, si asa am o problema pe portbagaj,daca tot ma apuc...;)
|
cat ma costa sa imi montati si mie 2 kituri de xenon ( far+proiectoare) la un fiat linea?
|
trimite un pm cu id de messenger si ne auzim acolo
|
Poze cu spatele Fiatului?
|
1 Attachment(s)
pun eu o poza :D
|
13 Attachment(s)
desi nu am mai postat de mult timp absolut nimic am zis sa mai punem cate o poza cu ce sa mai intamplat intre timp pe la garaj si anume....bad boy logan,astupat bandouri logan,portbagaj clean logan,bad boy fiat seicento plus mici modificari la bari si pleoape stopuri spate,reparat eleron astra bertone plus cateva poze cu fiatu 850 finalizat pentru cei care inca nu l-au vazut...
|
Aveti si vopsitorie?
|
cabina nu avem dar de vopsit ne ocupam tot noi daca e nevoie...fiatul 850 este vopsit de catre noi,barile la fiatul seicento tot de noi
|
Fa-mi un pret la vopsit praguri, prelungirile barilor fata-spate si o usa. Usa trebuie si indreptata oleak. Am eu vopseaua.
|
3 Attachment(s)
bad boy+grila dacia supernova...capota este vopsita provizoriu cu spray-ul
|
Cat costa bad boy look-ul ca la supernova asta fara vopsit?
|
Frumoasa prezenta au facut buburuzele la 4TuningDays 2010. Am fost foarte placut surprins de amandoua. Succes Baieti!
|
Multumim frumos,si masina ta a lasat o impresie foarte buna....pe viitor speram ca buburuzele sa lase o impresie mult mai buna tuturor,fiatul 850 va intra in lucru din nou,acum si la interior
|
Poftim id-ul meu de messenger adytzu_tuning si discutam acolo toate detaliile
|
Quote:
Mult succes |
Frumoasa rau de tot BROSCUTA(FIAT)poate am si yo ocazia sa o vad curand:D:D......bafta multa ADY.....
|
Multumim Robert si cu cea mai mare placere esti invitatul meu sa o vezi mai ales ca broscuta(sau broasca dilie) cum ii zicem noi va intra din nou in garaj si din calculele noastre la anul va iesi pe strazi si completa,exterior+interior.....
|
sper ca duminica asta sa vin cu masinuta me........trag sa o termin dar nu prea depinde doar de mine:((......bafta multa
|
9 Attachment(s)
Ceva lucrari de astazi....reparat carena spate yamaha aerox,portbagaj clean logan faza 2 si modificat grila fata logan faza 2(scoasa stema si unite dungile intre ele)
|
hahaha......ADY ai adus tuningul la mioveni pe loganul ala:))))adica aproape de mioveni.....frumos CLEAN......tre sa ne apucam intr-o saptamana 2 maxim si de haionul meu......:)bafta si frumoase lucrari
|
Mersi si cand doresti tu Robert atunci ne apucam de el.....oricum vorbim duminica la intalnire mai multe
|
Nu stiu daca o sa vin duminica pentru ca nu o sa fie gata masina:((astept de vineri un electrician dar nici pana astazi nu a venit sa imi faca instalatia toata:((sunt slabe sanse sa o termin saptamana asta:((poate daca e sa vin dar fara masina.....bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning