![]() |
[EXT] Seat Leon ... tuu diii airrpoort :)
5 Attachment(s)
:arrow:
enjoy :) |
Re: [EXT] Seat Leon ... tuu diii airrpoort :)
e frumosa intr-adevar.
+ pentru jante,praguri,sp spate - pentru spoiler fata.. |
- pt spoiler fatza
- pt culoarea stock + pt jante + pt spate - pt stopuri .. .. e frumoasa ... cu cateva mici defecte...da` se rezolva... :D :D :D |
Masina asta nu m-a facut sa stai mai mult de 20 de secunde langa ea...nu mi-a placut ptr ca si culoarea nu o prinde deloc...jantele sunt foarte comune si din punctul meu de vedere sunt un mare -
Spoilerul spate nu imi place alt - Din fata arata acceptabil.... Mergea scoasa stema Seat din fata sau pusa o grila sport...dar gusturile nu se discuta! votat merge |
nu prea are nici un farmec , daca o vezi pe strada nici nu zici ca e modificata (daca i-ar schimba culoarea ....);)
|
Masina arata destul de bine,dar pare cam cheala ca sa zic asa...:)..
+spoiler fata -restul kitului(la cum arata spoilerul din fata trebuia un kit mai agresiv zi eu) -spatele parca e cam gol... -culoarea -----jantele-zici ca sunt luate din bazar....:? Masina ar putea deveni ceva frumos....dar daca e taxi... |
in primul rand jantele nu imi plac de nici o culoare...
body-kitul se putea si mai bine..... culoare ceva mai excentric ... a la america... |
merge! minus pt :kit,culoare,jenti ! bara fatza chiar nu-mi place deloc..nu se pupa cu restul nush!
|
am zis merge ... minus cam pentru tot ce are pe ea ... jante ieftine, praguri ieftine, spoiler spate neinteresant ... nu mi se pare URATA, deci ... merge
|
Quote:
|
jentile si culoarea in rest are numai +-uri de la mine
|
oricum arata destul de bine dak ai aveao nu ai mai comenta mult despre el
k yo am mers cu unu si fuge tata |
pai si ce am zis io ceva rau de masina?!doar culoarea si jentile si nu cred ca e o parerea aiurita...mai degraba un sfat....da deeh fiecare o ia cum vrea
bafta |
sunt curios ce va place la jentile alea? sunt mai urate decat alea de cupra ... in rest e ok
|
omu care a dus masina la modificat 100% a vrut ceva finut...si asta a obtinut
......da la motor....?ceva date :D |
Quote:
inseamna ca nu stii ce inseamna tuning finut...no offence... la motor daca nu ma insel urmeaza sau are chip asa spunea soferul care conduce aceasta masina...dar nu prea as vedea rostul unui motor tunat pe taxi ptr ca tuning la motor inseamna automat consum...si din cate stiu consumul mare este spaima companiilor de taxi :) |
masina e draguta dar spatele e cam gol si pacat ca este taxi........... un negru in loc de galben eu cred ca era mai belea
|
jantele par ieftine ... gen km sau cum se numesc alea turcesti. oricum nu cred ca e inca in "lucru"
|
e ceva discret sa spunem... oricum mie imi place
+ pt un clean look - pt ce se mai vede stock pe acolo :-P |
Masina are un design cuminte, fara nimic opulent. Linia caroseriei e cursiva si se potruveste destul de bine. Jentile sunt destul de ok. Nu sunt apreciate, fiind stock. Oricum pentru o masina de zi de zi e f buna, dar pentru o masina autentica de tuning show mai e mult de munca.
|
Toate celelalte masini mult mai extravagante au primit cate un vot de kitsch cel putin. Oare asta de ce nu? :rolleyes2
|
E frumos dar parca ii lipseste ceva...in primul rand un paint...o vorpsea mai calumea pt ca galbenu ala nu prea se potriveste...si spoiler spate ar dinamiza masina! ;)
|
merje numa ca nu e beton e numa nice :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu sunt mare admirator seat , dar spoileru din fatza si jentzile , chiar nu dau bine ... in viziunea mea cel putzin ;) -> dar merge :)
|
Quote:
PS: masina a fost prezentata si la ProMotor, iar la 4TuningDAY, la Prisma, a avut placute la numar cu ProMotor (ca si Alfa Roxanei Ciuhulescu). |
Mare pacat de masina asta ca cineva a bagat-o ca taxi:(( ...la oradea nu a fost asa-i? sau n-am vazut-o eu? Era seatu acela galben ce avea o tarantula pe capota dar nu cred ca e vorba de acelas seat...acela era si mult mai tunat ca asta
|
Cel de la Oradea era cu totul altul, intr-adevar modificat mai radical decat cel in cauza, dar... nu era mare lucru de capu' lui. Oricum, in capitala sunt o gramada de masini, pe taxi, mult mai tari decat acest Leon.
Ironia sortii e ca... soferul nu-i tocmai un tanar rebel, dornic de senzatii tari :lol: |
Galbenul prinde bine la Seat.Bodykit-ul e criminal
|
Jos cu semnul seat din fata si jos cu jantele astea.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:05. |
- Copyright 2026 4Tuning