![]() |
Antas V8 Gt
16 Attachment(s)
Antas V8 GT este proiectata si construita de "Carrozzeria Farallia & Mazzanti". Motorul ce pune in miscare Antas-ul este un V8 Maserati, de 4719cmc alimentat cu ajutorul a patru carburatoare. Ca performante, acceleratia de la 0 la 100km/h se face in 5 secunde, iar viteza maxima este de 270km/h. Pentru mai multe detalii, iata fisa tehnica: Quote:
|
Re: Antas V8 Gt
Parca seamana a TVR oarecum....
|
Seamana...seamana....are esentza de TVR-u' combinata cu an old time car...cum erau prin anii 30'-40'. E dragutza cat de cat...nu pot zice ca nu.
|
Este o masina f spectaculoasa si aduce a TVR. Un prototip care va trece neobservat cu siguranta.
|
misto jucarie...sper sa-mi aduca si mie iepurele una :).arata superb si are cate putin din trecut si prezent .
|
spatele arata groaznic :sad:
|
spatele arata prea bine,au vrut sa faca o copie la o masina de prin 1900 toamna,mai ales cu aripioara aia din spate prinsa cu nituri,numa ca la masina de care zic io e din fata pana in spate(am un lapsus daca gasesc o poza va dau sa vedeti asemanarea),oricum nice car
|
Quote:
|
|
Quote:
|
dragutza masina ...... aduce a morgan aero 8 (are aceleasi forme) si stopurile sunt sigur k sunt de alfa romeo 147.......mi-ar place una :D
|
e super fainutza! ca are performante de invidiat dar nici nu-ti trebuie mai mult :)
|
arata prea bine masina chiar nu cred ca ai ce critica la ea
|
Are unele elemente care o fac sa para de prin anii 50-60...Da' motoru' ala cam contrazice look-ul...interesanta pozitia stergatoarelor.Parca are unele elemente imprumutate de la Maserrati(si nu ma reer la motor...:))
|
no comment....
|
batmobilul :)
|
cind am vazut-o prima data din fata mi-am zis " drace,asta ce VIPER o mai fi"?
De sus arata ca masinile din filmele cu sergiu nicolaescu si pistruiatu :):):) O masinuta cel mult interesanta,in final. |
Performantele salveaza acest gandac albastru :D
|
Motorul Maserati de 4719cc alimentat prin carburator este, intamplator, motorul folosit pe Mexico si Quattroporte I... la sfarsitul anilor 1960, motiv pentru care ma indoiesc ca se mai poate inmatricula, chiar daca l-ar fabrica cineva in serie :)
~Nautilus |
Antas V8 Gt
8 Attachment(s)
Prima Berlinetta iesita pe portile celor de la Faralli & Mazzanti, este o bijuterie propulsata de un motor V8 de provenienta Maserati. Masina va fi prezentata la expozitia Top Marques din Monaco.
Faralli & Mazzanti este o firma italiana de restaurari de automobile clasice. Ultimul proiect al celor de la F & M este ANTAS V8 GT. Este o masina complet inspirata din filozofia moelelor din trecut ce faceau parte din seriile "speciale", avand caroseria din aluminiu si fiind construita manual. Sub capota din fata se gaseste un puternic motor V8 Maserati de 310 CP, hranit de patru carburatoare Weber dublu corp. Pe langa forta si comportamentul elastic, acest motor mai ofera si senzatia unei manevrabilitati inatalnita numai la GT-urile clasice. Tractiunea se face pe rotile din spate de 225/ 55 x 17, iar cutia de viteze este manuala cu cinci trepte. Viteza maxima este de peste 270 km/h si o 100 de km/h se atinge in 5 secunde. Numele acestei bijuterii provine din vechea limba Tuscana si se traduce "vultur", simbol al nobilitati si al puterii. |
Hohooo! uite ceva nu ce vezi in fiecare zi. O mixtura de englezoaica din anii `60 (bine ca nu are "strabismul" acelui model de Morgan) cu componente de tuning modern, care vin sa lase grimase pe fatza puristilor...
Me`, ce-s cu stopurile alea gen alfa 147 ? bleah |
se vede stilul maserati..parerea mea...
asa masini..de pus pe pereti..daca as avea salariul lui mutu..atunci cred ca da..mi-as permite asa prototip... |
Inseamna ca topicul asta: https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=16645 se poate inchide.
|
https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/16216-antas-v8-gt.html
:rolleyes2 :shock: :oops: |
seamana foarte mult cu TVR Sagaris la fatza si cu maybach Excero la spate...sincer...e cam aiurea masina...zici ca e masina lu batman....
|
ii foarte retro,seamana cu un bugatti vechi.destul de misto
|
ii super retro din spate parca ii un bugatti vechi si grila ii oribila parca ii o inima
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning