![]() |
intrebare simpla
de ce nu tine LR mai multe curse de indemanare? practic concurenti valorosi exista, showul e mai mare ca la liniute cu putina organizare desteapta
|
Pentru ca nu au succes :cry: :cry:
|
Parerile sunt impartite .... mie unu imi plac mai mult liniutele ...tie iti place indemanarea ... si tot asa ! :wink:
|
participanti au fost mereu in jur de 25-30. daca s-a comunica si timpii complet probabil ar fi mai multi. spectatori intr-adevar, nu vin pe jos pana la prisma, dar oricum spectatorii nu prea dau $. daca s-ar gasi alta locatie cred ca ar veni, ca spectacolul e interesat
nu stiu sebastian de ce nu se agita mai mult cu indemanarea:), pare ca are ceva scoala de pilotaj la activ sau s-a invartit un pic prin lumea asta. |
acum ultima oara la prisma a facut cateva demonstratii cu subaru ! :wink:
|
timpi
cel mai mult mie nu mi-a placut faptul ca nu se anuntzau timpii, eu i-am aflat pe ai mei de pe 4tuning dupa ceva timp de la terminarea curselor, sa strige prin portavoce timpul inregistrat pe aparat macar (nu neapart timpul cu penalizari cu tot), timpul cursei si apoi sa se afiseze si timpii cu penalizari cu tot
|
off topic: legat de LR si de ce s-a spus mai sus... deci eu sincer sa fiu nu pot sa concep ideia de concurs de masini fara timpi si clasament!!! pe mine faza asta ma depaseste total!! :evil: :evil:
ontopic: Eu cred ca nu se baga la asa ceva deoarece asemenea concursuri sunt organizate de federatie de specialitate. cel putin noi la TM avem 2 parca pe an. |
Parerile sunt impartite in proportie de 20% indemanare si restul de 80 sunt pentru viteza... indemanare faci destul cand e vorba de gropi...
Parerea mea proprie si personala :peace: |
sau cand vezi in spate o luminita ciudata cu nuante diferite ... care variaza intre albastru si rosu ! :D :D
|
Eu unul as fi incantat si de un concurs de burn-out sau de cerculetze . Si cand spun incantat ma refer si la participare si la placerea ochiului .
|
interesanta idee.. dar nuj catzi ar participa la un astfel de concurs.. in legatura de etapa de indemanare.. este super.. si mai tare decat etapa de viteza..
Este adevarat uni gasesc mai mare placerea la o tura pe 400 metri sau chiar 1000 .. mi-o placut ce-o facut WAY-ul la indemanare la prisma.. o mers super adevarat.. |
Inainte de a va intreba de ce nu sunt mai multe curse de indemanare decat cele de liniute.... ia faceti voi o mica socoteala si vedeti cate indemanari si cate liniute au fost anul asta in Bucuresti...... :shock: :shock: :shock:
|
bah nu e corect:) ca la asta nu ne asteptam. eu imi aman plecarea din buc ca sa ma dau la indemanare
|
cel mai spectaculos tip de cursa este `liniutzaaa`
|
Daca s-ar tine indemanarea pe circuitul de kart, mi-ash lua abonament...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Intr-adevar , nici la liniutza nu-i chiar cum crede lumea , ca oricine stie apasa pedala in linie dreapta .. is multe (rpm,shifting,etc) dar la indemanare is MULT mai multe .. |
Aham, ai participat?
|
:evil: :evil: toucheee ...
|
Da' nici indemanarile cum sunt acum nu sunt cine stie ce spectaculoase...
|
Re:
Quote:
|
bah ... mie imi plac evenimentele in sine. te intalnesti cu lumea ... mai vezi o masinuta ... un motor ... un funduletz frumos ceva. ca-i liniuta sau indemanare are in definitiv cam acelasi mesaj. sa ne descarcam in acceleratie in cadru organizat nu pe strazi ... so ... 8) ... pedal 2 the metal
|
Mda...pedal 2 the metal la indemanare si patesti ce-a patit omu' cu 1100-ele preparat (stiu, nu era la conscurs, dar intelegeti ideea)...
|
:?: ce anume vrei sa spui??? treaba lu ala unde s-a dat ... eu ma refeream la concursuri organizate!
|
pai era un pic organizat
in spatele locului organizat a organizat si el niste cerculete dupa care la organizat pa el un stalp :D :D organizare proasta :wink: |
Re:
Quote:
|
Corect!! Dar eu vreau sa am dau cu masina mea pe circuit, nu cu cartul, ca de ala m-am plictisit... :P :P :lol: :lol:
|
Zicea cineva mai devreme ca Liniutzele sunt mai spectaculoase!!!
Intr-un fel sunt: viteze mai mari, adrenalina mai multa, curse mai multe. Dar si cursele de indemanare sunt k-lumea, dar sunt mai interesante pt. sofer si mai putin pt spectator!!!!! |
Pai normal ca nu sunt spectaculoase cele de indemanare daca toti merg incet sa nu darame vreun con. L-ati vazut pe ala cu Break-u cum s-a ridicat pe 3 roti? Pai ala spectacol sau ursuletele cum faceau gogosi pe langa con, daca ati fii si voi mai deschisi la faze din asta ar indemanarea ar deveni cel mai vizionat eveniment, mai ales daca se introduc si faze cum sunt la Americani, dupa ce faci jaloanele e un loc in care opresti si o iei cu spatele dupa aia faci un 180 cu spatele si continui sa vedeti acolo urale.
|
ca sa nu ne mai certam care tip de cursa e mai k-lumea o sa fac un poll ... sa voteze lumea care e mai tare ...
|
Re:
Quote:
|
parerea mea legata de etapa de indemanare....aici itzi trebuie arta, sincronizare intre acceleratzie,frane de mana ,ambreiaj si tot asa....pe cand la liniutza.....masina sa tzina ca totzi stiu sa apase pedala cat pot de tare.....deci,va las pe voi sa apreciatzi de ce etapele de viteza au mai multzi fani,pentru ca printre ei nu se prea numara adevaratzii soferi meseriashi....mie imi place indemanarea si as vrea sa cred ca ma descurc cat de cat.nu zic ca nu imi place viteza,dar oricat de meseriash ai fi se gasesste unul cu masina beton si varza la sofat sa te faca sa plangi cu vorbe.....respekt ...
|
Eu as lua in consideratie ca la indemanare si trabanturile pot deveni competitive :-) si mi se pare mai frumos la concurs. Mai ales ca mi se pare mai teribil challenge-ul sa nu te \"faca\" un trabant
Daca postulam, ca in principal la liniutze majoritatea soferilor participanti stiu sa schimbe vitezele cum trebuie, as trage urmatoarea concluzie: -indemanarea e concurs de soferi -la liniutze e concurs de masini Depinde acum fiecaruia ce ii place . Cum zicea inteleptul, de gustibus ... |
\"-indemanarea e concurs de soferi
-la liniutze e concurs de masini\" nimic mai adevarat... oricat de mult mi-as modifica eu tico-ul tot ma face un \"blanar\" cu cel putzin o solenza care conduce picior peste picior :cry2: si atunci chiar ca mi se taie... , dovada recoltele de la prisma cand masini de masini erau la treierat jaloane :D :lol: mama ce razbunat m-am simtit atunci... |
Re:
Quote:
s-a mai discutat pe tema asta, si atat la indemanre cat si la liniute conteaza si soferul si masina |
Re:
Quote:
|
L E G A L R A C I N G
Sa va spun eu cum stau treburile cu indemanarea si liniutele. Interesul participantilor in primul rand e mult mai mare atunci cand vorbim de cursele de VITEZA-ACCELERATIE si e normal sa fie asa.Sunt cursele de masini care se desfasoara cu viteza cea mai mare in tara noastra. Puterea intotdeauna a fascinat iar aici e bine pusa in evidenta. Indemanarea e o componenta destul de importanta asa ca din acest motiv ne-am aplecat si asupra ei. Cei ce doresc sa faca cerculete, drifturi, sa dea fum din roti au ocazia dupa fiecare indemanare sa faca ce vor, pe rand pe platoul gol. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Din fericire nu ne putem permite sa coorganizam sub o alta bagheta decat a noastra. Noi am oferit sprijin dar nu am participat la colaborare, totul a fost superficial din partea organizatorilor, sincer ma asteptam la mai mult. Am avut o alta viziune asupra evenimentului care l-ar fi transformat intr-o saptamana de vis. Asta e nu a fost sa fie. |
Re:
Quote:
asta era ideea... nu esti de acord cu mine? ca s-au strans masinile si s-au simtit bine soferii... da, a fost minunat si e de notat prezenta membrilor din MR, NSL, 4SS... ca de obicei, cluburile, oamenii, aici sau intr-o parcare... avem filme identice in tot felul de locuri mai publice sau mai izolate... dar ca la povestea asta sa ii asociezi cuvantul \"organizare\" mi se pare cel putin pretentios.... de fapt, pot sta pe marginea drumului, si dupa ce trec 100 masini, sa va pun poze, si sa spun ca am organizat pe drumul ala sa treaca 1000 de masini... acu sa nu v-aud ca ele treceau si fara sa zic eu... ca eu le-am organizat... asa ca daca nu vreti sa dispara topicul acesta, sa nu mai aud pe el cuvantul organizare, organizatori si eveniment... acolo s-au intalnit cluburile si s-au distrat, s-au simtit bine si au facut show... punem si filmele a iesit minunat asta a fost tot... aproape... a mai cazut un schior in cap n-a murit bravo ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning