![]() |
HD 66 ALY
9 Attachment(s)
Un logan din zona Deva-Hunedoara
Autoturismul poseda o motorizare diesel de 48 kw ! Este modelul Laureate achizitionata in 2006 ! Imbunatatiri aduse de-a lungul timpului ! Suspensie : amortizoare Bilstein B8 arcuri : H&R -45mm bari intre telescoape : Weitec Tren rulare : Jante : Wolfrace Triad Silver 17 inch cauciucuri Toyo Proxes T1R (pachet vara) 215/45/17 jante originale Logan (modelul cu 5 spite x 2 spire , nu stiu cum se numesc) cauciucuri Michelin Alpin Pilot 185/60/15 (pachet iarna) Estetica : Faruri pe chrom cu angel eyes (leduri schimbate ) cu xenon pe scurta si halogen pe lunga stopuri pe chrom cu sticla fumurie tot pe leduri eleron portbagaj vopsit culoarea masinii cu leduri pe semnalizare , pozitie si stop pe frana ! Body Kit : Pilot - racing line bara fata , spate . praguri (pahet vara) bari originale (pachet iarna ) vopsite in culoarea masinii , iar v-ul de pe bara fata este negru Kit neoane undercar multicolor cu telecomanda kit usi lamborghini Interior : Schimbat leduri ceasuri bord ,ace ,butoate geamuri si celelalte in culoarea rosie peste ceasurile originale ... plansa cu flacari ce danseaza pe bass ceasuri suplimentare : Turometru Presiune ulei Turbo Boost (acestea fiind pe stalpul din partea soferului) Temperatura apa Temperatura ulei Voltmetru (montate central pe bord usor orientate spre sofer ) Plafon tapitat in piele neagra , scaunele si bancheta tapitate in piele rosie , scaunele fata urmeaza a fi schimate in decursul saptamanii . Fetele de usi , stalpii fata spate si centrali vopsiti negru . ! Usile spate si portbagajul nu mai au manere si nici embleme (in cazul portbagajului) |
Re: HD 66 ALY
Salut...frumos Golanul :). Cum te-ai descurcat cu kitu lambo ca am vazut un logan din TM daca nu ma insel care a fost nevoit sa taie aripile...Singurul lucru care nu imi place este eleronul...dar gusturile nu se discuta atata timp cat tie iti place e totul ok :D
|
Care este culoare pana la urma...?Daca este visine e belea...in rest totul e ok in special stilul lambo...
|
e rosie ca focul.sunt poze facute cu telefon si aparat,de aceea difera culoarea:D .Aline,ia uite-o si pe-amea in poza....
|
vopseste`i sustinerea aia din tabla , de dupa plasa , ca se vede urat.
|
FOarte aspectuos Loganul tau,felicitari !
Cred ca daca ai vopsii farurile negre ar arata mai agresiv ;) |
este alt kit de balamale decat acela care l`ai vazut probabil , culoarea e ``rosie ca focu`` :)) si sustinerea aceea de tabla o sa fie colantata ;) Numai bine !
|
frumos logan!;) chiar nu stiam de existenta ei din judet!:) dar poate o so vad si live...!:) bafta in continuare!
|
felicitari pt masinuta.
draguta mai urmeaza ceva pe la ia? |
urmeaza multe multe multe , dar stiti cum e .... cand ai ani nu ai bani si invers ... asa ca facem cate putin . La interior o gramada , plus motor in vara dus undeva la 160 cai , sunt multe de facut ..;))
|
crezi tu ca dintr-un diesel de 65 poti scoate 160cp ?
|
foarte frumos loganu...
niste poze cu interioru?:) |
chiar frumos loganu! bafta in continuare cu ea si cati mai multi km fara incidente
|
masina foarte frumoasa ... neoanele de sub ea strica tot ..
|
da-ne detalii despre balamale - ce pret cat te-au costat montajul lor - este util? cum te-ai acomodat cu deschiderea in stil lambo?
|
Lambo doors la o masina cu 4 usi .... parca nu prea merge ! Bafta cu proiectul tau !
|
Quote:
|
dar nu imi zici si mie detalii legate de balamale? preturi,costuri etc?
|
@Alejandro scuze acum iti raspundeam .. balamalele au costat 500 euro, montajul a fost facut de mine, te obisnuiesti in maxim o ora cu ele .....
|
poti sa le faci o poza mai exacta la balamale? de ce e asa de mare pretu - totusi sunt niste balamale - sau au ceva elemente hidraulice prin ele?
De unde le-ai achizitionat? sunt universale sau dedicate Loganului? |
poze iti promit in decursul zilei de azi .ele nu sunt dedicate , sunt universale si da au telescoape hidraulice care sustin si ridica usa ! De achizitionat daca vrei o sa caut prin agenda sa iti dau numarul acelui baiat !
|
Quote:
sau loganu nu merita asa ceva ? |
Quote:
|
@Alejandro https://forum.4tuning.ro/233-hunedoar.../page-201.html cred ca au facut colegii ceva poze la balamale ! daca nu o sa fac eu ..
|
tare rau loganu!!!!
|
Salut Alin... da intradevar multa pasiune si multe ore de lucru => un Logan frumos... Mai ales, daca o sa reusesti tot ce ai in proiect o sa fie si mai frumos pe viitor! Tot respectul pentru tine! Bafta in toate si spor la treaba sa iti iasa totul cum ti-ai propus... Cat mai multi km fara evenimente neplacute ;)
|
Alin F - poze cu balamale nu am gasit!!!! fa tu niste poze te rog frumos!!!
|
foarte mijto loganul......singurul si cel mai mare defect la el e k este diesel
|
Cred ca am vazut masina ta intr-o zi la hunedoara. In realiatate arata mai bine, daca era masina ta
|
usile alea mai tare incurca nu au nici o utilitate
|
crezi tu Relu_GTT ca usile alea incurca? Eu cred ca inginerii care le-au proiectat s-au gandit la ele pt locurile de parcare foarte inguste!!! si desigur sa aiba si un design mai aparte
|
tot atata spatiu trebuie pt deschiderea lor ca se deschid normal apoi se pot ridica in sus, ca nu se ridica direct in sus cum e la un lamborghini ca nici nu se poate face, chiar nu-si au rostu mai ales la o masina cu 4 usi
|
Quote:
|
Quote:
Aline stiu ca deabia astepti primavara sa pui inapoi kitul de la Pilot :P vezi ca ai ramas dator cu o poveste! |
daca se deschideau direct in sus ca la un lamborghini mai era ceva dar asa nu isi au rostul la fel de bine pot iesi din masina intr-un spatiu ingust ca si din logan cu lambo-doors la care mai dai si cu capu de portiera
|
adik tu vrei sa cresti puterea unui motor de dacie de 2 ori si jumatate? acum serios vorbind... eu am impresia ca tu doar visezi frumos.... no offence
|
Marian20 - este motor de Renault :)) nu e motor de Dacie! Iara exemple sunt numeroase cu crestere dubla de putere - 1.6 benzina compresor - KingPinMobile e aicea pe forum!!! 168 de cai si 220 NM!
|
daa 168cp la 1.6 benzina dar nu la diesel 160+
|
Relu_GTT - NU ESTE DIESEL ASPIRAT ESTE TURBO DIESEL - Ai auzit cumva de BBI - 1.5 dci 65 de cai la baza - intercooler marit, turbina mai mare, alte modificari - 144 de cai si se poate mai mult duce in sus!!!! Deja 65x2=130 - este deja marita dublu - si inca 14 cai! + un cuplu de te doare mintea!!!
|
stiu loganul bbi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:58. |
- Copyright 2026 4Tuning