![]() |
Bacalaureat 2010
Bacalaureat 2010!
I-a sa vedem cine da bac`u anu asta:D Cum stati cu pregatirea:???: Are cineva rezolv complete pentru Mate M1? |
Re: Bacalaureat 2010
pffoaa,si eu sunt unul din acesti nefericiti :((... la capitolu' pregatire sunt praf,ma duc bou ma intorc vaca,ceva de genu :lol:
|
Aoleu si eu cam lafel :cry:
|
pff...naspa,am la mate 2,3 notele pe semestru' asta si am dat si teza cel mai probabil un 4 maxim 5 :| ... la romana am pus-o am luat 10 in teza,am copiat de pe telefon :lol: ... sa vedem ce facem si noi cum copiem la bac ... doamne ajuta :lol:
|
Mai bine va puneti pe invatat, cat mai aveti timp, sa nu regretati mai tarziu, nu va bazati pe noroc. Succes :).
|
Pai nici eu nu ma bazez pe copiat,mai bine invat acolo de 6:lol:,si asa bacu nu conteza foarte mult unde vreau sa dau.
|
Si eu sunt unu din "fericiti"......nu ma duc sa ma bazez pe noroc ma bazez pe copiat....tot M1 si eu:((((
|
Nasol cu M1 nu pricep o boaba si profa e naspa ...
|
dap fratimiu toata lumea zice asta sa inveti dar daca eu nu am mai invatat nimica inca din a-9-a credema ca numai am cum :lol: ,trecem noi si peste astea
|
si eu sunt cu bacu,de fapt l-am dat anu trecut si nu mi-a iesit media:oops::oops:acuma dau pt marire:o:o
|
Eu cand am dat bacu anul trecut nu m-am pregatit deloc si de aia tot l-am luat....dar am avut cartile cu rezolvari....adica sursa de inspiratie:D...binenteles depinde in mare masura de supraveghetori....daca nimeriti niste supraveghetori spurcati aia vis....sfatul meu este sa va pregatiti cat de cat.
|
Eu zic ca asa e cel mai bine sa te pregatesti de un 6-7 sa zicem daca se poate mai mult si situatia iti permite ..... faza e ca eu la biologie nam invatat nimic din a 9,cei de la B dadeau teste,teze inaintea noastra si loam de la ei rasp numa 8,9,10 in teste si acuma imi e geru sa invat tot din urma ....la mate poate scot 5-6 iar la romana sa invat cat de cat la ultima parte.
|
cine credeti ca e in stare sa se pregateasca pe ultima suta de metri din atata materie?.....toata lumea se bazeaza pe copiat....asa a fost si anul trecut cand am dat eu
|
Si ce medote ati folosit:lol:
|
bacu e....o mare prostie :))) vedeti voi la facultate....
|
Quote:
|
Grrrrr.......... Din pacate si eu trebuie sa ma prezint anu asta pe la chestia asta numita bac
mai e un pic si in februarie dam la romana =)) eu si uitasem noroc ca mi-a adus aminte un coleg ori cum nu ai ce sa citesti acolo noroc ca rom(oral)info,eng se dau cu profi de clasa macar acolo sa nu fie atata stres in rest la rom , mate mai ales , bio ii grav :-s mai calumea era cu edu scoteai lejer o nota mare asa curu daca nu ei peste 6 la fiecare pa si pusi la revedere |
moaaaaa .... deci probele orale(ce urat suna:lol:) le dam cu profesori nostri ? pfoaa ce tare
|
Sau cu profele ca eu am profe si la romana si la engleza:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
La mine a fost simplu anul trecut,stiam subiectele inainte si aveam rezolvarile format pdf pe telefon.Am luat 8 si ceva.Sa vedem la facultate ca de luni intru in sesiune,cica avem peste 100 pagini de invatat/materie.
|
Si cum ai aflat subiectele inainte?
|
Asta nu pot spune,am dat bani pe ele oricum.
|
Quote:
Quote:
e boon asa |
asta am auzit si eu ca oralu' e floare la ureche,dar la scris mie cel putin o sa-mi fie foarte greu daca nu o sa am alte metode,deja sunt corijent la mate +inca cateva materii care nu vor profi sa ma treaca pe motiv de absente :lol: ...
|
La facultate o sa aveti Bac'ul de 2 ori pe an ...BAC = floare la ureche fata de facultate :| ; bine , acum depinde si ce facultate ...\
Succes baieti |
Quote:
|
Si cum e la design la iasi,se intra pe baza de portofoliu nu ?
|
nu....se intra pe baza de examen(2 probe)
|
Quote:
|
normal ca nu sunt fair play dar daca toti in jurul meu copiau ce vroiai sa fac?sa ma uit la ei si sa pic bacu?...........asta e sistemu`
|
Puteai sa inveti si sa te duci pregatit nu sa te bazezi pe copiat .Daia nu ma mira lucrarile unora dintre studenti citite de profesor in fata a 100 de studenti pline de greseli de scriere si exprimare . Pana la urma iti furi singur caciula si la un moment dat acest lucru iese la suprafata .
|
Cum v-ati descurcat la proba compententelor digitale :lol:.
|
am luat 21 :lol: ... ma enerva ca nu am net la calculator si am plecat nu am mai scris nimic :D
|
nu l-am dat :)) eeeeee dar nu stiu daca luam mai mult de 50 :)))
|
ma scuzati ca va deranjez:) dar care este treaba cu bacul de anul acesta?in ce consta? ca am auzit o gramada de lucruri dar nu pricep cum si ce!:) ce probe cum le dati si etc... eu am dat anul trecut dar vreau sa stiu cum se da acuma!;)
|
Deci eu cu 68 de pct sunt bun:lol:/nivel avansat:))dar tot asa n-am stat sa le fac pe toate unde nu stiam saream peste si nici n-am apucat sa le fac pe toate .. plus ca le-a cazut site`ul la fraeri aia :lol:
Pai se dau 3 probe practice,si in functie de punctaj se va da un nivel ..slab/avansat/expert sau ceva de genu nu stiu sigur. -La romana oral -La informatica pe calculator in Word,Excel si restu ... -La engleza/franceza .... oral/scris/auditiv.... Apoi 3 probe scrise Romana/Matematica/Biologie in cazu meu la ultima e la alegere fara sport:rolleyes2care sa scos. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning