![]() |
Dacia pentru programul Rabla 2010
Quote:
Am inteles totusi ca inca programul nu a demarat oficial ci numai la sfarsitul acestei saptamani(ceva probleme de alocare a bugetului). Ori cum e cert ca acesta va merge si ca se va primi 3800 ron/voucher(sau rabla): Prin urmare: vand dacie din 99 pentru programul rabla. Puteti sa luati masina in sine, sau o duc eu la remat si va dau voucherul, indiferent PRET: 1700 RON tel:0744339533 |
Re: Dacia pentru programul Rabla 2010
offtopic: trebuie sa aibe o vechime minima de 12 ani si trebuie sa fii proprietarul masinii de cel putin 2 ani...
(asa stiu eu sa ma corecteze cineva daca gresesc...) Bafta la vanzare! |
te corectez eu
nu tre sa fii proprietar poti prezenta 3 taloane de dacii vechi(mai vechi de 12 ani ce e drept) pt achizitionarea unei masini noi asa ca lansez si eu o oferta am si eu o dacie din 85 merge stas 1500 al 2- lea proprietar, acte in regula |
bag si eu una la 1000 lei ca e criza domle de prin 90'
|
adevarat orice persoana conform noii legi poate merge cu 3 tichete indiferent de cine este trecut pe tichet.deci spor la rable !
ps : am si eu una la 1000 ron ! |
Vand si eu una cu 6 milioane :D nah ca am stricat piatza !
|
De aceea am atasat articolul ca sa nu existe discutii. primesti un tichet cand casezi masina, si faci ce vrei cu el.
In ceea ce priveste varsta, am citit si eu intr-un loc ceva de 12.. dar in general se scrie de 10 ani... ori cum nu are mare relevanta pentru ca cel mai probabil eu ma voi duce cu ea la casat, si daca nu vor asta este. Iar pentru cei care mai au ceva de vandut, i-as ruga sa isi creeze topicul lor. |
mai e valabila oferta? ma intereseaza sa cumpar direct cuponul pentru rabla...
|
cel mai bn ar fi ca pers care au dacii pentru proiectu rabla sa ataseze si o poza cu masina, de exemplu eu sunt interesat de o dacie de aia dar nu pentru proiectu rabla;)
|
Cumpar voucher pt programul rabla! [email protected]
|
cumpar voucher rabla 2010! [email protected]
|
....m-ar interesa o dacie....dar nu pt rabla...pt uz personal...aveti careva vre una (si cu itp daka se poate)....dar si fara...
|
Re: Vand 1 Dacia pentru programul Rabla 2010
Cogealac_Constanta :!: vand 1 Dacia ptr rabla. 600 euro
|
am eu una
din 1985 al 2-lea propr acte la zi, asig, itp si gaz 1500 ron |
am si eu una desi as prefera sa nu ajunga la rabla,si asa is putine sportive,dar daca e criza...asta e ...2000 ron ,din 92,itp valabil
|
vand si eu o dacie sau direct voucheru!400E.
|
Cumpar auto f. vechi sau f. uzate pt. Rabla 0724875505 Ofer la schimb auto functional si doresc mica diferenta functie de oferta. 0724875505
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vand dacia brek 96 pt remat sau folosinta set motor si multe altele schimbate badia iesite din rodaj ..am luat radar cu 143km/h:),tablaria necesita mic reparaty ..2000ron!(se considera deja negociat)
|
vand dacia brek 96 pt remat sau folosinta set motor si multe altele schimbate badia iesite din rodaj ..am luat radar cu 143km/h,tablaria necesita mic reparaty ..2000ron!(se considera deja negociat)0726610118
|
Ford V6 daca tot ai stricat pretul, da-mi un pm sau un e-mail la [email protected] ca sa discutam la concret pt. oferta.
|
am si eo o dacie ..tot pentru rabla !
este pe numele tatalui meu ! se afla in curte !dar tatal este plecat inafara ! nush daca se poate rezolva ceva..nu ma pricep la detalii de la programul rabla ! cn e interesat ! sa ma contacteze |
Nu o poti da la Rabla. Proprietarul din acte trebuie s-o caseze. Pt. Rabla tichetul este transmisibil, nu rabla respectiva. Sunt niste pasi care trebuie facuti. Citeste conditiile programului Rabla. Proprietarul trebuie sa-ti dea procura s-o casezi, s-o stergi de la fisc, de la politie etc. Procura te costa cat nu face masina.
|
vand DACIE 1300 1982, acte in regula.pentru cei interesati cu adevarat:0740818709.
|
Cine vroia o masina pt folosire >>>
Renault 12 TL 1978, vopsita bicolor in vara(galben cu plafon negru), motorul e desfacut, trebuie segmentat(am inca 2 pistoane NOI + segmenti mai multi decat va trebuie, unii sunt chiar NOI, mai am inca 4 camasi bune), necesita doar ulei si garnitura chiulasa pentru reasamblare. Se poate verifica uzura, e mai bine decat sa vi-l dau gata montat sa zic ca e segmentat si cine stie ce e inauntru, cine stie, cunoaste :wink: Vasul de expansiune, carcasa filtrului de aer, borcanul de apa pt curatat parbrizul, etc sunt toate inscriptionate Made in France, bordul are sigla Renault 12, etc. 4 Jante super balon vopsite, drepte, 4 gume foarte bune. Tabla e foarte buna, lonjeroane solide, multe piese de pe la motor au fost curatate, grunduite si vopsite, s-a inceput o mica restaurare a masinii prin vara, e R12 original pe acte, nr noi, 400Euro. O dau cu contract vanzare-cumparare si fisa fiscala :wink: Momentan sta in garaj. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1265831679 |
Dacie 85 refacuta total....tre` revopsita ca nu a fost facuta cum trebuie...sau pt rabla...1100 ron neg. 0735494944
|
Cumpar voucher-ul insotit de actele ce mai sunt necesare. Ofer 1000 ron. 0721099141
|
Quote:
|
Quote:
|
Oare sa fie si de data asta ,,programu'' un fiasco total???
|
Quote:
|
Quote:
|
am avut un golf 3 rosu
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Te duci cu ea direct la casat.
In principiu cam astia sunt pasii de urmat: 1. clientul (proprietarul) preda colectorului (centru remat acreditat de rabla) artovehicolul spre casare si puimeste CERTIFICAT DE DISTRUGERE si TICHET VALORIC (trebuie completat cu majuscule , cu pix albastru, necapsat neindoit, perfect intact caci altfel nu se valideaza la dosarul) 2. proprietarul merge la notariat si legalizeaza cite o copie dupa CERTIFICATUL DE DISTRUGERE SI TALONUL MASINII 3. proprietarul merge la administratia financiara si scoate din evidenta autoturismul de la taxe si impozite 4. proprietarul radiaza la politie din circulatie auto uzat si puimeste CERTIFICATUL DE RADIERE in 2 exemplare Dosarul trimis cumparatorului trebuie sa contina: 1. act de identitate (copie) 2. tichetul valoric original 3. certificatul de distrugere (copia legalizata) 4. certificatul de radiere original 5. certificat de inmatriculare(talon) in copie legalizata (trebuie sa il legalizati inainte de a merge la politie) Cam astia sunt pasii. Atasez si un document cu toata legea, si inca unul cu pasii de mai sus explicati mai pe larg putin. p.s. anuntul pentru dacia mea nu mai este valabil. as fi foarte recunoscator daca un moderator m-ar ajuta si mi-ar sterge numarul de telefon din primul post. Multumesc mult. |
am si eu o dacie pt rabla daca da drumu dupa paste iara la smecherie .deci. voucher de vanzare 1400 ron!0726610118
|
Vand dacie din 95 pt rabla sau uz personal. alarma, inchidere, tamburi/placute/amortizoare/scaune noi, aprindere electronica etc. Nu are itp si asigurare. 0723 022 878
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:23. |
- Copyright 2026 4Tuning