![]() |
SCHIMB e36 325i Vanos Coupe
3 Attachment(s)
VARIANTE cu Golf 3 VR6 + / - diferenta dupa caz.
Se mai pot scoate un set de nr. rosii. Motor 2.5 Vanos,24v,192 cp,euro2 Cutie manuala 5+1 Volan reglabil Suspensie reglabila H&R pe fata(arcuri rosii) MASINA ESTE ROSIE(vopseaua originala),270.000 km(reali bineinteles) Piele neagra Scaune recaro Incalzire scaune(care functioneaza) Geamuri electrice ABS Airbag x 2 Filtru aer sport Oglinzi electrice incalzite,heliomate Trapa electrica Folie pe toate geamurile Alarma Inchidere centralizata din fabrica Jante 18" cu buza polisata Cauciucuri 225/35/18 Proiectoare Masina arata foarte bine,trage extraordinar de bine,nu a fost alergata si nu este,nu a avut accidente sau ceva de genul. 0766.864.621 / 0728.772.111 / [email protected] |
Re: SCHIMB e36 325i Vanos Coupe
al 2-lea airbag s-a pierdut pe drum ? ce pret are masina ?
|
L-au papat soarecii :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Poze noi cu masina mai curata.
|
cinci caractere
|
|
cinci caractere
|
faina masina da super smecher cu jantele alea
|
msms :)
|
Quote:
|
dezmembrezi??
|
nu dezmembrez frate masina doar nu am innebunit...
|
meow!
|
boss mai citeste si tu regulamentul up se da la 2 zile
|
Salut, mai pui ceva diferenta? http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...e-9285481.html
P.S: este adusa din Germania? |
nu ma asteptam la asta :))
|
Quote:
|
Quote:
Stii cumva cat este taxa la un 325, cine crezi tu ca se apropie sa dea atatia bani pe o masina cu care sa circule o luna, in afara de dezmembrari? Iar in Bulgaria nu prea merge inscrisa, pentru ca are 192 de cai, si e incadrata la masini de lux, e mai scumpa taxa decat aici. Eu am intrebat omul civilizat, poate vrea sa scape de masina repede. Fa bine si abtine-te de la comparatiile userului meu cu "manelarii", ca nu cred ca ai tu scoala cata am eu. Pt linistea ta, nu are nimic de-a face numele meu cu ala pe care l-ai mentionat tu, si, probabil, al carui fan esti |
Scaunul soferului e ciupit cat un dop de sticla domnu',cat despre partea cu Bulgarii mai informeaza-te si tu putin,ma gandesc ca esti baiat destept si nu vorbesti fara sa stii ceva concret.
Cat despre vopsea,no comment,spre surpinderea ta,vine vopsita din fabrica,dar banuiesc ca stiai deja dar nu aveai de ce sa te legi la masina:),daca vii si vezi masina nu te mai dau jos din ea:)). Nu as lua pisica aia ca i-ai stricat linia,gurile alea se vad oribil,e motor 1.8,nu compara niciodata un 1.8 cu un 2.5. Masina am luat-o pentru mine,nu sa o bag pe vre-un forum sa stau sa ma cert cu lumea. Astazi este ultima zii cand mai tin anunturile,si vineri ma duc sa o bag la BG,sper sa nu am probleme cum zice domnu' mai sus :) |
Se poate inchide,pastrez masina pentru mine.
O zii cat mai placuta! |
Quote:
P.S: eu de cand am pisici, nu am vazut una sa vina din fabrica cu grila aia vopsita.. in fine, prea putin conteaza acest aspect. bafta :D |
da,accizele sunt scoase temporar,urmeaza o lege noua,nu o sa mai fie diferenta intre 120kw si mai sus,o sa coste cam la toate motorizarile la fel dar scumpesc taxele.
|
stai asa nu te suci :)
|
dai jantele separat?
|
M-am sucit :)) !
Schimb cu e34 neaparat motor de 2.5 24v ! |
jantele separat?
|
Jantele nu se dau separat imi pare rau.
Cred ca cel putin 10 persoane m-au sunat pentru jante. Apropo,pe masina am flanse fata/spate,adica pot pune orice janta cu 5 presoane. Nimeni cu e34 care sa vrea o pisica ? |
lavabil
Se schimba si cu golf 3 ! |
Quote:
|
s-a dat pisica,2200 cash.
se poate inchide. |
Salut !
Nu vreau sa fiu rautacios....in legatura cu masina zi mersi ca ai dato ....eu am fost pana la timisoara dupa ea acum 1 an !!! a fost vopsita foarte prost...aripa dreapta cadea jos...scursa pana la Dumnezeu....probleme la motor nu mai zic....scuipa benzina pe toba etc.....deci nu o mai ridica atat in slavi ca nu este cine stie ce 2.5 cu actele pana la urma cum a ramas erau de belgia sau austria? k pe mn nu ma lamurit ! |
Probabil ca nu stii cum arata actele de masina,masina a intrat in tara in iunie 2009,poate ai fost sa vezi vre-o dacie sau ceva de genu.
Eu am adus masina pe rotile ei de la TM,asa ca nu are cum sa fie vorba de aceasi masina mosu :) Thread-ul e inschis,daca mai vezi vre-o masina imaginara anunta-ne si pe noi. :) |
cat e taxa de inmatriculare? ce pret are masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning