![]() |
Spyker C8 Laviolette Basic Instinct 2 Limited Edition
2 Attachment(s)
Spyker C8 Laviolette Basic Instinct 2 Limited Edition https://forum.4tuning.ro/imagehosting...f21b4402bd.JPG Dupa cum sugereaza si lunga denumire a acestei masini, Spyker C8 Laviolette Basic Instinct 2 Limited Edition este produsa intr-o serie limitata de 25 de exemplare identice cu C8 Laviolette ce apare in Basic Instinct 2. |
Re: Spyker C8 Laviolette Basic Instinct 2 Limited Edition
ce masina mai vezi tu atinge 300km/h si la 30/000de $ si a mai aparut si in film?
|
Super tare jucaria
|
Si cu ce difera de un "Spyker C8 Laviolette" normal (daca exista asa ceva)? Sau parca C8 e o masina produsa in serie mare.
|
mi se pare exagerat de scumpa ! ... de banii aia iti 5 masini calumea !
|
Quote:
|
NU face totzi banii chiar daca e o masina care "apare" in film...scump, scump...dincolo era mai ieftin!
|
daca botul ar fi fost o ideea mai afresiv..si alte stopuri pe spate era superb! dar si asa e dragut
|
Pt. Bogdan C.E.T , mashina asta costa 250.000 de euro, nu 30.000 d euro cum ai scris tuh akolo, aja k nu e chiar asa de ieftina, poate pentru tine da, shi nu ishi face banii
|
arata beton dar pretul e prea mare pt performantele ei.
asta-i parerea mea... |
Quote:
|
nu prea arata la cat costa ....
ca si performante jos palaria |
Mie unul nu-mi place...designul arata ca naiba.
|
parca e o jucarie burago mai degraba decat o masina de strada!!!
Mie nu prea imi place,si cum zic si cei de mai sus e mult prea scumpa!!! |
Din fata jucaria asta arata fain,dar nu-mi plac stopurile de nici o culoare.Merita sa dai banii astia pe masina,ganditi-va la exclusivitate,25 de masini in toata lumea!!!
|
masina nu imi place deloc...pentru ca este foarte exagerata cu prizele de aer de peste tot...sunt mult prea mult prize de aer...
pretul este exorbitant dar daca stau sa ma gandesc ca este o editie atat de limitata parca merita investitia pentru ca se poate amortiza in cativa ani... masina nu imi place dar pentru o afacere ar fi buna :) |
seamana la fata cu jaguarul xkr si lateral cu alfa romeo coupe (model putin mai vechi ) ! e destul de scumpa .... personal nu-mi place .
|
sincer nu prea imi place :& dar merita
|
cred ca din cauza numelui e asha scumpa! :)) pana ajungi cu ea acasa uitzi cum ii zice :)))
|
Aprecierea masinilor de acest gen vine cu varsta
3 Attachment(s)
Parerea mea este ca nu trebuie neaparat sa aiba mii de cai putere la banii astia ca sa avem impresia ca merita.
Ne putem da usor seama de unde vine pretul masinii ... din cateva poze mai sugestive. Masina este construita si pentru performanta dar mai ales pentru calitatea materialelor si a executiei. Spyker e un nume mare printre masinile "exotice", primele semne ale traditiei marcii datand inainte de 1900. |
nou pe-aici...si acum am vazut pozele cu interioru masinii asteia....ce sa zic..ii mortal ..poate printre cele mai faine interioare pe care le-am vazut...si eu is de parere k isi merita banii...chiar dak nu are un nume prea cunoscut..pt ca ...vorba lui \baghdava\..dai banii pe calitate si peformante...
|
fara cuvinte o.z.n.-ul ...
asa editie limitata..o face sa-si merite pretul,mai ales pt colectionarii f f f instariti,maniaci... |
prea mare pretzul....iti iei doua gallardo de banii astia...
|
Quote:
|
ii misto si are performance bune
|
Frumoasa merita toti banii, stiind ca s-au facut doar 20 pana akuma macar stii ca dak mergi pe strada cu ea o sa fie ceva unic si special care altii n-o sa mai aiba...Partea proasta e ca s-au cam inspirat de la maserati in fata si de la aston martin in parti cea ce da dovada de neoriginalitate...Punctu forte e motoru care da dovada de performanta:D :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning