![]() |
E65 - Meu
Am un Bmw 730D cumparat de 2 ani de la reprezentanta BMW ,l-am luat cu 60000 de kilometri si acuma am 130000 de mii.vreau sa aflu parerile voastre despre masina si cam ce sa schimb la ea.acuma momentan masina este in service pentru verificare si dupa aceea o duc sa-i pun folii integral pentru ca nu avea.O sa pun saptamana asta si ceva poze cu masina.
|
Re: E65 Meu
poate E66 pt ca E65 sa fabricat pana in 2005 ....cred , sa ma corecteze cineva daca gresesc......ce motor si ce dotarii are masina de este asa scumpa ? 39.000 mi se pare enorm .....
|
ma scuzi a fost postat gresit ..masina e luata de 2 ani de la Bmw si a costat in jur de 39000 si nu stiu de ce ti se pare asa de scump pentru ca acum doi ani preturile nu erau ca si acuma,si apropo in bani astia am garantie doi ani chiar daca e second si plus de asta am luat o masina cu carte tehnica la zi.eu spun ca merita.masina nu a fost rulata in tara pana am cumparat-o eu.
|
Quote:
|
mi se pare mai mult a lauda decat a prezentare de masina...
|
am stiut ca o sa se inceapa cu commenturi aiurea si na de aia nu trebuia pus pret si "alea,alea" dar daca nu puneam incepeau intrebari de genu (CAT A COSTAT).revin cu poze
|
baga niste poze sa vedem exemplarul :D
|
Quote:
On-topic: asteptam poze! Ai destule posibilitati de tuning la masina asta, uitate putin la AC Schnitzer, au un kit f. fain. Succes. |
Re: E65 - Meu
in primul post nu ai spus niciunde ca ai cumparato acum 2 . deaia mi se parea mult...
|
k te inteleg promit ca maine pun poze cu masina..
|
6 Attachment(s)
Acum pun pozele ce le-am promis.numa ca is facute astazi si ma scuzati de murdaria de pe masina
|
vreau acuma dupa ce am pus foliile sa vad de unde as putea lua angel eyes pe culoarea rosie.........si cam la ce pret ar ajunge?
|
nu ai pus o pe numele tau in astia 2 ani???
Sau stai in buc ? Angeluri doar pe ebay , dar nu rosii ca o strici.. |
Quote:
|
O masina f frumoasa, dar nu pt o asemenea varsta, parerea mea. Mai tarziu ce iti vei dori daca acum ai limuzina. Tinerii in ziua de azi uita de masinile sport,aspiratoare de priviri si femei, de senzatii tari si multe altele.. Tinerii imbatranesc prea repede. :D
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am pus si poza cu seria 5
|
Ie foarte frumoasa masina imi place mult....
|
barbosa crede na ca 730 e destul de sportiv , iar femeile sar imediat in el nu tre ceva sportiv :D
Frumoasa masina , sa pui poze cand pui shadow line (nu dadeau deloc bine rotile alea pe e60) |
Eu cred ca barbosa s-a referit la o masina sport de genul 2 usi,mica si turtita,un coupe, un cabrio, nu la o limuzina cu motor 3.0 si un pachet. Eu unul nu-mi doresc 7ar sau 5ar si nu ma intelege gresit ionut sunt masini f misto dar pt taicamiu; un megane RS m-ar satisface in acest moment :D
Cat despre gagici, unele prefera sport, altele limuzina, dar la toate le place vara cu parul in vant sunt convins. |
Quote:
On Topic : E o masina cu adevarat frumoasa. Sa ai parte de ea ! |
nu ii pune angel eyes rosii...
|
Quote:
Oricum, fiecare conduce ce vrea si ce-i place. |
foarte frumoasa masina:)...cat mai multi km fara incidente..parerea mea e sa ii pui o suspensie sport sau un air ride si niste croame de 20"...apoi se schimba treaba:)mai frumos e asa decat cu angel rosu ...doar parerea mea...numai bine
|
sincer suspensie sport nu pot sa-i pun deoarece am optiune din i-drive sa pun pe sport sau confort si sincer sa va spun se observa diferenta....cat despre angel eyes am ajuns si eu la concluzia ca nu merita deoarece am incercat.......am dat comanda la angel alb si astept sa ajunga......inclusiv proiectoare albe...o sa pun poze dupa montaj...dureaza cam trei zile pana vin piesele
|
saptamana asta am fost la un magazin cu scule de muzica sa ma interesez cat ma costa sa-mi pun dvd in masina .cu mufe cu tot cu dvd ascuns inclusiv cu hard-disk de 300gb undeva la 700 euro.astept acuma sa strang niste bani,pentru ca urmatoarea investitie sunt gentiile.am sa pun poze dupa ce pun gentiile.angel alb si proiectoarele le-am montat astept sa-mi pun si gentiile sa pun nste poze.
|
salut.ai o masina super tare... parerea mea.. e sa o tii asa cum e ea;) e o limuzina.. o strici cu suspensii etc..doar jante .bafta
|
Quote:
|
Inainte de toate nu te-ai gandit la un set de jante mai mari? :D
|
1 Attachment(s)
frumoasa masina....bine ca ai renutat la ideia cu angel eyes rosu....
o ideie pnt jante am sa pun o poza,, ar da bine ..pe balena:D |
cred ca sunt jante Da Vinci alea,sper sa nu ma insel :D
|
Quote:
jantele arata intrun fel.....ar da bine pe maina:shock: |
deci vreau sa imi pun jante pe 20` ,nici nu ma gandesc altfel numa sa vad si ce gasesc k.
numa as vrea si eu sa stiu unde gasesc jante asemanatoare cu bmw de mai sus si cam la ce pret .....va rog mult ajutati-ma |
maine merg la bmw sa-mi puna navigatie noua pentru ca cealalta s-a stricat o sa pun poze maine.cu noua mea navigatie
|
2 Attachment(s)
deci am cautat vreo 5 ore pe net dupa jante si am gasit combinatia asta cauciucuri si jante davinci la 1800 de euro cu adus acasa .sper sa fie ceva frumos.dativa cu parerea
|
chiar ai gasit la pret bun. sunt superbe jantele, dar ceva mai mare ? 22 '' ?
|
le-ai comandat la ei pe site?sau le iei de la cineva?
|
Quote:
vrei sa le iei sau sunt o iedie pe viitor??? |
sunt super jantele.:P astept sa le vad pe masina:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:48. |
- Copyright 2026 4Tuning