![]() |
Problema beculet in bord
1 Attachment(s)
Am un bec in bord care de 2 ani nu se mai stinge :| e ce-l cu semnu (!) sau ceva de genu de la frana, am schimbat si placutele de frana nu merge nimic am mai auzit ceva de senzoru de la pompa de lichid de frana si senzoru de la frana de mana dar tot nu am rezolvat nimic, si inca o problema, masina e dacia nova gti din 2002 unde gasesc mufa cu care as putea sa o cuplez la un tester.
l.e poza e luata dp google sper ca nu deranjeaza reclama |
Re: Problema beculet in bord
scoti becul si rezolvi problema :))
|
Quote:
Este posbil sa iti faca atingere pe undeva, daca tu nu ai probleme cu masina. |
este de la senzorul icp situat sub pompa de frana, se scoate papucul si se desface cu o cheie de 22 e cam incomod spatiul dar se poate dupa care se infileteaza la loc si se mufeaza papucul
La fel ramanea aprins si la mn dupa ce am aerisit franele, el poate ramane aprins si daca ai vreo problema pe instalatie |
andi iti spun sigur ca e nova gti :) daca vrei iti fac poza la certificat :P
@relu, ms mult o sa incerc si chestia asta zilele urmatoare sau sapt viit si o sa va las un raspuns |
Daca e nova gti inseamna ca e fab in 2000
|
da e nova gti si e din 2000 nush dc aveam io impresia k e 2002 :D sry :P
|
despre mufa aia stie cineva ceva? :D
@daca vreau sa imi schimb suspensia si cutia la masina, de la ce masini as putea sa iau? am inteles ca de la renault in general |
la supernova e in torpedou, la gti nu stiu daca are mufa
|
mda inseamna ca nu are ca am cautat in bord si in locu ala e gol, ms mult
cat despre intrebarea cu suspensia si motoru ? :D |
cu becul acela care sta aprins, mai mult ca sigur este "bulbul"(are senzor in ea), cred ca asa se zice:D, de la pompa de frana! daca scoti papucul de pe ea, vezi daca mai sta aprins! daca nu mai este aprins, aia este, si la mine asa este, trebuie sa schimb acel senzor! si mufa pt tester, vezi poate este pe partea stanga a masinii, in fata, pe unde vin cablurile din instalatia electrica! deci langa motor , nu stiu exact cum sati explic! si este acolo o mufa, si are bagat un capac in ea, si scoti capacul(care este pus sa nu intra apa in ea), si acolo se baga mufa de la tester!:) asa am eu la dacie 1310 li din 2000, si mai mult ca sigur ca si tu acolo ai! nu ca astea mai noi, care au in torpedou!oricum, bafta!ah, senzorul acela de la pompa de frana incearca so cureti si poate isi revine!;)
|
sandor mersi, sambata viitoare o sa am timp sa ma ocup de lucrurile astea, vreau sa imi schimb si placutele de frana si sa fac o aierisire la instalatie + burdufele de la planetara ca s-au rupt :sad:
|
cu placere!;) nici eu nu am stiut chestiile astea pana nu am intrebat si io de la unul, de la altu!:)) ah, si a mea o fost pus pe tester, dar nu prea are multe ce sati arate!:( poate la tine are mai multe!:) ti-as face poze cu mufa aceea si de senzor la pompa, dar am masina in service!:( pana in week-endul urmator!:(
|
aflu mai multe zilele astea si revin cu un reply :D
|
Ieri am schimbat placutele de frana :) si am aflat k discu p fatza dreapta e dus si trebuie schimbat :-< am scos papucu de la pompa de lichid de frana si nu mai sta aprins semnu ala dar pentru a desfileta si infileta la loc surubu trebuie data bateria jos o sa fac lucru asta zilele urmatoare :D mi-am schimbat volanu am pus unu mai mic si ma intereseaza de unde pot sa imi iau si eu 1 scaun de curse sau 2
|
1 Attachment(s)
vezi ca ti-am trimis un pm!;) modelul acesta de volan ai dat jos de pe masina ta?
|
ti-am raspuns, da ala e volanu care l-am dat jos
|
ai gasit mufa aceea pt tester , stefanutz?
|
inca nu am desfacut capacu ala, o sa ma duc zilele astea sa incerc o remapare sa vad daca reusesc :D daca chiar e acolo mufa
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:42. |
- Copyright 2026 4Tuning