Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Subwoofere (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere.html)
-   -   Ajutor alegere subwoofer dintre Ground Zero si In Phase (https://forum.4tuning.ro/390-subwoofere/162649-ajutor-alegere-subwoofer-ground-zero-phase.html)

Georgian_bz 09-01-10 22:57

Ajutor alegere subwoofer dintre Ground Zero si In Phase

2 Attachment(s)
Ground Zero GZTW 12MK2
* difuzor subwoofer 30cm
* putere: 400W RMS
* impedanta: 4 ohmi
* SPL: 86.7 dB
* Fs 22,5 hz
* Xmax 14mm
* recomandat pentru incinte bass reflex sau bandpass

In Phase XT8P
* subwoofer 20 cm, 8 inch
* putere: 500W RMS, 1000W max
* sensibilitate: 86dB
* impedanta: 4 Ohm
* adancime de instalare: 112mm
* sasiu cromat

Doresc sa stiu care se aude mai bine dintre acestea.
Eu acum am un subwoofer CRUNCH GTR 300 si nu imi incape in portbagaj la matiz deci l-am cumparat degeaba si nu vreau sa-l mai modific ci vreau sa-mi fac eu o incinta si sa cumpar un subwoofer.Il preferam pe cel de la In Phase deoarece este de 20cm si mi-ar ocupa mai putin loc dar acum astept parerile voastre care e mai bun.:D
Ca amplificare am CRUNCH GTS2175 350W.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns cat mai repede deoarece vreau sa dau comanda.Multumesc!

Stage1 09-01-10 23:40

Re: Ajutor alegere subwoofer dintre Ground Zero si In Phase

Din cele 2 iti recomand Pioneer TS-W257D2, de ce? simplu...
- acel model gz duce lipsa de putere + ca-i cel mai slab model
- acel In Phase nu-si merita nici 30 % din suma ceruta
Mergi linistit cu acel pioneer.
P.S nici nu mi-a trecut prin gand ca nu-ti va incapea in matiz acel crunch, cu toate ca era evident daca ne uitam la forma

Georgian_bz 10-01-10 21:34

Daca mai doreste sa ma ajute cineva chiar si cu alte modele astept sfaturile voastre.

Georgian_bz 10-01-10 22:55

1 Attachment(s)
Ma gandeam sa fac o incinta in stilul acesteia dar numai ca spre bancheta trebuie sa fie inclinata si nu stiu daca o afecteaza.Ce parere aveti daca folosesc tot difuzorul de pe subwooferul care il am CRUNCH GTR 300 deoarece inca nu am gasit sa-l vand.Si inca o problema ar fi ca nu stiu ce parametri are.

Stage1 11-01-10 00:05

Quote:

Ma gandeam sa fac o incinta in stilul acesteia dar numai ca spre bancheta trebuie sa fie inclinata si nu stiu daca o afecteaza
Linistit, nu afecteaza nimic.
Quote:

Ce parere aveti daca folosesc tot difuzorul de pe subwooferul care il am CRUNCH GTR 300 deoarece inca nu am gasit sa-l vand.Si inca o problema ar fi ca nu stiu ce parametri are.
In principiu trebuie sa respecti litrajul + dimensiunile tubului (care se pot masura), pentru forma foloseste-ti imaginatia sa intre in masina, cam atat.

Georgian_bz 11-01-10 11:16

Multumesc pentru sfat.
Si inca ceva nu inteleg la acea schita care e volumul incintei adica daca se pune in calcul si zona in care se afla labirintul sau numai ceea ce e in spatele difuzorului.

Stage1 11-01-10 14:03

Se pune in calcul si acea zona.

Georgian_bz 11-01-10 14:13

Dar cum am eu de gand sa o fac inclinata dupa bancheta asta inseamna sa se reduca labirintul in partea de sus si nu stiu daca o fi bine:???:

Stage1 11-01-10 14:36

Quote:

Dar cum am eu de gand sa o fac inclinata dupa bancheta asta inseamna sa se reduca labirintul in partea de sus si nu stiu daca o fi bine
Esti figura :lol: tu nu trebuie sa faci proiectul postat de tine, masoara cat are tubul boxei tale originale, ca nu-i asa lung, o sa fie bine.

Georgian_bz 21-01-10 17:05

2 Attachment(s)
Salut! Ce parere aveti de acest subwoofer Peiying pybl250

Diametru: 25cm.
Putere muzicala: 1100W
Putere rms: 400W
Impedanta: 2/4/8 ohm
Raspuns in frecventa: 25-1500Hz
Magnet: 60OZ
Membrana de titan
Doua bobine

Am cautat pe alte site-uri un subwoofer de 25cm si nu prea au pe stoc si deasta ma cam gandesc sa-l iau pe acesta mai ales ca se gaseste si la un magazin de la mine din oras:D

kincsem27 23-01-10 16:26

salut eu din asta am intr-un clio 1 si mere destul de bine! a si difu ii de 30!https://www.youtube.com/watch?v=7Fw4klBNz-I
trebuie sa schimbi cutia ca nu-i buna

Georgian_bz 23-01-10 16:29

In lipsa de informatii l-am achizitionat si eu chiar ieri :D Dar din pacate nu stiu ce parametri are pentru realizarea incintei.Tu de cati litri ai incinta?

kincsem27 23-01-10 16:32

sal nu prea ma pricep, cutia o am de la cineva si sufla la volume mai tari afara pe langa difuzor! si eu as vrea sa fac dar nu ma pricep la calculat!

kincsem27 23-01-10 16:32

ce amplif ai?

Georgian_bz 23-01-10 16:34

am un aplificator CRUNCH GTS2175 350W in punte Eu preferam sa fac o incinta cu portul de bass in partea de jos ca o fanta asa deoarece am avut un subwoofer asa si imi placea cum suna.

Georgian_bz 23-01-10 17:08

imi poti da o poza cu incinta macar sa-mi fac o ideie cam cat trebuie ca luni ma apuc si eu de ea dar sunt conditionat de portbagaj. Poti sa pui aici poza daca vrei sau poti sa mi-o dai pe mes georgian_bz

kincsem27 23-01-10 17:11

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1264259327

Georgian_bz 23-01-10 17:14

Multumesc! Este exact cum ma gandeam si eu sa o fac tot asa cu portul de bass in partea de jos.

Georgian_bz 23-01-10 17:16

dupa cum vad eu ca eu nu prea e bine prins difuzorul deoarece am impresia ca suruburile trbuiesc sa treaca prin rama aceea de aluminiu si sa prinda direct asa am observat la al meu

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning