![]() |
Opel Kadett D Caravan '84
3 Attachment(s)
buna sa va fie inima :)
m-am oprit pe aici sa imi prezint noua achizitie un Kadett D Caravan -an 84 -motor 1.6 carburator -tentativa de "tuning" desi a iesit fulgerata masina a stat o vreme si asta se simte, oricum pretul de achizitie nu a fost mare si asta a fost un avantaj, dar inca nu sunt hotarat sa o folosesc pana cade jos sau sa investesc in ea, cum ar fi un motor mai mare, niste jante si alte optionale p.s. astept sfaturile voaste chiar si criticile |
Re: opel kadett D ( troleu )
Fara suparare, dar investeste in a da "tuning-ul" jos de pe ea
|
Frumos "tuning"...
Mai întâi i-ai un parbriz nou, nişte ştergătoare şi apoi fă-o cât mai originală... cu tuning-ul ăsta nu prea ai ce face!... Mai ales bara şi bad-boy-ul ăla de toată frumuseţea! |
Salut si bine ai venit printre noi...
Daca nu puneai si poza cu spatele, as fi zis ca e Oltcit ! Fa ceva masinii... nu o lasa asa !:evil: |
am uitat sa precizez asa am cumparat masina, nu m-a impresionat deloc tiganiile facute . a meritat structura, arata foarte bine dedesubt. stergatoarele sunt puse, parbrizul urmeaza cand se mai incalzeste vremea ca acuma inghet punandu-l si risc sa il crap si pe cel nou. maine cred ca o sa inlatur pleoapele , cat despre bara fata nu stiu ce sa zic ca e facuta din tabla si ii foarte greu sa o dau jos fara sa afecteze vopseaua :(
ce ziceti merita sa o pastrez sau sa ii dau pana cade jos si apoi s-o arunc :) |
Da-i pana o nenorocesti, jos cu bestia!:))
Alea nu par a pleoape, e capota prelungita, deci si acolo o sa ai de taiat. Dar daca masina e ok ca baza, atunci merita sa dai jos tot de pe ea. |
azi am reusit sa ii rezolv actele si sunt foarte incantat , urmeaza sa lucrez mai mult la ea dar cand se incalzeste , intre timp am schimbat consumabile ( ulei+filtru, antigel, stergatoare, placute de frana si iam facut termocupla :) )
@ amphetamine : asa zici sa ii dau pana cade jos ??? nu ar iesi masina din ea ????? |
Dacă ai bani, eu zic să te apuci s-o iei de la capăt... Dar vezi că o să ai mult de muncă la ea!...
Nu are rost să-ţi baţi joc de maşină... O să fi tare mândru când o vei termina ! Baftă ! |
Din ce vad yo in poze masina arata bine, e pacat sa-ti bati joc de ea,scapa cat mai repede de chestia aia din fata, bafta
|
merci de incurajari . o sa incep sa o aduc la starea initiala dar prima data i-as face motorul ( segmentat+ injectie ) dar prima urgenta ii un ventilator de caldura ( ca mor de frig ), daca aveti careva de vanzare va rog lasa-ti un pm. eu am cautat dar in zadar :(
|
Investeste in ea pentru ca merita. Sunt foarte rare Kadett-urile D.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
astazi am "lucrat" ceva :) sunt BBS pe 15, si cauciucu ii de 185 nu stiu ce "j" are
ce parere aveti sa le cumpar???? |
sunt mistho dar daca aveau capacele erau si mai mistho
|
Dacă îţi dă capace la ele, ia-le...
|
capacele nu mai exista din pacate :) inainte jantele au fost pe un ursuletz si asa se justifica, orikum la 250 ron cu tot cu cauciucuri ok ,eu zic ca merita, voi ce ziceti ???
|
Hai că e un preţ corect!... Ia-le! :)
|
Ia-le, reprezinta primul pas in "renasterea" ei.
Daca dai jos ce am vorbit pana acum de pe ea, ii pui semnalizatoare fata incolore si in spate cauti niste stopuri tot cu semnalizatoare incolore ai facut un pas mare. O faci sa arate ca noua, un polish, mici retusuri pe ici pe colo si nu mai ai nevoie de nimic. Dupa cum a spus si cineva mai sus, e o masina mai rara si daca investesti ceva timp in ea poti avea ceva frumos. |
jantele au fost achizitionate, saptamana asta urmeaza sa le pun sa vedem knd am chef si timp, multumesc pentru incurajari maine ma duc dupa bare de spate , cea de fata o am in beci si apoi urmeaza chinul :) o sa pun niste poze cu toate jantele pe masina , daca vreti
|
1 Attachment(s)
stiti careva ceva semnalizari clare ? si pe la ce preturi sau daca este ceva solutie care decoloreaza plasticu sa il lase clar
merci |
Quote:
|
3 Attachment(s)
sa le pun sus sunt de pe un e30 si sunt foarte convexe , unghiul vizual este mai deschis si nu se murdaresc in mers , pt ca oglinda e mai in interior
|
Nu mi se par cine stie ce... Parca sunt de Logan! :)
|
3 Attachment(s)
am pus niste poze si cu oglinzile de logan ca sa se faca diferenta , mie mi se par frumoase cele de bmw
|
incearca de Kadett E, parerea mea.
|
Eu zic sa incerci sa pui una pe masina si sa vezi cum se vede...
|
https://www.4tuning.ro/poze/masini-tu...za-190380.html
si oltcitul are tot oglinzi de ursuletz nu o sa reusesc sa pun oglinzile decat prin februarie , ma gandeam si la oglizi de kadett e dar alea au un "defect" de fabrica, nu se aduna si asta nu-mi place :( |
3 Attachment(s)
se pare ca am inceput cu stangu anul :(
2 pompe de benzina decedate si carburatorul plin cu nisip, cu toate ca am avut filtru de benzina azi am dus-o la mecanic sa vedem ce reuseste, pana atunci niste poze cu jantele si cu vremea urata de afara :( cam murdara , dar ce sa faci daca vremea nu tine cu noi |
sunt frumoase oglinzile de urs...si nu au nicio treaba cu alea de logan...nici macar nu seamana :)) merita puse
|
semnale clare ar trebui sa gasesti le piese auto, undeva pe la 30-40 de lei bucata. Nu este nici o solutie sa le decolorezi, si pe galben nici smoked nu merge ca lumea.
Bafta in continuare, masina merita facuta dac iti placem ;) P.S. esti sigur ca mizeria din carb nu e acolo demult? Ma indoiesc sa treaca asa usor de filtru... |
@ xtrezz : merci si eu zic ca merita urmeaza sa le pun cat de curand ca ard de nerabdare sa le vad sus
@@ radu print : mizerie nu e de mult in carburator, de 2 saptamani l-am dat jos si l-am curatat, dar atunci era alimentarea din sticla, am legat rezervorul si am facut prostia sa ascult de fostul proprietar care a spus ca acuma a dat jos rezervorul si la curatat, filtrul nu era transparent ci alb si de aia am vazut tarziu ca e murdar, intre timp mizeria a ajuns in pompa de benzina si a fortat membrana pana a cedat. semnalizari cred ca o sa le dau jos si o sa las doar oglinda, sticla o fac din plexiglas sau o sa pun folie fumurie pe ele. Scrie corect in limba romana ! |
4 Attachment(s)
inghetat si degerat am pus astazi oglinzile sus si am curatat carburatorul. vreau pareri
|
Arata ok ,eu zic ca arata mult mai bine decat cele originale si oricum ai vizibilitate mai buna.
|
si eu zic ca-s ok oglinzile, eventual fa o poza de detaliu la imbinarea cu usa.
|
:D la partea de imbinare mai trebuie lucrat un pic (asteptam cu nerabdare sa vina caldura si sa treaca sesiunea :) ), deocamdata am vrut sa fie functionale. urmeaza sa le si vopsesc si atunci vreau sa le trag la linii.
|
nu baga in seama parerile nebune de pe aici.lasa kitul asa cum e ca e fain,bad-boyul la fel,nu a jos nimik,daca poti mai pune-i praguri,alte jante,
|
4 Attachment(s)
merci de incurajare, sincer vreau sa o aduc stock pentu ca forma ei initiala e destul de ok, in maxim o luna masina isi va schimba radical look-ul si dupa aceea umblam strict sub capota :)
chiar daca unii au clasificat-o la capitolul "kitch" nu-mi pasa, toti vorbesc pana vad cum merge si cum se arde, cateva poze cu caravane :) |
ahaa sa inteleg e lup in blana de oaie!! fiecare cu ideile lui :) mie nu-mi plac masinile stock.nu stiu cat de greu ar fi sa-i faci un transplant. un motor de glanza.1.3 turbo 180hp 2 mode turbo.motorul e 1500-2000 cu tot cu ecu,loom,cutie,etc.depinde de tine ce vrei sa-i faci si bineinteles de posibilitate.eu as vrea sa aduc o dacia 1300 in irl si sa o fac turbata aici cu motor de rx7 twin turbo.
fi open minded si vei reusi orice iti pui in cap sa faci ;) ai nevoie de gen motoare etc pm si te ajut in irl sunt destul de ieftine. |
merci mult io ma gandeam la 2.0 16v 150 caluti ca ii mai ieftin si o sa zboare , la 900kg cat are masina va fi de vis
succes cu dacia :) traznet ideea |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:19. |
- Copyright 2026 4Tuning