![]() |
Machete in lucru - cca_golf
6 Attachment(s)
Salut, :-)
Am început sa tunez si eu machete. Încep cu o Mazda RX8 , motor max, 1/24 . Pana acum i-am făcut jantele negre, am lăsato mai jos și cam atât. Planuri pe viitor: 1. Sa o vopsesc (aștept sugestii și idei despre culoare deoarece acum sunt cam indecis) :rolleyes2 2. Sa ii vopsesc interiorul ( în funcție de culoarea de la exterior ) 3. Sistem audio 4. Body kit 5. Neone și cam atât.... Orice sfat sau idee este binevenita... ;) P.S : trebuie sa aștept pana în 2 ca sa îmi pot procura materialele..... |
re: Machete in lucru - cca_golf
Ar merge un verde deschis sau un portocaliu sau galben. Bafta cu procuratul materialelor si An Nou Fericit !
|
re: Machete in lucru - cca_golf
Fain...Portocaliu cu ceva dungi negre..
|
Re: Machete in lucru - cca_golf
Am si eu o intrebare cum ai lasat`o mai jos pentru k am si eu o macheta tot de la motor max cu acelasi sistem de prindere dar daca o las de fata imi ating rotile in suruburile care tin usile....:( spune`mi si mie te rog
|
Ce nu imi place la RX8 si vad ca e si la MotorMax ... cum sunt imbinate cu caroseria farurile , in rest e frumoasa !
@Aditzza : Pileste din prinderile usii si pune alte suruburi mai mici :) . Parerea mea ! |
2 Attachment(s)
un mic update....:-) capota neagra, azi am fost sa imi caut materiale ( poxilina , vopsea, chit auto....etc. ) dar majoritatea erau în inventar, iar cele deschise nu aveau ce îmi trebuie mie :x Am vopsit capota în negru...iar ce e încercuit cu roșu va urma vopsit negru mat la fel ca si capota, iar restul caroseriei m-am gândit la un roșu sau alb. Voi ce părere aveți , roșu sau alb ? :?: :D
|
aalb neaparat!
|
Alb :D .....In rest arata fain...(App iti dau eu decapant ;) )
|
Atunci alb o sa fie :D , după-masă ma duc sa mai vad dacă sau mai deschis ceva magazine :-):-) ce ar mai trebui sa îmi cumpăr.... ?:rolleyes2 eu ma gândit .... 1.poxilina 2.chit auto 3.șmirghel 2000, 1500 4.vopsea roșie (negru am :P ) 5. decapant (dacă îmi martinos ;) ) și cam atât.
|
Vopsea alba..... greseala mea...:sad: inca nu am reusit sa imi procur materiale :x:x:evil::evil:
|
Am reușit sa procur materiale......imediat am sa dau cu decapant....si sa vopsesc interiorul...alb-negru....:D
|
3 Attachment(s)
azi urmează sa ii fac ”body-kit” :-) Pun cateva poze.... :rolleyes2
|
5 Attachment(s)
I-am făcut praful din stânga și bara spate....plus ceva detalii la motor și sub mașina.....:-) mâine continu.....:D
P.S: scuzați claritatea pozelor......pentru ca de la atâta șlefuit....:lol: nu mi le mai simt :lol::lol: |
Vad ca iti decurge bine lucrarea, au iesit destul bine si pragurile. E bine ca ai rabdare la slefuit, asa ai mai mult sanse sa arate bine la sfarsit. Bravo!
|
Quote:
|
la coltu masini in spate mai dai cu un pic de chit sa umpli si gaura aia si inca cateva mai micute,dupa ce termin de slefuit dai un pic si cu ceva mai fin
in rest arata bine :) imi place ideea pragurilor |
Quote:
|
as vrea sa ii fac un spoiler , dar nu știu cum.... mi-ați putea explica ? :sad:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning