![]() |
DRIVER 3 - The Game, aka DRIV3R
3 Attachment(s)
Poate va aduceti aminte de driver 1 si 2
sau de GTA 1,2,3 si Vice City ori de Mafia- super tari toate (luate in in ordine de jos in sus) Iata o bomba ! |
Pare belea rau.... :twisted:
|
Daca il ai si-l si dai da-mi si mie un semn pliz.
|
Si pe mine m-ar cam interesa o copie sau prin dc++ , ca arata interesant .
|
hmm .. eu nu ma joc dar pe asta l-as incerca .. il are cineva ?
|
1 Attachment(s)
Nu cred ca a aparut....in vreo 2-3 saptamani o sa apara si pe la noi...
Pana atunci avand in vedere ca pe alea de sus le-am fumat ,am ajuns la stadiul in care computerul rupe aderenta incercand sa se tzina dupa mine, asta cu viteze manuale si cu toate asistentele electronice scoase : F1 2002 :twisted: bun simulator,foarte greu joc :shock: I LOVE RENAULT :clap: |
wow arata bine ... m`ai pus p ganduri .... pana acum singuru care m`a pus cu botu p labe e nfs underg .. si astept sa iasa nfs U 2 :)
|
Am si eu o IMENS de mare rugaminte care-mi da si mie F1 2002 , 2003 , 2004 oricare dintre cele 3 ???plzzzzzzz , de abia astept sa pun mana pe DRiv3R !!
|
Quote:
Da-mi link plz dak shtii ceva! Jocuri tari: 1. UnderGround 2 2.Gta: San Anderas(sau nush cum se scrie) 3.Driv3r Am un filmuletz cu jocu` Driver 3... o sa incerc sa`l pun... NU MERGE :( |
1 Attachment(s)
sper ca am inteles bine cu driveru am citit pe niste rezultate pe google
gta-ul ala e san andreas mai are ceva pana iese de mafia2 chestii stii ceva? sau nu mai fac altul...? Mie mi s-a parut cel mai tare joc Undergroundu ma dezamageste din punctul de vedere al simularii...nu este deloc real In schimb are cea mai misto grafica posibila, masinile sunt perfecte iar chestia cu tuning-ul e foarte tare.Ma rog l-am terminat in trei zile cand a aparut eram innebunit,dar acum...nu prea sunt atat de nerabdator sa vad 2-ul. |
Pare foarte realist Driver 3
Niste imagini din joc...http://www.driver-3.de/gallery/categories.php?cat_id=6 Pe PC apare pe 31 octombrie... :x |
|
Shit....tare jocu...DRIVER ...vreu si eu...pare a fi super..eu am un amarat de trailer...dar ma uit ca`mi placeeeeeeeeeeeeeeeeeee....il vreu si eu..PLATESC!
|
Am gasit Driv3r pa ODC..am ji luat juma dan el,da a iejit omu...mai ajtept!
|
Am gasit ji San Andreas...da trag k un cur de la om... :(
|
Va tzin la curent cu ce fac rost ! ;)
|
vezi sa nu fie numele la misto k am patit si eu mai demult chestia asta ! :wink:
|
Driv3r are lansarea pt PC pe 15 noiembrie, cel putin asa se anunta mai peste tot pe net, oricum inca pe site-uri gen ISO news, nforce.nl.......... nu s-a anuntat inca aparitia lui asa ca nu stiu ce trageti voi acolo de pe net poate trageti versiuni pt console
|
BURNOUT 3 de la EA Games... Numai viteza !!!!!!!!
Ala joc... |
BURNOUT 3 e doar pt. X-Box...
|
Am eu GTA San Andres.
Cine il vrea sa dea un semn de viata!!! |
DRIV3R ..... it's alive !!!!! :twisted: se lanseaza in sfarsit cica pe 18 !!!!
dar....DOWNLOAD STARTED 8) traiasca sursele underground!!!! :twisted: :twisted: ... pacat ca nu am decat 32K teava externa.... deci e ceva de asteptat pana termin de tras... :evil: |
de unde sa'l yau
zi si mie pls site sau cva ca dc++u nu'mi merge |
GTA San andreeas si Gran Turismo 4 :P Pe PS2. GT4 rules. GTA-ul dezamageste la grafica. Pe PC cred ca e mai buna :cry:
|
Re:
Quote:
|
DECI: GTA SA nu a aparut inca pe PC.Ceea ce se gaseste pe DC sunt imaginile de PS2.Jocul va aparea pe PC in iunie 2005 (sa speram ca nu vor fi amanari)
Revening la subiect Driv3r: jocul are 4 gb, e pe torente, asa ca rabdare la download pt. cei care nu au tzeava... |
explicatimi cum se fol acest torente si ce trebe sa fac .... ca il i-au de la scoala am teava beton
|
Driver 3 l-a luat un prieten de pe net. Maine mi-l da si mie. :wink:
|
dati pe hub-uri search dupa \"rld-drvr\" e o imagine \".iso\".... 3.5 giga.... have fun!!! :wink:
|
Re:
Quote:
|
Este pe dvddddddddddddddddddddddddddddddddddd si are 3 gb si ceva. Mie mi-l face un prieten. Sa incerc sa dau de el si sa-i zic sa faca 2 dvd-uri cu jocu. :wink:
|
nu mai face ca nu am dvd ...... astept poate apare pe cd sau se poate face ceva cu ala de e pe dvd si pus pt. cd .... ca altfel ..... :(
|
Nu poti decat sa vii vineri dimineata cu hard-u la mine si sa-l copiezi! ;)
|
Am jucat astazi jocu' si este cel mai nasol joc pe care l-am jucat in ultimul timp. Grafica de ***, gameplay de ***, control de ***. :evil:
|
eu il am pe ps2 si imi place, mi se pare destul de tare, are unele minusuri dar se poate trece peste...
|
Re: DRIVER 3 - The Game, aka DRIV3R
da ... e beton ... am jucat si yo :D
|
ba esti nebun ? chiar e belea ? mamaa il vreau sii euuu
copii retarzi ...X( X( |
e chiar infect jocu asta .. da daca voua va place..
|
A-ti innebunit sa mor eu...dupa 3 ani de discutii...
|
dezgropati thread`uri pe care nu s-a vb de 2 ani... :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning