![]() |
imbracare volan in piele
stiti pe cineva care imbraca volane in piele? doresc sa fie imbracat in piele perforata neagra cusut cu ata rosie, deasemeni vreau si husa la schimbator pt golf 4 din acelasi material
|
Re: imbracare volan in piele
up........... astept oferte
|
nu stie nimeni nimic?
|
uite aici, daca esti dispus sa faci un drum pana la Craiova... SI daca iti place cum lucreaza omul...
http://ghebriel.wordpress.com/ |
am vb cu el la tel dar nu are piele perforata mai ma gindesc pina miercuri daca nu gasesc piele perforata la un pret accesibil il trimit lui prin curier nu trebuie neaparat sa ma duc eu acolo. el mi-a cerut 200 ron si cu piele perforat mi-a cerut altcineva 85 euro la pretul asta cumpar volan nou si imbracat in piele perforata
|
de unde?
ca vreau si eu :) |
Quote:
suna-l cu incredere |
e din buc baiatul? are piele perforata a da stai ca sun acum
|
da frate e ok baiatul ma intilnesc cu el azi si preturi ok
|
10 Attachment(s)
Daca tot se vb.de mine pe aici,sa pun si cateva poze,nu...?:-P
|
Quote:
|
imbrac volane in piele
150 ron prin curier in toata tara 0752969115 imbrac orice model indiferent daca are sau nu piele piele naturala calitatea A |
AM POZE CU VOLANE AICI PE SITE
|
Quote:
|
150 ron
|
1 Attachment(s)
volan mini
|
2 Attachment(s)
vw golf 4 inainte si dupa ce a fost imbracat cu perforata lateralele si cusut cu ata gri deschis
|
2 Attachment(s)
peugeot inainte si dupa ce a fost facut
|
2 Attachment(s)
Quote:
Depinde de volan..Cred ca cel mai bine ar fi sa ma suni.Volanele se incadreaza intre 200 si 500 ron. |
150 ron te costa
|
Quote:
Daca AU FOST imbracate in piele de fabrica. Volan in 3 spite-200 ron Volan in 4 spite-250 ron. Daca NU AU FOST imbracate in piele de fabrica,(sunt de plastic) preturile sunt urmatoarele. Volan in 3 spite-250 ron. Volan in 4 spite-300 ron. Cu piele perforata de obicei este cu 50 ron + Timp de executie 3-5 ore.Eventual volan la schimb pt gama Opel,Bmw si VW,(la unele modele) pana e gata cel de pe masina. Mentionez ca nu are importanta ca volanul e de Kadett din 85 sau X6 din 2012,pretul e acelasi. |
10 Attachment(s)
la mine maxim 250 ron costa o lucrare,daca nu a avut piele 180 ron cu piele simpla 200 cu perforata si daca a avut piele 150 ron si 180 cu perforata restul pana la 250 ron e diferite preferinte etc
|
pentru mai multe poze cu volane intrati pe fb la volaneinpiele,volanele se pot trimite si prin curier cum au fost trimise si acestea la care am facut poze bucuresti,barlad,bacau etc
|
Poate te ajuta acest link: https://www.pieseauto.ro/volane/vw/to...-34680275.html
Un volan de culoare neagra de piele pentru golf !! |
salll, cat ma costa un volan de skoda, modelul in 4 spite (poza de mai sus),combinatie piele normala-perforata(fara capac airbag), va multumesc anticipat
|
buna,pretul e de 180 ron,o zi buna
|
1 Attachment(s)
salut, te rog sa ma ajuti cu un pret pentru a reimbraca un volan de Alfa Romeo 156 fara comenzi pe volan (iti atasez si o poza), am vazut pe aici ca ai mai lucrat pe volan de Alfa, ma intereseaza sa imbrac si airbag-ul si cam cat ar costa.
Astept un raspuns de la tine Multumesc |
buna modelul ce il ai tu cu tot cu airbag e 300 ron
|
Quote:
|
buna,la volanul de alfa clientul a vrut o pile intoarsa nu e alkantara,alkantara e un fel de carpa cu un puf pe ea,pana in momentul de fata acel client nu sa plans de volan sa i se intample ceva mai mult nu pot sa iti zic,pielea ce o folosesc eu e tratata special pentru volane mai am o bucata de alkantara daca vrei sa faci asa volanul,o zi buna
|
Pentru Logan,piele perforata +airbag cat ar costa o lucrare? Mentionez ca a avut "piele" din fabrica.
|
il fac cu 200 ron
|
pana la data de 01.01.2013 volanele sunt la pretul de 130 ron si cu tot cu airbag 200 ron
|
in Brasov este cineva care inbraca volan in piele?
eu stiu pe cineva la Intorsura Buzau |
Quote:
Sorin Runcan |
150 Ron
|
Salut.Cat costa sa imbraci un volan in 4 spite de BMW care a avut piele?in parti sa fie perforata si restul sa imite cat mai mult pielea originala?MS
|
Pentru cine doreste sa isi imbrace volanul in piele naturala auto si alcantara va stau la dispozitie preturile incep de la 140 ron pt piele neteda, 160 ron combinat piele neteda (sau alcantara) cu piele perforata si 200 ron complet in piele perforata ... preturile sant aceleasi chiar daca a avut piele sau nu.
Ma puteti gasi si pe FB dupa adresa de email - [email protected] sau adresa de email : [email protected] https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...ane-piele.html |
foarte bine din partea ta ca faci acest lucru dar nu mi se pare frumos sa iti faci reclama aici,mai ai mult de invatat si sper sa faci calitate si cu piele de volane nu doar 3-4 si dupa cu piele de tapiterie pentru ca nu va rezista mult,iti urez mult succes in ceea ce faci si data viitoare sa nu mai fi nepoliticos,o zi faina
|
4 Attachment(s)
santem multi dar tot putini cu:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:46. |
- Copyright 2026 4Tuning