![]() |
Se poate afla numarul unui apel privat?
Multi dintre noi suntem stresati de 'n' ori de cate un apelant anonim care are chef sa faca glume proaste. Exista deci vreo modalitate de a-i afla numarul de tel,de a-l localiza etc? Hai sa dezbatem acest subiect si poate pana la urma vom iesi invingatori:-)
|
Re: Se poate afla numarul unui apel privat?
Nu.nu exista
singura modaliate e sa te duci la politie sa depui o plancere si apoi dupa multe alergaturi.. politia sa contacteze compania de telefonie.. si sa afle respectivul numar..daca si daca si daca..prea multa bataie de cap deci nu merita..asa ca schimba numarul de telefon si ai grija cui il dai. |
Era un tip pe okazii care pretindea ca pt 20 de ron iti dadea cateva indrumari si setari.. blah blah.. Daca vrei, poti incerca acolo.
|
Quote:
|
Era odata un tip pe mirc care cu 10 euro iti vindea 2 programe facute de el.
1. primu iti afisa numarul care te a sunat respectivul 2. cu programelul 2 puteai trimite sms cu nume in loc de numar ceva de genu: Mos craciun: ce faci? etc cred ca e o prostie asta |
si a aflat cineva practic sau a incercat?
toate sunt "mituri" si chesti de pe internet ;) nu ai cum sa afli :)poti sa mergi la compania de telefoane si poti sa intrebi si o sa primesti acelasi raspuns..criptarea se face pe serverele lor..nu la tine pe telefon..deci cand tu primesti semnalul pe tel este deja criptat :) |
Quote:
|
mai poti sa faci o treaba.. sa selectezi din optiunile telefonului sa nu primesti alte apeluri in afara din cele din agenda..dar asa nu o sa mai primesti apeluri nici de la numere nesalvate fara ascuns
|
era un program pt nokia 6600 care afla cine te suna cu ascuns,era cu 10 $ ,dar nu stiu sigur daca merge,si nu stiu cine mai are telefon dala :( si pe mine ma streseaza unii dar imi dau doar bepuri da eu am abonament
|
este un program care merge pe orice nokia cu symbian, se numeste Handy baklist.
Are propietatea de a iti bloca apelurile cu nr ascuns si nu numai acestea. Asa patisem eu la un timp numai la 12 -1 noaptea se gaseau sa ma sune, si de cand am programul acela nu ma mai suna:D |
Quote:
|
Quote:
|
http://refresh.ro/2009/09/ascuns-mob...-uri-gratuite/ uite aici stirea legat de ceea ce ziceam eu,probabil nu mai e valabil
|
Quote:
|
Quote:
Ba da...merge! Am incercat eu si merge sa iti faci cont pe moove.ro ;) Cand trimiti sms, ala la expeditor va vedea decat moove.r |
si apoi o nu o sa mai poti trimete de pe moove.ro pentru ca te obliga sa iti bagi numarul de telefon .. so :) same shit ..
acum sa fim seriosi.. si eu pot sa scot o interfata de program si sa il incarc pe net si sa il dau cu 1-2 euro..ca vad ca sunt multi doritori..asta nu inseamna ca programul respectiv trebuie sa mearga.. |
Da si eu as avea nevoie de asa ceva ... si m-am gandit la kituri de spionaj , sunt o gramada pe net de vanzare , diverse ...
Era insa un " gaget " care mi-a atras atentia ... Acest dispozitiv se conecteaza la pc si la telefon prin cablul de date ... o data instalat , se asteapta un telefon de pe alt nr , iar cu ajutorul acelui dispozitiv si programului de instalare care din ce citisem e ca un fel de harta , il localizeaza pe individul din spatele celulilalt receptor prin GPS . E ceva cum e in filme cu alcele 30 de secunde . Acum nu stiu daca merge si merita . Pretul era undeva pe la 200-300 E ... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
007 :pistoles::pistoles::pistoles: |
Chestia aia cu deviatul apelului pe un pc mergea...acum multi ani,cred ca aveam 15 ani,deviai apelul catre un numar de fix si intrai pe o pagina web si vedeai numarul acolo si ora...da erau o multime de numere si era greu sa aflii care e numarul pe care il cauti tu.
|
Cel mai simplu este sa-ti schimbi telefonul si sa iei ceva cu sistem de operare. Nu mai sunt scumpe acum. Symbian, windows, google....toate au aplicatii care filtreaza apelurile si sms-urile si au optiune speciala pentru numere ascunse. Telefonul nu mai suna, nici macar nu stii ca ala a incercat sa te sune si ai scapat de probleme.
|
omu nu a intrebat cum sa faca sa nu il mai sune, el vrea sa stie cum afla cine e. nu de alta dar si pe mine ma intereseaza :)
|
Quote:
Stiu ca toata lumea ar fi interesat de asa ceva ia-r eu primul. Dar din pacate asa ceva nu este posibil. Criptarea se face pe serverele lor si nu ai cum sa treci de ea. Intradevar, sunt o gramada de soft-uri care iti permit sa nu primesti apele necunoscute, alea alea, dar nu ai cum sa afli numar-ul cuiva care te apeleaza cu necunoscut. NU SE POATE. Singura posibilitate ar fi sa ai acces la serverele operator-ului, sau sa faci o plangere prin politie care sa apeleze la operator-ul tau, cu conditia ca aceasta sa fie acceptata si dusa pana la capat de politie. |
Şi ca să apelezi la poliţie, viaţa sau integritatea corporală trebuie să īţi fie puse īn pericol, altfel nu prea ai ce căuta la Poliţie.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ce vei mai putea face? SFAT celor care au sau vor avea problema asta. Īnchideţi 7 zile la rānd telefonul noaptea şi veti vedea că va renunţa. Pe prost dacă nu īl alimentezi, se stinge singur precum o lumānare. |
Pana la urma am reusit sa scap de stresant,mi-am bagat de mai multe ori in masa si nu a mai sunat:D
|
Baietzi se poate! Am avut un prieten acum 4-5ani cand eram in Bucuresti ma-sa lucra la CONNEX pe atunci si a facut din centrala de la ei sa-i afiseze toate nr. de tel. dar la ascunse ii aparea #31#072******* . Chiar nu am crezut pana nu l-am sunat eu cu ascuns si i-a aparut nr de tel. Deci dak ai o pila la retzeaua de telefonie mobila ,restul e poveste..... Bafta!
|
Quote:
telefonip.ro e site-ul dar nu mai merge sa iti faci cont.... Instalai un program (x-lite parca) iti faceai cont pe site-ul acela si setai tel sa iti redirectioneze anumite apeluri la un nr primit dupa inregistrare. apoi cand redirectionai apelul suna la tine in pc si primeai pe mail nr de la care ai fost sunat si il afisa chiar daca te suna cu privat. E testat de mine dar mergea doar pe cartela. |
Acuma,de vreo 2 zile vad ca tot da la TV ca ar fi fost prinsi 2 insi care se ocupau cu creearea de softuri din astea.Cica erau un jur la 8 milioane programul:-)
|
Salutare am si eu o intrebare, dupa nr de telefon id de mess si id de hi5 cu poze se poate afla adresa persoanei respective??
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi am luat teapa cu ceva, si ma gandeam ca daca nu pot rezolva cu politia, sa aflu ceva detalii despre tepuitoare si sa ii fac felu.
Un amic cu nr de telf, id de mess numele persoanei respective, ani si orasu unde locuieste pe google nu stiu unde cum si in ce fel a facut ca i-a aflat adresa altuia care il suna si facea mistouri la telf, dar amicul asta nu e pe la noi momentan |
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning