Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/16438-renuntam-iubita-iubit-plac-prietenilor.html)

don_costelo 25-04-06 20:14

Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri?

Ideea care este? ! EU am renuntat la o fata cu care am fost combinat datorita presiunilor exercitate de prietenii mei ..... lor nu le placea... Voi ce credeti despre treaba asta?

2fastboy 25-04-06 20:16

Re: Renuntam la iubita/iubit daca nu le plac prietenilor nostri?

am patit si eu asa .... te faceau sa te simti prost nu-i asa ?in prezenta ei :oops: ziceau glume aiurea mda asta e , dar daca tie iti place nu ar trebuii sa te uiti in jur ;)

don_costelo 25-04-06 20:31

Quote:

Originally Posted by 2fastboy
am patit si eu asa .... te faceau sa te simti prost nu-i asa ?in prezenta ei :oops: ziceau glume aiurea mda asta e , dar daca tie iti place nu ar trebuii sa te uiti in jur ;)

exact asa am patit si eu
da pana nu te arzi odata nu te inveti minte
ce e drept ca a doua oara nu am mai facut greseala asta
m-am invatat minte

Eugen_TL 25-04-06 21:03

lol! n-as fi renuntat la ea nicidecum pt altii! mai ales fara motiv! scurt ,parerea mea

RA_2fast4u 25-04-06 21:51

Quote:

Originally Posted by don_costelo
Ideea care este? ! EU am renuntat la o fata cu care am fost combinat datorita presiunilor exercitate de prietenii mei ..... lor nu le placea... Voi ce credeti despre treaba asta?

fuck them! fuck here!
adika cu alte cuvinte! daca ti la fata ce treaba au prietenii cu asta? daca nu le convine sa isi freke menta de un gard sau ceva :), cand esti cu ea esti cu ea, cand esti cu ei esti cu ei!

Spark 25-04-06 22:06

eu nu cred ca as renuntza la prietena ... adik cineva de care imi place si cu care ma intzeleg ... daor ca nu le convine prietenilor ...
dak is prieteni buni ... pana la urma ar trebui sa inteleaga ... ca asta e situatzia .. si ca nu are rost sa isi bage ei botu` pe unde nu trebuie

Psycho 25-04-06 22:53

in principiu nuh .. acum depinde si de relatia dintre voi .. adica ... la o relatie de 2 - 3 luni poate da .. la una mai lunga poate nuh

don_costelo 26-04-06 06:47

mai exista varianta in care prietenii o vorbesc de rau pe ea(prietena noastra)din gelozie....adik pur si simplu sunt gelosi ca nu ne mai petrecem timpul cu ei ..in cazul meu cam asta a fost

Mustang 26-04-06 07:42

mie mi se cam rupe de prieteni...
pentru ca eu ma intalnesc separat...
de exemplu: o zi cu gagica...o zi cu tovarasii...

pt k incep sa apara diferite discutii...si nu am chef sa ma cert cu niciunu' dintre prieteni si nici cu gagica...

momentan ma intalnesc doar cu tovarasii :D

EvLSant0S 26-04-06 14:13

pai .. e simplu ... la o relatie tanara.. gen 2-3 luni .. nici macar nu ai de ce sa te afisezi .. cu ea.. printre prieteni .. deja mai incolo .. prietenii tai .. nu au ce sa faca decat sa accepte situatia, ea e iubita ta si o iau ca atare, a .. ca mai fac o gluma si etc e ok ,dar daca vezi o tzin tot asa, iar tu o iubesc, le spui clar sa termine , si daca o fac in continuare.. se gaseste usor o solutie .. ca sa impaci toate cele 3 parti :) pana acum nu m-am despartit de o ea .. din cauza prietenilor .. desi trebuia :P in schimb.. am stat cu una .. din cauza prietenilor .. :) si se pare ca am facut bine

d3vilish_lips 26-04-06 18:33

....eu am renuntat la inceputul relatiei mele la neste pretene ...ele se suparau k nu ma mai vedeam cu ele si k eram vesnik indragostita.... nici pana in ziua de azi nu regret ce am facut atunci si pe parkursul anilor lea tercut si lor supararea si aku suntem friends again.....asa k never nu as renunta la iubit ptr altii...e viata mea si nu o sa stau sa imi dicteze altii ce sa fac cu ea chiar dak sunt cei mai buni prieteni ;)

don_costelo 26-04-06 20:01

bravo tie
da pe mine nu m-a dus capu pe atunci

DaNuTzU' 26-04-06 22:15

da ma cand esti cu ea esti cu ea cand esti cu ei esti cu ei!! merge si asta
eu la varsta asta as renuntza la o fata pt prieteni!!!
sa nu uitam ca si prietenii te mai ajuta din cand in cand;) si femei sunt destule pt toti!!!la varsta asta va spun sincer nu ma pot gandi la o relatie serioasa si as renuntza:P mai inkolo o sa fie altfel

Psycho 27-04-06 01:32

Quote:

Originally Posted by d3vilish_lips
....eu am renuntat la inceputul relatiei mele la neste pretene ...ele se suparau k nu ma mai vedeam cu ele si k eram vesnik indragostita.... nici pana in ziua de azi nu regret ce am facut atunci si pe parkursul anilor lea tercut si lor supararea si aku suntem friends again.....asa k never nu as renunta la iubit ptr altii...e viata mea si nu o sa stau sa imi dicteze altii ce sa fac cu ea chiar dak sunt cei mai buni prieteni ;)

ce nashpa .... io nu faceam asa . 2 - 10 preiau de proba controlu ... :) ....

nu shtiu cum te cheama dar pe usha ta scrie nicu + aneta = pedofilie ;)

don_costelo 27-04-06 06:19

Quote:

Originally Posted by DaNuTzU'
da ma cand esti cu ea esti cu ea cand esti cu ei esti cu ei!! merge si asta
eu la varsta asta as renuntza la o fata pt prieteni!!!
sa nu uitam ca si prietenii te mai ajuta din cand in cand;) si femei sunt destule pt toti!!!la varsta asta va spun sincer nu ma pot gandi la o relatie serioasa si as renuntza:P mai inkolo o sa fie altfel

e si asta o varianta de raspuns insa depinde de durata relatiei.

aleks 28-04-06 10:11

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
pai .. e simplu ... la o relatie tanara.. gen 2-3 luni .. nici macar nu ai de ce sa te afisezi .. cu ea.. printre prieteni ..

eu ma afisez fara prea multe gretzuri din prima cu tipa, ce-are frate, bube-n cap sa nu o scot in lume pana nu trece perioada de carantina?:lol::lol:
sa nu o agatze un prieten de-al meu sau ceva?
asta e, dak nu-i place de mine si-i place de altul, nu-i nici o problema, viteza frateee, ca-i plina lumea de femei:twisted:
cat despre tema topicului... da, mi s-a intamplat si mie sa renuntz la unele tipe influentzat de ceea ce-mi spuneau prietenii, dar parerea lor a fost doar ca o confirmare a propriilor mele indoieli vis-a-vis de viabilitatea relatiei cu ea

DaNuTzU' 28-04-06 10:26

ai dreptate aleks!!
daca ei nu ii place daca ii place de altu dak face orice altceva ce nu imi place vitezaaaaaaaa!! e plin de femei;)

roby18 28-04-06 20:59

eu nu miasi lasa prietena nici daca miar spune parinti dar mai putin din cauza prietenilor .......daca nu le convine de ea sa se arunce in mare din partea mea

DaNuTzU' 28-04-06 23:25

ma esti tanar ma!!!
trebuie sa te doara-n p*** eu asa zic pana pe la 20 si ceva de ani nici nu ma gandesc la relatii serioase!!!!

A.m.v.t. 29-04-06 20:36

prietenelor mele cu greu le convine vreun iubit d al meu...park ar fi p invers :lol: ...dar cu timpul am invatat sa zic k ele si sa fac k mine...cui ii convine omul d langa mine ,bine,cui nu ..nu are decat!!!pe sistemul:"nu te gandi de trei ori k nu te alegi cu nimic"..renunt mai degraba la ele decat la prieten (in cazul in care e unul care merita..)la urma urmei.."traiesti"cu barbatul,,prietenele sunt bune dar nu-ti pot satisface kiar orice dorintza ascunsa:twisted: ;) nu?

