![]() |
Noua mea masina : OPEL KADETT 2.0 16v T 204CP
O sa pun si ceva poze cu ea intr-o zi doua, masina e bomba pe roti, discuri ventilate fata spate, cele pe fata si gaurite si taiate, frine FERODO RACING, esapament REMUS, 0-100km/h in aprox 6.8 s. scaune SPARCO EVO 2!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Opel Kadett
Erai de invidiat demult,la ce plin ai garajul,da acuma! Sate poarte sanatos si sa ai multe satisfactii cu ea!
|
Sa-ti traiasca \"bestia\"!!
|
s-o vedem la treaba :D
|
I'm Waiting for u! :P 8)
|
mms: ma si intrebam cand ai sa faci public faptul ca ti-ai luat alta masina :)
PS: masina-i super tare; eu am vazut-o :wink: |
sigur ca da trebuia sa te lauzi tu putin!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
La mai mare mms! Bravos! Cand o vedem in actiune?
|
Suna foarte bine dar pe cand niste poze, detalii un mic istoric al masinai (cine a tunato cum ai gasito etc) ?
|
ce pot sa-ti zic decat : s-o stapanesti sanatos ! :wink:
|
s`o stapanesti sanatos mms! marfa masina!
am vazut un kadet ala V6 2.8i vai ce se ducea mancatias. sa ai grija da ea! |
:) de abia astept s-o vad si eu in actiune vs .... :) surprize... de mere abt-u... au pus-o multzi :) :) :) , bv mms-ule s-o stapanesti sanatos... , sa ai grija de ea... asteptam cu nerabdare pozele
|
asta-i masina adevarata
|
mda e cam draguta , va multumesc pentru urale, dupa ce ii pun bara fata vin cu ea prin H, si poze cred ca le pun miine, :lol: :lol: :lol:
|
mms: pana la urma ce i-ai facut? L-ai schimbat sau l-ai reconditionat?
PS: astept pozele, ca n-am mai vazut-o de mult :wink: |
ce anume sa schimb?, ii reconditioneaz spoilerul fata, o vopsesc, o aranjez un pic in interior dar asta fara sa renunt la rollbar, si benzina in rez. si mare blanita mare ce va primi!! :lol: :lol: :lol:
|
La spoiler ma refeream. Nu stiam daca-l schimbi sau doar in lipesti.
In interior ce-i faci ? O tapisezi? Blanita placuta :wink: |
:cry: si pozele promise?
|
e pa vine pozele, :)))) n-am avut timp, dar diseara ii trag citeva. :lol: :lol: :lol:
|
Bv mms!! S-o stapaneshti sanatos! Inseamna k ai gust bune la mashini tzinand cont c mashina ai avut inainte...! I envy you! :wink:
Ashtept shi eu pozele! e k shi avataru`? |
cam asa ceva... hehehe
:lol: :lol: :lol: |
De abia ashtept s-o vad! Poate mah faci o tura cu ea! :roll:
|
3 Attachment(s)
masina lui mms,comentariile le face el! :evil: :twisted: :evil:
|
1 Attachment(s)
si inca una!
|
:D si stadiul actual ? ce culoare are ?
|
mda cam asta e . Ea a fost rosie la inceput, dupa care a devenit galbena si a fost vopsita cu bidineaua din pacate. Cind era rosie era chiar frumoasa. Pozele sunt facute pe circuitele de VTM rosie anul trecut si galbena anul acesta. Oricum o veti putea vedea vineri seara in H
|
Re:
Quote:
|
A fost de raliu? Hmmm.. nu e cam rupta?
|
Eu nu cred ca e prea rupta la VTM parca se alearga pe numai asfalt.
|
Pe asflat, pe asflat... dar uite-te la poze cum se lasa pe amortizoare masina.. si totusi.. nu prea vad eu ca acea masina sa fi fost condusa intr-un mod frumos (aici ma refer la motor care e sigur alergat rau de tot). Ca sa nu mai vb ca exista oricand posibilitatea ca masina sa fi fost lovita si reparata...
|
nu putem sa o vedem vineri in H!!!! pt k H-ul sa inchis!!!!!!!!!!!!!![ :( :( :( :( acum unde o mai vdm?!
super masina ;) |
Sa iti traiasca ....
Ce umflata e ... La aripi ma refer ... :peace: |
Sa te tina mms-ule . By the way : cit a costat bestia ???
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Misto masina...o sa cam sufere acum k e obisnuita cu raliuri & stuff.
Si ce te bucuri asa de rollbar?? Ai fost la vreo ghicitoare ceva? (Doamne fereste!) |
eu ti-am zis si repet .. ia-ti draq o casca :D
|
totusi cat a fost???
|
o sa-ti spun personal, ca poate oi vrea sa o vand si :shock: :shock: :shock: :shock: , intelegi???, apropo masinuta asta tocmai a facut un VOLVO T5, care din cite am inteles eu are vreo 230 CP :lol: :lol: :lol: :lol: ,pe 400m, cam vreo doua trei masini. Aaa, si nu mergea prea bine atunci!!!
|
Re:
Quote:
P.S: ce motor Are A4 TVG ala si vectra care l-a facut? :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning