![]() |
Opel Vectra B Caravan
10 Attachment(s)
De vanzare OPEL VECTRA B, 1.6 16V CARAVAN, an fabricatie 1997, 1598 cc, 101 CP ajunge pe la 110 datorita unui chip pe motor „lexmaul ram induction”, 165000 km, ABS, 2 airbaguri, AC, geamuri electrice fata, oglinzi electrice,faruri electrice, inchidere centralizata,scaune reglabile pe inaltime, suspensii KW inox line reglabile intr-o stare foarte buna, jante pe 17 ATS 7,5J, cauciucuri noi Yokohama 215/45/17 plus roti de iarna.
S-a schimbat pe ea distributie+filtre+ulei, baterie noua, buji, placute spate, 2 tampoane motor. PRET 4200 euro negociabil Nr. telefon 0742320923 Cristi. |
Re: Vand Opel vectra B caravan
up
inca de vanzare |
Re: Vand Opel vectra B caravan
up
negociabil |
Re: Opel Vectra B Caravan
Valabil
|
schimb te intereseaza?
|
Quote:
|
up
inca valabil |
up
sus cu ea |
up
4100 negociabil |
up
negociabil |
inca valabil
up |
up up
|
|
Salut,
Interesanta combinatie, dar daca te rog si poti, pune niste poze cu interiorul. Mersi!! |
up in continuare valabil
|
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...3799-euro.html te intereseaza?
|
Salut,
Frumoasa masina, ma intereseaza, dar fa-mi o oferta. Astept raspuns si niste poze cu interiorul ar fi frumos daca ai pune. |
Quote:
|
Pentru Khristy, ai PM de la mine.
|
up
si valabil in continuare |
1 2 3 4 up
|
Schimb cu o Alfa 156?
http://autokun.ro/anunturiAuto/detal...0213212240.jpg |
Pentru Tudy:
Are ceva probleme masina? avind in vedere ca vrei sa o schimbi cu mai multi si m-am gandit ca ai ceva probleme cu ea si vrei sa scapi de masina. Fara suparare:) |
Salut. Masina nu are probleme, sau ma rog, grave. Exista cateva dichisuri de electronica + parbriz crapat, etc - dar de asta e si la acest pret.
Eu as vinde-o pentru bani, dar fiind criza, nu se prea vand si vroiam o masina mai de pe toate strazile cu care sa ma mai dau o vreme si sa incerc pe asta s-o vand. Alfa se vinde mai greu. E o masina mai pentru pasionati. In plus, avand si aceste chichitze, as vrea sa ajunga la cineva care sa se ocupe de ea. |
salut scuze de off-topic , 2 ideei :
- schimbi jentiile cu unele originale tot de pe un vectra b1 caravan? - cum e cu cipul ala lexmaul , banii , montaj , etc ca mi-ar place si mie sa o duc in 110cp caravanul meu . mc |
Pentru Tudy
Mersi de raspunsul prompt, o sa ma mai gindesc si sint convins ca o vinzi greu, lumea fuge de alfe, mie unul sicer imi plac, am prieten pasionat de alfe. Apropo un consum in oras? Masini bune. Sa ai bafta in continuare. |
Pentru shm3ny
Chipul a fost pe masina asa a fost cumparata din germania si nu pot sa-ti dau mai multe detalii, iar pentru roti pune poze, pe cit as rotile ce cauciucuri au mai multe detalii. Salut. |
Quote:
Fiind si indicatorul de motorina una dintre bube, nu am putut sa-i fac un calcul mai exact. Dar crede-ma ca am facut undeva pe la 800km (oras + extern) cu 40 litrii. Si asa in general cum umblu cu ea, se simte un consum foarte bun. Cam sub 7 pe oras. |
salut, masina imi place foarte mult, am admirat-o de cateva ori in oras. dar familia vrea un diesel. din acest motiv prefer banii. bafta la vanzare.
|
Sus cu Opelu'
|
sa mai fie un up
|
4090 euro inca valabil sau o vreti la 1000!!!!!
|
4000 euro negociabil
|
variante cu https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...clipse-gs.html ??? ma int o masina mai spatioasa
|
Ai PM de la mine.
|
up up up
|
up up
|
sa mai fie un up