MnemonyK 29-04-06 21:07

Ce faci daca prietenii tai pun presiune pe relatzia voastra ??
Daca ar fi prietenii tai nu ar pune presiuni asupra ta, sau macar le-ai putea inchide gura, doar ce drequ? sunt prietenii tai, nu? k doar ar trebui sa te intzeleaga si sa nu-ti zica nik, asta cred eu :P

valib 30-04-06 01:19

mai, o parere nu strica, dar pana la a influenta si a convinge pe cineva sa faca ceva ce nu ar face...e cale lunga.
nu le convine, sa imi spuna, dar atat...ca doar e viata mea, fac ce vreau

Cosmin255 30-04-06 16:56

Parerea mea este ca daca ajungi sa tii la tipa respectiva "prietenii" nu te vor influenta...iar adevaratii prieteni , sa le spun asa , iti vor da poate un sfat dar nu te vor "ajuta" sa ajungi sa te desparti de ea daca nu iti doresti asta

Vladutzzz_sv 02-05-06 02:05

Cat timp tii la prietena respectiva mi se pare o aberatie sa renunti la ea din simplu motiv ca prietenii tai nu o agreeaza. Subiectul este destul de delicat.....depinde de cat de lunga este relatia, de sentimentele care exista.....de prietenii care nu o agreeaza....etc
Cazurile in care dau dreptate prietenilor sunt destul de rare.....chiar ffff rare....dar asta doar la relatii de scurta durata si de motivele care le au prietenii sa nu o suporte....
In momentul de fata nu cred ca ar reusi cineva sa ma convinga sa ma despart de fata...

MnemonyK 02-05-06 08:26

doar eu cu pusca (gluma) :)
dar asa e, daca nu le convine sa taca! si atat.

aleks 06-05-06 02:25

Quote:

Originally Posted by A.m.v.t.
prietenelor mele cu greu le convine vreun iubit d al meu...park ar fi p invers :lol: ...dar cu timpul am invatat sa zic k ele si sa fac k mine...cui ii convine omul d langa mine ,bine,cui nu ..nu are decat!!!pe sistemul:"nu te gandi de trei ori k nu te alegi cu nimic"..renunt mai degraba la ele decat la prieten (in cazul in care e unul care merita..)la urma urmei.."traiesti"cu barbatul,,prietenele sunt bune dar nu-ti pot satisface kiar orice dorintza ascunsa:twisted: ;) nu?

he heee.... place cum gandesti, spre norocul meu:twisted::twisted::twisted:

needBrain 07-05-06 18:53

Quote:

Originally Posted by don_costelo

sincer?mie mi se pare ca prietenii tai nu prea te respecta

aleks 08-05-06 02:02

conteaza creierash...
dak tu esti orbit de vreuna, care se prea poate sa fie vreo stramba, sau vreo curva, ar fi bine k prietenii tai sa insiste sa-ti aduca asta aminte cu fiecare ocazie, pana iti revii ;)

don_costelo 08-05-06 07:17

Quote:

Originally Posted by needBrain
sincer?mie mi se pare ca prietenii tai nu prea te respecta

Nu cred ca este vorba de respect
Cred ca pur si simplu erau gelosi!!!!!!
Am fost primul din gasca care am aparut cu o relatie putin mai serioasa
Deci clar e vorba de gelozie...

Mustang 08-05-06 12:48

Quote:

Originally Posted by aleks
conteaza creierash...
dak tu esti orbit de vreuna, care se prea poate sa fie vreo stramba, sau vreo curva, ar fi bine k prietenii tai sa insiste sa-ti aduca asta aminte cu fiecare ocazie, pana iti revii ;)

daca e curva...da e bine sa iti bata apropouri ...
da' daca tie iti place de o stramba...totusi ar cam trebui sa iti respecte decizia...in fond si la urma urmei sunt prietenii tai nu ?

needBrain 09-05-06 11:11

deci daca e stramba si ce?atat timp cat ma simt bine in prezenta ei,atat timp cat ma "completeaza".....nu vad de ce s-ar baga ei
daca e curvis....asta e altceva.

Trixi 09-05-06 12:41

Pai,cred ca e important despre ce fel de prieteni este vorba...daca-s adevarati,si se strimba....pai,cam da de banuit,nu???Cind esti intr-o relatie,e foarte greu sa observi niste lucruri,pe care ceilalti le vad de la o posta....
Iara tre sa fii prost sa-ti intorci spatele unor prieteni,care or fost cu tine de o vecie,ca vezi Doamne,momentan esti aburit la cap de cineva!!!
Poate aveti voi dreptate,dar eu zic ca relatiile vin si merg....doar prietenii adevarati ramin!!!Iar daca esti important cuiva,o sa inteleaga,ce insemna de fapt prietenia!!!

aleks 12-05-06 13:40

Quote:

Originally Posted by Trixi
Poate aveti voi dreptate,dar eu zic ca relatiile vin si merg....doar prietenii adevarati ramin!!!Iar daca esti important cuiva,o sa inteleaga,ce insemna de fapt prietenia!!!

crezi tu?
nu da nimeni 2 bani pe prietenii tai... e suficient ca te suporta pe tine, dar sa-ti mai suporte si prietenii...
asa-i in general...

Mertzanik 12-05-06 13:56

Quote:

prieteni adevarati???? nu exista asa ceva decat 1 la 1miliard ....asa cum relatiile amoroase vin si pleaca asa se duc si prieteniile "adevarate" .....
Quote:

nu da nimeni 2 bani pe prietenii tai... e suficient ca te suporta pe tine, dar sa-ti mai suporte si prietenii...
asa-i in general...
dak sta cu tine inseamna k te suporta ...zic eu ...dar cu prietenii cam asa e ;)...
asta nu inseamna k tre sa renunti la unu sau la altul....sunt 2 chestii diferite ..atata timp cand nu se amesteca una in alta....

Trixi 12-05-06 14:12

Quote:

Originally Posted by aleks
crezi tu?
asa-i in general...

Nu prea inteleg dc ai sta cu cineva,care te "suporta"???Vb ta...femei destule...(si barbati,btw)

prieteni adevarati???? nu exista asa ceva decat 1 la 1miliard ....asa cum relatiile amoroase vin si pleaca asa se duc si prieteniile "adevarate" .....
...poate daca sunt asa de rare,ma intelegeti,dc tin atat de mult la ele!!!

Mertzanik 12-05-06 14:38

Quote:

...poate daca sunt asa de rare,ma intelegeti,dc tin atat de mult la ele!!!
asta e f bine dak tin si ei la tine ... uneori tinem de o prietenie fara sa ne dam seama k nu merita

Spark 14-05-06 13:10

si cand iti dai seama dak o prietenie merita sau nu ?

EvLSant0S 14-05-06 18:03

ce intrebare, am putea sa ajungem la pagina 24 numai cu raspunsuri , ce naiba, judeca.. si o sa-ti dai seama ce merita si ce nu : /

aleks 16-05-06 15:58

nu nu, are el dreptate cand o intreaba p mertzanik, ea e foarte negativista, barbatii e porci, trebuie batuti, curvele cu care umbla, batute si ele, prietenii adevarati nu exista, samd :D:D:D

Mertzanik 18-05-06 16:49

Quote:

nu nu, are el dreptate cand o intreaba p mertzanik, ea e foarte negativista, barbatii e porci, trebuie batuti, curvele cu care umbla, batute si ele, prietenii adevarati nu exista, samd
esti cam rautacios...dak ai fi trait macar pe jumate cate am trait si ai fi dat de oamenii d care am dat eu ai fi inteles ce zic...lumea e perversa si nu numai ..in fine nu stau sa imi detaliez teoria mea de viata...am incredere in oameni dar ...exista un mare DAR ...si nu sunt asa pesimista cum par ...cei care citesc de postez eu nu citesc si printre randuri..asta nu inseamna k gandesc doar acolo si atat.....Santos a raspuns la intrebarea pusa de Spark....nu te invata nimeni sa apreciezi sau nu pe cineva...judeci tu

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning