![]() |
Inlocuire sistem Bose`` de pe a3
Am un sistem Bose pe un a3 din
2002 si vreau sa ii pun mp3 sub si statie .... am toate ce trebuie Problema e urmatoare ... pe masina ii audi concert ... 4+1 si magazie de cduri ....si nu am nici o mufa ... prin care sa pun boxele la mp3 ... el are doar alimentare o mufa neagra mare care nu intra si una rosie care nu stie ce iii dar de iesire de boxe nimic .... Ce ar trebui sa fac sa tai cablu cu cablu ... si sa le duc pana la cas ... sau este vreo combinatie .... pe la mijloc .... de unde ash putea lua ... stiam ca are o statie .... dar na nu stiu ... |
Re: Inlocuire sistem Bose`` de pe a3
So help me guyz :))
|
chiar sa nu ma ajute nimeni
..... |
3 Attachment(s)
Pana la urma am facut eu ceva pe acolo am mers la un electrician .... si mi-a pus doua adaptor de semnal si asha am facut 4 iesire de boxe de pe sistemu vechi .... dar din pacate nu se aude foarte clar ..... si nu se aude asha de incetu .... ce sa fac help me .... Va rog ....... mult
|
iti dau o solutie.... JL Audio Clean Sweep... asta iti ia semnalul de la playeru stock, ii atasaza un egalizator automat dupa care iti da iesiri preamplificate pentru ampuri.
cat despre restul sistemului...depinde ce preferi tu si ce s-ar potrivi mai bine bafta |
Nu ar fi totusi mai bine sa te duci la o firma care se ocupa de sisteme, sa se uite la masina, si sa-ti dea jos sistemul stoc dupa care sa-ti monteze ce anume vrei tu ? Poate au mai avut de-a face cu audi, si stiu cablurile/ampul unde sunt. bafta!
|
Eu nu ma refer la o inlocuire .... totala a sitemului eu vreau sa pastrez boxele masinii .... numai sa imi schimb HU si sa pun un amplif si subwoofer ...
|
atunci io nu inteleg care e problema....
schimbi HU cu unu care sa aiba iesire de sub... si iti pui sub si amp. simplu, nu? |
dar dar mufele .... de la audi nu incap la HU asta .... si trebuie o modificare ... asta caut eu daca citeai mai sus iti dadeai seama
.... |
nu mi-am dat seama...si am citit ca sa stii...
se pot gasi adaptoare da nu mai stiu exact p unde... parca aici www.car-tuning.ro bafta |
Nici o sansa .... acolo ...
|
alte idei nu am.... sorry
|
O lucrare de genul asta nu se face acasa daca nu esti de meserie. Trebuie sa gasesti un atelier de specialitate la tine in zona.
Nu risca ca ai toate sansele sa strici ceva pe acolo... |
parerea mea este ca daca ai sistem bose stock facut pe masina adica nu adaugat... lasa-l asa... :) suna ireprosabil si parerea mea este sa nu il distrugi aiurea! :)
Bafta! P.S.: Iar daca ii adaugi si subwoofer s-ar putea sa ii debalansezi sunetul... oricum nu o sa mai fie sunet Bose... ci... o amestecatura! (NU zic ca nu s-ar auzii bine)! |
mda .... saxo atelier specializat nu avem pe aici ... ca ash merge ..... dar din pacate .... stau pe capul unu electrician cam cel mai bun din judetz ...
|
Eu stiu ca suna bine un asemenea sistem dar eu vreau ceva tare ..... Mult mai tare ... adika basu de pe masina de la bose .... e varza ...
|
daca nu ma insel masina are subwoofer din fabrica... stiu ca este in portbagaj pe peretele din stanga, trebuie sa aiba un capac acolo... dar de ce nu mergi la un atelier specializat... ma indoiesc sa nu gasesti unu in apropiere macar intrun oras apropiat...
|
da nu gasesc ... am cautat mai multe ... are subwofer in spate ... dar eu vreau ceva mai special tu cum ai facut din masina ... discoteca ... na acelasi sindrom am si eu ...
|
atunci trebuie sa te duci neaparat la cineva calificat
|
stii pe cineva mai aproape ?
sau stie cineva .... |
clujul cum iti suna:D
|
drumul suceava cluj il faci cam in 6 ore ca ii fffffffffffffff rau drumu .... alta locatie ... mai este .....
|
Daca vrei s-o faci cum trebuie, ce mai conteaza citeva ore in plus pe drum ?
|
da dar drumul .. este belea ... oricum cred ca voi da jos .. adaptoarele aleea de semnal si voi trage fire din nou pentru noile boxe ...
|
Asta ar fi cea mai inteleapta miscare
|
Stiti cumva ce s-ar putea face ... cu panourile ... sa pun 2 boxe in fata sau ceva de genu asta .... exista asemenea panouri sau adaptoare ?
|
Ce tip de mufe are sistemul original de pe Audi ? Si ce fel de mufe are MP3 playerul pe care vrei sa il montezi ? Pune niste poze ... daca poti ... cred ca te pot ajuta ...
|
mufe originale ... audi la toate is la fel
..si mie imi trebuie din mufele de audi -----> in mufele normale .. una chanalele si una alimentare( pe care o am ) |
heparu da incearca la co tuning :) el parca se pricepea la sisteme :|
|
Bine mai ... ce sa fac acolo ? :)))))))))))) acolo sa iti pui un casetofon sau ce ? :))))
|
problema la tine va fi alta. Dupa ce vei schimba aparatul original vei constata ca difuzoarele vor suna mai rau decat cu cel al masinii. Bose-ul a facut acel sistem ca sa sune bine, nu tare, difuzoarele sunt de putere mica si se deschid f repede dar nu duc in putere. Dupa ce vei adauga un sub mai puternic vei avea nevoie si de o amplificare pe difuzoare si in mod cert alte difuzoare mai puternice care sa se poata tine dupa puterea sub-ului. ideea e ca daca vrei sa se auda si bine si tare atunpci trebuie sa faci o oarecare investitie ca sistemul sa se ridice peste pretentiile vechiului sistem. Cat despre montaj iti recomand sa faci acei km pt ca merita din plin. 50% din rezultatul final tine de calitatea instalarii. studiaza problema inainte de a te apuca sa umbli prin masina si vezi ce ti s-ar potrivii mai bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning