![]() |
Battle || Oportunity vs. Alex_gby
1 Attachment(s)
Provocare: pe masina : termen limita: 1 zi
|
Re: BATTLE || Oportunity vs. Alex_gby
si pe cine votam la poll ? ca originalul nu merge votat :lol:
|
1 Attachment(s)
o sa vina masinile imediat :) a mea e aproape gata
|
Quote:
|
el e gata mai are vcateva retusuri
|
3 Attachment(s)
Deci:
1.Oportunity 2.Alex_gby 3.Stock |
hahahhaa.... ce tare e battle'u asta... :)) :)) :D:D:D.... sunteti nebuni aman2 ;) VOT ORIGINALU!!! :P ;) :)) :peace:
|
la masina facuta in 5-10 minute te asteptai la mig-29? termenu era de 1 zi...da hai fie... :???:
|
cel mai tare battle de la inceputurile VT-ului incoace :)) :))) :D :cool:cool:
|
on topic pls..votati :)
|
hai baietii...votati... cele 3 stockuri :lol: :???:
|
a mea mov nu va place? :(
|
termen 1zi ce naiba mah...chiar ca asta e cel mai caterinca poll de pana acu:lol:lol:lol:lol:
|
sectiunea de caterinca este la Divertisment. Cine te pune sa faci battle la masina facuta in 5-10 min?si termenu ala de 1 zi.. mai Alex_gby puteai sa`i spui sa dea termen mai lung nu se poate face o masina intr-un timp atat de scurt!Parerea mea este ca n`are rost!Puneti mana si faceti niste masini klumea.
|
da brian... da mi s-a zis ca se va inchide topicu...si ce sa fac? sa deschidem 11 mii de topicuri? lasa ca oricum mi-a promis omu inca 1 battle :-)
oricum...imi cer scuze |
Quote:
ori cum e mortal battle-u =)) am votat oportunity, nu de alta da cealalta masina era stock =)) adika nah ffffff mici modificari :lol: :lol: :lol: mortala treaba :lol: edit: ii oribil rozu ala de pe masina mai oportunity may.. nu putei macar un mov sa ii bagi :( |
alex pe departe...credeam k e talentat rau oportunity cand a intrat asa suparat cu posturi "eu vs. oricine"
totusi si masina lui e misto, da o strica rau culoarea oricum si eu tot cu originalu as vota dar nu se poate...:rolleyes2 |
cum adica pe departe..zi pe cine ai votat etc..culoarea..hmm oricum o sa ne dam la un battle pe o celica :D
|
lam votat pe alex ...pt ca cealalta numi place deaia ...
|
CE E ASTA FRATZILOR? m-am chinuit degeaba cu tng sa stabilim niste lucruri.m-am oferit(m-a rugat tng) sa fac eu toate pollurile k sa nu fie discutii....n-aveti decat sa faceti cum vreti si cum stiti voi mai bine...dar nu vad prea bine sectiunea in stilul asta....
TOPIC BUN DE INCHIS,lasat 1-2 zile si STERS!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning