![]() |
Machete in lucru - KingDesign
10 Attachment(s)
Nu stiu daca e bine postat, pentru ca nu e tuning pe machete ci machete realizate de la 0.
Primele modele in curs de realizare si diferite stadii: 1. Mercedes Benz O305GT nr.922 2. Volvo 7700T nr.934 prototip |
Re: Machete in lucru - KingDesign
sunt super...spor la treaba...
din ce le faci? |
Ti-ai facut topic cu BUS-urile, foarte tare! Spor la treaba!
|
Sunt facute din Komatex, un PVC spumos, de 2mm si vopsite cu spay acrilic. Scaunele sunt foarmate din lut. Iluminatul cu LEDuri de 5mm diferite culori si piranha.
In viitor vreau sa trec pe placaj pentru modelism sau lemn de balsa. Asta este necesar ca sa tai machetele cu CNC laser, pentru ca laserul nu poate taia PVC sau derivatele lui |
si de unde cumperi Komatex? ca as fi si eu interesat de cateva placi dinastea:-??
|
Eu le-am primit de la o firma de publicitate, sunt ramasite de la materiale publicitare, dar se gasesc pe net. Sunt firme care importa direct asa ceva
|
7 Attachment(s)
Stadiul de azi:Am lucrat la Volvo 7700T. Nu l-am facut azi ci pe parcursul lunii decembrie
|
10 Attachment(s)
M-am apucat sa restaurez un Volkswagen Golf 5 primit la schimb de la cineva. Voi prezenta cu poze stadiul lucrarii. Totodata voi lucra in paralel si cu troleibuzele incepute
|
Bafta la GOLF ca vad ca e cam...:(
|
Asa e, de aceea o restaurez. Cu ce pot da jos chitul de poxilina si vopseaua de pe masina?
|
incalzeste locul cu poxilina/chit la aragaz.Putin nu mult.O sa isi piarda din rezistenta si o dai joc cu mana, sau o surubeltina/patent.
|
de obicei caut o gaura ca sa pot baga o surubelnita sau ceva si dupaia iese totul:D!!!
|
Quote:
Nu uita de "comanda" pentru Transira!!! 8) Nenea Sintea nu vrea machte pe care sa le plateasca ci vrea donatii, iar eu n-am timp de asa ceva... :-P |
7 Attachment(s)
Stadiul de ieri. Am reusit sa dau jos o parte din vopsea si chit.
|
foarte frumoase BUS-urile... vad ca esti tare pasionat de ele
spor la treaba... ;) |
Multumesc, da sunt pasionat. Cred ca sunt singurul pe siteul 4tuning.
|
9 Attachment(s)
Avansam cu restaurarea. Ieri am terminat de dat jos vopseaua si am tras in piele naturala scaunele fata si portierele fata, azi urmeaza mocheta si scaunele spate.
|
7 Attachment(s)
Interior terminat...
|
din cate vad o sa fie portocaliu?
|
Nu stiu
Am vrut sa fie rosie, voi ce imi ziceti? |
daca pielea era mai subtire iesea mai bine, oricum e de apreciat efortul
|
4 Attachment(s)
Stiu. Dar nu am avut mai subtire. Asta mi-a ramas de la niste albume foto ce am facut.
Sistemul de iluminat pe fata realizat cu un led si fibra optica: |
9 Attachment(s)
Azi am chituit macheta. Poimaine urmeaza sa intre in vopsitorie. Culoarea aleasa pentru macheta e un portocaliu cu dungi negre.
|
=))) ce ai facut acolo domnu :D , dai cu chito doar unde sunt probleme nu umple toata masina de chiti si gogoloase , nu pune atata intaritor ca se intareste chiar prea repede si nu apuci sa il intinzi cum trebuie , unde sunt probleme dai cu un pic de chit si atata! arata urat,faceai cu chit si grund inainte de vopsit si era totul bine asa ai de slefuit de te iau d...
Spor la treaba |
O sa iasa bine... Urmeaza sa fie slefuit.
|
4 Attachment(s)
S-a realizat si slefuirea, Maine sau poimaine va pleca la vopsitorie. Culoarea nu il voi dezvalui inca dar va promit ca va fi ceva ce in lumea machetelor inca nu s-a vazut... Sau nu stiu eu ca exista. Deci... stay close.
|
Adica, doar atat a fost slefuirea:???:?Lasi chitu ala intreg pe ea, cu toate gaurile si denivelarile acelea?
Vopseaua nu o sa acopere imperfectiunile alea... Nu trebuia s-o dai cu atata chit, o dadeai cu smirghel mai fin, si atat. Bafta la lucru, ca mai ai mult:D! |
Mersi de sfaturi. Asa am fost sfatuit sa scap de imperfectiuni.
|
De imperfectiuni scapai cu spritzchit/grund/primer sau cum vrei sa ii spui. Un strat, doua cel mult, slefuit daca era nevoie si era ok. Unde aveai zgarieturi foarte adanci puteai sa aplici putin chit de retus. Acum ai mult de munca sa scapi de surplusul de chit.
PS: eu recomand slefuirea umeda, trebuie smirghel special dar iese mult mai bine. |
Da asta stiu cu slefuire umeda. Smirghelul e de granulatie 600.
|
poti incerca lejer si de 400 ;)
|
4 Attachment(s)
Un nou proiect de restaurare inceput...
Un VOLVO XC90. Caut si piese pentru acest model. Fabricatie Welly. Mai ales rotile si bara fata a vehicului. Totodata astept si piese pentru proiectul VW. |
ma bucur ca a ajuns...de abia astept sa ii dai o noua viata:D...bafta;)..
p.s:urmeaza sa vina la tine,un 288gto:D |
Multumesc sper sa reusesc
|
A sosit VW din vopsitorie. A iesit mai bine decat ma asteptam, Poze cu masina asamblata.
|
hai cu pozele:D..m-ai facut curios;)
|
6 Attachment(s)
Pozele:
|
Foarte buna ideea si foarte fain a iesit, dar ce s-a intamplat sus in stanga, ai pus mana cand nu era uscat? Bafta la tunat machete.
|
Imi place ideea , se potriveste cu macheta.
data viitoarea sa ai mai multa grija la executie |
arata bine:D....chiar mai bine decat inainte;)...sa iasa si celelalte;)...care vin:D....bafta;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:22. |
- Copyright 2026 4Tuning