![]() |
BMW E36
CUMPAR BMW E36 DE PREFERAT CUPE(merg si sedanurile),AN MINIM 1994,NEINMATRICULATA\INMATRICULATA,SA FIE IN STARE BUNA DE FUNCTIONARE,ACTE OK,MOTOR 1.8 SAU 2.0,CUTIE MANUALA,MACAR AC SI GEAM ELECTICE.
BUGET:1800-2800eurash in functie de masina,dotari ym:catalin_vs_bal |
Re: CUMPAR BMW E36(PISIKA).PLATA CASH
bmw 318 i violett metalic Limuzina acum adus, primul rand de numere rosii, carte identitate facuta, 06.1996, FULL M PACK interior exterior IMPECABIL, PLUS REVIZIE TOTALA facuta ieri. vezi anuntul meu. 3200 euro fara taxa
|
Quote:
mai astept si alte oferte... |
BMW 320i Coupe
198.000 km, 03.1995, EURO 2, ABS, Geamuri electrice, oglinzi electrice rabatabile, aer conditionat, scaune incalzite, scaune + volan sport, jante aliaj, angel-eyes, inchidere centralizata, servo directie, cotiera centrala, carte service, 1 SINGUR PROPRIETAR! pret: 2.750 euro (numere pe 5 zile, transport pana la tine acasa, comisionul meu, incluse) Fara km dati inapoi, fara romanasi cu interventii la ea, fara cosmetizari sa-ti ia ochii, o masina decenta la pret bun. Cand mai faci niste banuti iti iei si niste jante mai atragatoare. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...=1&tabNumber=2 aici e masina. P.S. Am un client in Barlad, hellker de pe forum, care poate sa-ti spuna mai multe despre seriozitatea mea. |
Quote:
astept oferte in continuare... |
Quote:
P.S. E in Hamburg, nici daca mergi pe jos nu iesi in 400 de euro;) Bafta. |
nici eu nu fac acte de caritate sa dau 2750 pe o pisik keala.o pisik la fel k aia mio pot lua maine din targ la 2000.
valabil in continuare...si va rog fara oferte ca cea de mai sus k nu tine. |
Re: BMW E36
ai un mesaj pe privat. scuza te rog insistenta si multumiri anticipate.
|
|
Quote:
valabil in continuare... |
|
|
e cam batranika si esti si foarte departe.merci de oferta.
valabil in continuare... |
valabil....
|
5 Attachment(s)
foto noi prin zapada. masina primeste triple albe, semnale albe si tips dublu la evacuare.
va arata ca in ultima poza. |
320i VANOS 150cp din `92... inmatriculata in Bg taxe platite pana in 2011 4 portiere geamuri electrice fata/spate oglinzi electrice , trapa manuala, interior crem, computer bord, abs, servo, volan,schimbator,lampi ///M, folie omologata, 180000km, arata si functioneaza impecabil, interior ingrijit. 2200 negociabil
|
Quote:
valabil... |
se poate inchide...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning