![]() |
Desenele mele - Dacia_1310
Desene de incepator
|
Re: Desenele mele - Desenatoru'
Asteptam desenele ;)
|
3 Attachment(s)
Mijto?E un Sandero, un Beetle si o Dacia breack tuning.
|
Dacia e cea mai frumoasa deoarece e facuta de tine. Pe celalalte le-ai copiat. Spor la desenat!
|
nu stiu despre voi baieti dar sandero ala
eee woooow :shock: bijuterie:lol: ps:sper sa nu ne lasi acuma balta,si sa fugi...cum au facut altii :lol: renunta la indigo incearca sa le faci tu daca e nevoie iati niste repere dar nu copia toata masina...ca nu mai are nici un farmec ps2:sper acuma ca nu te apuci sa juri pe morminte ca nu ai copiat nimic in viata ta :lol: SPOR LA LUCRU !;) |
Mah baieti mah!Tare mai crediti voi c-am copiat!Am copiat doar
fata la Sandero(vezi ca la spate e naspa rau),celelalti is orijinali! Intelesa-ati voi ma? |
Nu mai copia si renunta la pix! In rest nam ce sa zic...
ps: imi place soferu de la beetle:lol: |
Te rog sa te exprimi corect asa cum este stipulat si aici.
Userii nu sunt toti cu tine in clasa... nu-ti cer sa ne vorbesti nu stiu cum, doar normal si respectuos. Toti ne-am exprimat corect si fara artificii... Fa-o si tu te rog :) Haide cu alte desene si convinge-ne pe toti ca sunt desene facute freehand ;) |
Nelamuriri:
1. Dar de ce sa renunt la pix? Nu iese bine? Eu cand o vad in realitate, pe hartie, arata foarte bine. 2. Ce nu intelegeti prin: "Beetle-ul nu e copiat"?! Da-o incolo de treaba!! _ As dori...: 1. Sa nu mai scrieti PS-urile cu culori deschise, ca trebuie sa ma aplec capul in jos. 2. Sa ma ajutati sa fac linii ajutatoare ca eu, daca fac de pe poze (cum e beetle-ul), nu mai fac linii ajutatoare (o fac direct). Aa... Evo' asa ma mai prostesc si eu, ce are? :D:drunk: |
Pai sa renunti la pix, pentru daca gresesti nu ai cum sa corectezi..
- in legatura cu ps'urile..te-ai gandit sa selectezi scrisul?:lol: - pentru linii de constructie treci la tutoriale si invata perspectiva. |
Toti am inceput asa si am trecut prin perioada in care esti tu. Nu cred ca vreunul din noi nu a copiat primul desen.
In concluzie stim ce ne poate mana la varsta ta. Vedem imediat ce este copiat si ce este facut cu mana libera. Nu trebuie sa te simti jignit. Nu avem intentia de a te subestima sau supara. Te putem sfatui si ajuta in legatura cu orice nedumerire ai avea. Rasfoieste putin internetul. Cauta tutoriale despre perspectiva, proportii, incadrari, hasura etc. Numai bine! |
Uite aici un topic cu tutoriale, sper sa te ajute ;)
Pix-ul nu da bine pentru ca nu poti corecta, sigur... Dar nici nu da bine la culori, arata a mazgaleala :( Poti folosi markere sau carioci fine daca chiar vrei contrastul obtinut cu pixul dar ca sa si arete bine ;) PS. Te mai prostesti tu, e bine, dar cu respect fata de restul userilor... mereu ;) PPS. Tare de tot aia cu aplecatul capului :lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
Proaspat8)!!!!Pareri?:D
|
incearca sa lucrezi mai ingrijit.
|
Quote:
|
Ce vreau sa zic.. sa nu mazgalesti. ;)
|
1 Attachment(s)
Ultima facuta cu pixul.
Note: 1.Perspectiva:1; 2.Elipse:1.:no: Am dreptate?:no: |
Nu e rau, find ca e ultima facuta cu pixul... Urmatoarea o faci cu un creion frumosel si o sa corectezi si prelucrezi detalile, da? :)
|
1 Attachment(s)
Poftim frumoselule:-P
E bun?:lol: E un oltcit!Pareri? |
sincer ... e foarte bun :D si tu ca incepator esti mai bun ca mine , bafta in continuare :shrug_no:
|
Sal!!!tot eo sunt dar cu alt nume.
|
Acelasi IP, deci tu esti. Iti schimb titlul topicului.
Insa te rog sa-ti completezi profilul corect si sa scrii corect ;) |
Re: Desenele mele - Dacia_1310
1 Attachment(s)
Primul meu desen in Paint!!8):D
|
Quote:
|
Quote:
|
scuze .. :D nu am vazut
|
Quote:
Daca chiar vrei sa faci ceva din asta... uite ce fac altii ( designeri ) la desenele lor de prezentare si o sa observi ca nu dau asa multa atentie la detalii. Observ ca aici se cere ff mult copierea exacta a unei imagini ceea ce nu este chiar... corect. Incearca sa renunti la desenul pe foi dictando/matematica... etc. ps: arunca o privire pe aici: http://www.simkom.com/sketchsite/ ( imi cer scuze daca se considera reclama ) ps2: :D te asteptam cu mai multe desene |
"frumoselule" vezi ca ai gresit sigla , si mai fa o data Oltcit-ul ala...uitat-te un pic mai atent la forma lui , incearca sa-i dai rotunjimile pe laterale si fa-i detaliile cum trebuie ca doar nu il vezi de la un kilometru....asta daca e facut "liber" , daca nu , schimba poza de sub coala si sursa de lumina din spatele ei . Bafta !
|
Da' -o-n colo de sigla...Conteaza desenul,nu altele.Si in plus ar trebui sa va asterneti comentariile pe desen(masina in sine) nu pe sigla.
PS:E primul meu desen in culcori cu umbre,reflectii si altele de genu' asta. |
1 Attachment(s)
B.M.W. E25(cred:oops:)
|
sigur nui copiat?
|
Baiete, ai mai pus doua desene copiate la inceput si tot ne-am prins...ne iei de fraieri acuma? Macar de iti dadeai silinta sa-l faci sa arate cumva, da ti-ai batut...joc de el. Moderatori, o atentie, ceva, va rog :)
|
Ala ii copiat 100%...
|
Quote:
|
Daca ala nu e copiat jur ca, cand cresc mare ma fac gunoier !
E al 3 lea desen copiat :lol:, daca vii si cu al 4'lea ma spargi ! |
5 Attachment(s)
"Ma frend" din cultura mea generala E 25 care sa fi fost in productie de serie nu exista. Exista insa doua BMW-uri cu indicativul 25 : Primo : BMW E 25 Turbo , care a fost un prototip construit si dezvoltat in 1972 de celebrul designer Paul Bracq cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Munchen din acelasi an , prototip care a stat la baza productiei lui BMW M1 lansat in anul 1978 in productie , fiind produse pana in anul 1981 un numar total de 456 de unitati , devenind astfel unul dintre cele mai rare BMW-uri , si a fost folosit cu precadere in competitiile auto. Secundo : BMW R 25 este o motocicleta cu atas care a fost construita in anul 1951 si a carei productie a durat pana in 1953 . Atasez pozele modelelor mentionate de mine si te-as ruga sa-mi spui cu care din ele seamana "indigo"-ul tau. Ceea ce ai incercat tu sa "desenezi" este o copie dupa o poza a unui BMW E 30 M3 , versiunea DTM ( Campionatul German de turisme ) din 1991 cu motor de 2,5 l. Te-as ruga sa nu mai incerci sa ne insulti inteligenta si bunul simt cu copii ( si alea proaste ) postate drept desene de mana libere , ci sa respecti membrii acestei sectiuni de FREEHAND DESIGN cu desene proprii , fara indigo , fara foaie peste poza pe geam sau alte metode de copiere . Imi cer scuze moderatorilor pentru off dar consider ca a fost necesara "interventia" mea . Numai bine !
Poza 1 , 2 : BMW E 25 Turbo - 1972 ( semi-profil fata si profil lateral stanga ) Poza 3 . BMW M 1 - 1978 ; Poza 4 . BMW R 25 - 1951 . Poza 5 . BMW E 30 M3 DTM 1991 . |
mi`ar fi putin rusine sa pun desene copiate..sincer ;))dar nah...poate asa exersezi tu..copii pana te obisnuiesti cu forma lor..e si asta ceva..numai bine
|
M-ati luat de doua ori adevarat. Dar de ce ma luati mereu?
|
pai uite cum e..tu sa copii desene in continuare..pana te inveti..nah dak asta e metoda ta..dupa ce te`ai obisnuit cu forma lor incearca ceva singur..si pe alea le vrem publicate, nu copiile.. multa bafta
|
Aici gresesti. Daca continua sa copieze nu o sa invete.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning