![]() |
2007 Mazda Mazdaspeed 3
3 Attachment(s)
Mazdaspeed 3 va fi varful de gama al viitoarei Mazda 3 ce se va lansa in toamna acestui an. |
Re: 2007 Mazda Mazdaspeed 3
arata bine :) imi place e destul de reusita :D dar nu rosu ... negru
|
in poza rotile par mai mari..in realitate nu prea,dar oricum...arata bine, un prieten d-al meu are mazda 3 sedan si e bunicica(exceptand cosumul)...se duce bine si are 150 de cai..8)
|
Superba..... si motorul e mai mult dekat suficient pt Romania... Vreau si eu una :???: ce pretz o sa aibe??? Cred k tuningu' pe ea o sa arate bestial !!!
|
Arata f bine masina si 250 cai sunt suficienti pt ea. Abia astept sa o vad pe strada:D :-) :-)
|
They had outdone themselves...
Pfuai, cum s-o manevra asta cu un sfert de milion de calutzi in galop doar pe puntea fatza... ? |
vrea si je una bucata! treceti in cont una negra :)
|
arata chiar foarte bine micutza diavolitza
|
arata bine dar seamana destul de bine cu opel astra
|
Asa ceva se preteaza de minune tuningului. Mu ha ha!!
|
super masina!!! mazda face masini din c in c mai misto!!! tineti-o tot asa baieti!!!
|
foarte frumoasa masina .. cu tuate k sunt dezamagit k nu o sa existe si o varianta MPS pt caroseria de sedan.
alt semn de intrebare il am in privinta puterii (undeva intre 200-250cp) si a tractiunii fata. in schimb pot spune k mazda 3 e o masina f draguta si cu niste performante f bune , eu fiind posesorul unui 3 sedan , 2.0i 155 cp |
Wow...imi place ideea cu eleronul din fabrica...rareori vezila modelele break...
|
masina este foarte frumoasa nu prea am gasit vreun defect la ea...
lucianos:vezi ca sunt multe masini care vin din fabrica cu eleron...golf 5 vine cu un eleron...nu foarte pronuntat dar este... |
chiar si Mazda 3 Sport vine cu eleron pe spate ..
|
arata bine cred ca va fi si accesibila la pret super
|
nu arata a cine stie ce
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning