![]() |
passat gt
9 Attachment(s)
Voi c parere aveti de noul passat gt?? eu cred k e suuper belea
Stie cineva cand va aparea?? Year 2005 Make Volkswagen Model Passat R GT Engine Location Front Drive Type AWD (standard), Front Wheel Weight 3300 lbs | 1496.9 kg Engine [Optional Engines] Engine Configuration I Cylinders V6 (aici nu-s sigur) Aspiration/Induction Twin-turbocharged twin-intercooled. Garrett GT25R ball-bearing turbocharger. Displacement 3.20 L | 195.3 cu in. | 3201 cc. Valvetrain DOHC ********** 575.00 BHP (423.2 KW) HP to Weight Ratio 5.7 LB / HP (Vehicles with similar ratio) HP / Liter 179.7 BHP / Liter Vehicles with similar ********** and weight Dimensions [Optional BodyStyles] Cargo Volume 56.45 cu. ft. Fuel Capacity 16.4 Gal Seating Capacity 5 Exterior Length 184.301 in | 4681.2 mm. Width 68.701 in | 1745 mm. Height 59.001 in | 1498.6 mm. Wheelbase 106.401 in | 2702.6 mm. Interior Front Headroom 39.701 in | 1008.4 mm. Rear Headroom 39.701 in | 1008.4 mm. Front Legroom 41.501 in | 1054.1 mm. Rear Legroom 35.301 in | 896.6 mm. Vehicles with similar dimensions Suspension Suspension KW Variant 3-way coil-over racing setup Steering Power Steering Turning Circle 37.40 Tires / Wheels Tires high-performance Michelin radials Wheels Front : 9.5 x 18-inch mono-block, forged-aluminum DTM-spec Avus Rear : 9.5 x 18-inch mono-block, forged-aluminum DTM-spec Avus |
Re: passat gt
ce pot spune :( motor beton... dar ea arata nasol rau! mie nu-mi place spatele deloc! caroseria plm... ! botul e beton in rest .... nu mi-as lua asa ceva oricum!
|
:shock: killer car!
pacat in schimb de cutia de viteze... merita una manuala sau un DSG :D |
Deci oricum, dataele, nu stiu dak sunt originale, ca am gasit p un site ca asta are motor cu 4 cilindri in lini :))
Dar totusi, passat gti, mi s pare mmie sau e doar passat simplu la 3.2l v6 250cp la care au pus un sistem turbo si supraalimentare ???????? Bine sa vedem si pretul acu.... |
Quote:
|
mie unu imi place si are si un motor beton. Eu zic ca daca ai mai investi un pic in tuning ar iesi o masina super, chiar daca spatele lasa de dorit. ;)
|
arata foarte bine , passatul nou stock nu ma prea innebunea
|
Din cate stiu eu nu este o masina de serie ci este facuta dintr-un passat 3C 2006 V6 pe care l-au modificat.Modelul din cate stiu este produs exclusiv in SUA.Si dupa mine e super tare masina: si frumoasa si puternica:shock:
|
super tare masina :D
|
mie imi place asa cum e....observ evacuarea dubla...nice
|
ce pot sa zic de masina imi place dar nu exagerat desi sunt fan vw puteau ceva mai mult!
|
jentile is misto.. culoarea ii misto.. dar spatele :( tot asa o ramas :(
|
cel mai frumos passat,dupa parerea mea.si plus ii tunat.asta ar fii o masina pe care as da bani mai repede de cat un bmw m3.ii mai exclusivista si si cunoaste
|
Quote:
|
spatele dezamagitor copiat dupa m3 dar in rest arata bine.oricum mi emi se pare mai reusit passatul predecesor lui ca aspect
|
pe la noi nu am vazut ... :lol:
|
cam seamana cu jetta gti :D..... tari rau PSP-urile
|
Sal,
Acelasi kit de spoilere se poate pune si chiar vine cu el din fabrica modelul Passat Highline Sport 2.0 Tdi 170 Cp . Singura problema este ca sunt F.f. rare si costa cam scump cam in jur de 45000 de Euro/masina . Am si niste poze de pe www.mobile.de dar nu stiu cum sa fac sa le postez . |
criminal passatu asta !!! pacat k e cam mare ..... ar fi tare o varianta mai scurta in 2 usi ;)
|
atunci sigur nu s-ar mai numi passat
|
Deci masina e super cool!
|
cristivw in caz ca nu ai observat chiar are o cutie de viteze DSG
:))) |
Este pasat R GT e diferenta intre GT
GT-ul vine cu motorizare de 1.4 TFSI si 170CP |
chiar tare , masina frumoasa si puternica , numai culoarea as schimba-o
|
hmmmmm...spatele e can nasol,si culoarea la fel...
|
dupa cum au zis si alti inainte......este passat R GT si este modificat de americani care au mai pus pe motor tubina sau compresor(nus sigur de care),iar passatu nu este singurul modificat.Mai este modificat tot de ei si noul jetta si tuaregu'.
|
Quote:
|
prea frumoasa masina ... si la peste 500 de cai ... nu-ti trebuie mai mult .... un vis masina atat exterior cat si motor
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Super Masina, da scuze ca intreb, este in vanzare masina cu motor deasta, sa uva fi peste 1-2 ani?
|
Quote:
Si in ce an e inceput topicul?? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:07. |
- Copyright 2026 4Tuning