![]() |
My Saab 9-3 - Thomas Everywhere
9 Attachment(s)
Masina mea :)
Saab 93 Aero SS: An de fabricatie 2006, pachet Aero - motor 2.0 turbo - putere 210 cp si 300 Nm - cutie de viteze manuala 6 trepte - exterior si interior original dupa cum se vede, mie imi place mai original nu prea ai ce sa tunezi la Saab. - jante originale Aero - navigatie+telefon - Night-Panel - Top Speed: 245 km/h - km rulati acum: 110.000 km - Consum Mediu 8,5% mers linistit :) Modificari: nu prea mari, la motor am pus un filtru sport! e o masina care imi place foarte mult o ador si ii ofer ce-i mai bun :) Sper sa va placa! Multumesc! |
Re: My Saab 9-3 Aero SS
Foarte frumoasă! Se vede că este îngrijită!
A apărut într-o revistă sau? care e faza cu garaget.org ? :D |
De curiozitate cate ai dat pe ea DDP...si cat ai bagat in ea...:D
|
Quote:
|
Quote:
Ma rog am avut odata o problema si am rupt bratul cu pivotu de jos si a trebuit schimbat, m-a costat 150 euro bratul cu toate alea pe el. Sunt ieftine aici comparabil cu alte tari, si piesele, mi se pare si normal ca e la ea acasa, este si aici cum e Dacia in Romania gasesti service, piese si masini ieftine peste tot. |
1 Attachment(s)
o poza cu interiorul noapte aprins :)
|
Faina:) Sa-ti ofere numai satisfactii.
|
multumesc mult
|
foarte frumoasa...bafta la ea:D
|
Doamne cat de frumoasa este.... asta este ,,THE MACHINE''
Sincer nu oricine isi ia un Saab ..... tre sa ai ceva ,,sa simti ceva ptr aceasta masina.... Bmw , merturi , audi, opel , peste tot ...dar un SAAB ...si model 93, rar.....frt rar. Felicitari ca ai iesit din tiparul monoton cu aceasta alegere de milioane (( parerea mea)) :) |
Multumesc foarte mult. Intradevar e o masina pe care o iubesc sincer...prima data am avut un Volvo S40 din 97 si acela mi-a placut, dar cand m-am urcat in Saab a fost altceva. :X:)
|
cum se comporta cu 6 viteze , am si eu tot 9-3 aero dar din 2005 nu are decat 5 viteze sunt curios daca merita sa trec la 6 viteze
|
Quote:
|
Scuze de off topic.
Dar ai trecut pe Volvo cumva?:lol: |
Quote:
|
Re: My Saab 9-3 - Thomas Everywhere
ingrijita masina.
burn-ul tu l-ai facut? a iesit bine in poza. modificari are? nu de alta dar am vazut un filtru si ma gandesc ca ar avea si un soft. |
Frumoasa masina!
Ce firma este filtrul (su este admisia cu totul schimbata), BSR cumva? Ce pret are acolo un filtru? Multumesc. |
Quote:
Cristiansen09: da! admisia a fost schimbata, evacuare tot, soft, filtru sport e BSR si a costat 280 de euro, am vrut unul mai bun ca asta, costa undeva la 400 de euro, dar nu l-am mai luat. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning