![]() |
Maşina mea: Opel Calibra C20XE - Red Bitch
6 Attachment(s)
Salutare la toata lumea !!! De curand am achizitionat o calibra , an 95 , motor 2.0 8v! Ca dotari : oglinzi electrice , geamuri electrice , trapa electrica , ABS , servodirectie , computer bord, jante Borbet A 15'' 205 /50/R15 !!! urmeaza sa fie imatriculata RO...fiind adusa din germania!!! Am schimbat la ea tot ce tine de suspensie si directie , consumabile , kit distributie!
cam asa arata masina acum...urmeaza un mare project stati p'aproape!!!:twisted: |
Re: Opel Calibra - Red Bitch
Succes in proiect , arata bine masinuta pentru inceput ....
Pe ce te axezi , exterior sau motor ? Audio ? |
Quote:
|
Frumoasa... Cati bani ai dat pe ea?
|
Quote:
|
vrei sa dai 1300 euro statului roman ca taxa?crezi ca se merita sa dai banii astia ..
|
Quote:
|
gata bre cu oltcitul? bine ai venit in clubul opel! frumoasa masinuta. bafta!
|
frumusica masina. succes in ceea ce ti-ai propus cu ea!
|
prea tare si se pot face multe cu modelul asta de masina..sa o stapanesti sanatos si fara incidente...bafta in ce faci...abea astept sa vad cum o faci...spor!
|
frumoasa calibra! sa o stapanesti sanatos !
nu ne spui ce planuri ai cu ea? te salut! |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tradatoruleeeeeee:sad:
Glumeam :lol: Frumoasa foc masinuta, ai grija de ea si mult succes cu planurile de viitor!:D |
8 Attachment(s)
Quote:
cateva poze...!!! revin cu poze din compartimentul motor si interior :-) ps: am uitat sa precizez...masina are suspensie sport Jamex !!! |
este frumoasa:)Dar de la parguri iti lipsesc acele plasticuri care le scoti pentru cric???Multa bafta cu ea.
|
Quote:
|
frumoasa masina,iti sugerez sa vopsesti si stalpi si plafonu pe negru si sa'i pui folie si deja ii schimba mult aspectu..:D numai bine si sa ai parte de ea;)
|
Quote:
|
Quote:
arata mai bine sau ce? (de exemplu)pe spate ai 95% si pe fata 30% , vi se pare ca arata bine ? iti doresc bafta! |
1 Attachment(s)
Quote:
aaa si o poza cu interiorul...ps: volanul necesita o reconditionare!!! |
2 Attachment(s)
inca 2 poze cu interiorul!!!
|
am o nelamurire!!! :???: imi poate spune si mie careva...care-i treaba cu consumul si daca pot fi unele erori prind asta...pt ca la mine imi arata ceva gen 36.7... poate fi o vorba de o eroare?....pt ca de consumat stiu sigur ca nu mananca atat , dar ma intereseaza sa-mi arate cat de cat spre valoarea reala !!!
|
Ala ii consumul instant. Tu ai zis ca masina ta ii din 95 , cum de nu are airbag ? Interiorul nu este cel de plus care s-a pus dupa 94. Oricum arata bine masinuta. Cauta sa iti cumperi capcaele alea la jante , pline sau drepte nush cum sa iti zic.
|
frumusica... asteptam "machiajul"
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pana la urma ma lamureste si pe mine cineva...care-i treaba cu consumul si cu valorile indicate pe computerul din bord!?! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
si uite ca asa s-a si intamplat, am scot borna de pe baterie...acum imi arata 0 pt moment , cand o s-o scot la plimbare sper sa-mi indice corect!!!
|
frumoasa masina...ai grija de ea...ca nu e chiar asa usor de stapanit...mai asteptam modificari...si poze...:D
|
multa bafta cu proiectul si inmatricularea !
ps. masina nu este din '95 :shrug_no:, e mai veche. in '94 au fost introduse ca standard airbag-ul pentru pasager si cadranele albe. in plus, s-a repozitionat stema Opel, de pe capota ajungand in priza de aer a spoiler-ului fata. |
Quote:
ms oricum pt incurazari !!!:D |
Quote:
|
Arata mai frumos daca scoti stema de pe capota...:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
de aici poti afla anul masinii. te uiti sub capota la seria de pe placuta.
daca nu te descurci, da-i un add la robuletz_dj, si te ajut cu cea mai mare placere. :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning