Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea DACIA (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/161169-masina-mea-dacia.html)

B.B.Y 30-12-09 22:00

Masina mea DACIA

6 Attachment(s)
Pentru inceput as vrea sa salut toti posesorii de autoturisme Dacia.Cu ajutorul catorva poze va voi prezenta "Dacia mea",as dori pareri,sfaturi,indrumari...va multumesc anticipat.

tuning22 30-12-09 22:34

Re: Masina mea DACIA

arata bine masina frate:) niste jante ar merge

B.B.Y 30-12-09 22:47

da ai dreptate....in vara am sa incerc sa le schimb.Ms mult bafta

tataru24 30-12-09 22:51

o masina frumoasa cu bun gust, simpla,sa ai grija de dansa si fara incidente neplacute......bafta la modificari.....

B.B.Y 30-12-09 22:59

o sa am grija, bafta multa si tie la tunarit.

andi_cimpean 30-12-09 23:11

Draguta masina, dar pleoapele alea arata urat asa, negre. Ai putea sa incerci sa le vopsesti. Niste jante mai mari, ar mai completa look-ul masinii.

P.S. Nu mai parca pe trecerile de pietoni:p.

tataru24 30-12-09 23:30

dar nish poze cu interiorul?:D

B.B.Y 30-12-09 23:32

Salut Andi, asa zisele pleoape sunt din autocolant momentan, imediat ce intram in noul an am sa dau comanda la baiatul din baia mare, cred ca il stii , se ocupa cu asa ceva, jantele sunt cele stock pe 14" si cum am spus si mai sus o sa le inlocuiesc in vara cu un set ATS CUP pe 15" imi plac foarte mult si cred ca dau bine pe solenza...in rest cu rabdare, timp si pasiune se face orice. Ms mult pt pareri,sfaturi bafta :D

crazyfornova 30-12-09 23:34

1 Attachment(s)
Un cadou pentru sf de an 2009.si cu ocazia asta iti doresc sa ai grija de ea..si s-o feresti de cele rele..:)
Toate cele bune!

B.B.Y 30-12-09 23:35

o sa pun si poze cu interiorul,nu e cine stie ce, e clasicul interior de solenza cu foarte mici modificari sa spun..

B.B.Y 30-12-09 23:38

crazyfornova iti multumesc foarte mult, iti doresc si tie numai bine si sa ai grija de masinuta ta,imi place foarte mult cum ai modificat poza...un an nou fericit si tot ce iti doresti ;)

ROAD EMPIRE 31-12-09 10:05

FRumusica! ai grija de ea si multi km fara probleme;)

Bafta pe mai departe in tot ceeace faci.

sandor406 31-12-09 10:22

frumoasa masinuta, cu fff mult bun gust!:)) sa o tii tot asa, fara tiganii si de alea!;) simplu si cu efect!;)bafta la ea! an nou fericit!!!

cristy_dacia 31-12-09 10:28

masina arata bine daca ai mai coborao putin ar da super

B.B.Y 31-12-09 14:15

multumesc mult tuturor pentru aprecieri si sfaturi,multi km fara incidente va doresc un an nou mai bun si sa ne auzim cu bine....LA MULTI ANI !!!

Bughilas 31-12-09 17:20

intretinuta Solenza ta si sunt sigur ca veai avea grija de ea in continuare.
Daca te-ai putea invarti de o folie si pe fata da si mai bine..
Oricum un an nou mai bun si sanatate !

valitataye 01-01-10 21:40

frumoasa masinuta..chiar astept pozlele cu interiorul:D...spor la modificat in continuare

Greenhullk 02-01-10 10:35

1 Attachment(s)
arata bine masina o suspensie si niste jante ar rupe gura targului :P uite ca idee

B.B.Y 02-01-10 16:35

ms dragi confrati pentru sfaturi.....folia pe fata va fi pusa in maxim 2 sapt,jantele la vara iar in legatura cu suspensia eu cred ca solenza e o masina destul de joasa pt strazile noastre...bafta si numai bine

B.B.Y 02-01-10 16:37

Quote:

Originally Posted by Greenhullk (Post 2939437)
arata bine masina o suspensie si niste jante ar rupe gura targului :P uite ca idee

nu te supara...ce model de jante ai...ce dimenisiuni si vreau sami spui daca atinge in viraje pe loc sau in contraaripi..ms mult bafta

Greenhullk 02-01-10 17:58

am avut acum a mea e stok am avut jante bbs 15" cu gume 195\45\15 si iti spun sincer nu mi-au atins si nu am avut nici cea mai mica problema cu ea iti sugerez sati o lasi mai jos pt ca odata ce ai pus jante de 15"o sa fie 4x4 ma intelegi ce vreau sa spun pt susp dak esti interesat vb :D

B.B.Y 03-01-10 17:40

ok...o sa vb...bafta

B.B.Y 04-01-10 22:10

cine stie de unde pot achizitiona stickere 4 tuning...scuzati daca s-a mai discutat....am dat search si nu am gasit mare lucru....multumesc anticipat !

andi_cimpean 05-01-10 12:01

Quote:

Originally Posted by B.B.Y (Post 2946786)
cine stie de unde pot achizitiona stickere 4 tuning...scuzati daca s-a mai discutat....am dat search si nu am gasit mare lucru....multumesc anticipat !

https://forum.4tuning.ro/101-bazar-au...kere-auto.html

B.B.Y 05-01-10 13:04

multumesc mult Andi...numai bine!

KingDesign 09-01-10 10:54

Foarte frumos. Sa-l stapanesti cu bine. Sfat. Vopseste ploapele de la masina, si incearca sa inlocuiesti lampile de la placuta de inmatriculare cu LEDuri albe calde sau reci. Asta urmeaza sa fac eu in primavara. Totodata ar arata misto si Angel-eye pe fata si spate.

B.B.Y 16-01-10 22:47

ms mult pt sfaturi. bafta si numai bine

KingDesign 21-01-10 18:40

Poti sa-mi prezinti jentie de 15
Merge roata de 195 pe Solenza?

Greenhullk 21-01-10 18:42

Quote:

Originally Posted by KingDesign (Post 3000503)
Poti sa-mi prezinti jentie de 15
Merge roata de 195 pe Solenza?

merge fara probleme dar sa pui talon de 45 sa nu-ti atinga pe undeva :)

B.B.Y 02-03-10 15:41

sal...din nou. Imi cer scuze ca nu am mai postat dar am vazut ca nimeni nu e interesat si nu a avut rost..dar poate e unul dintre voi interesat sau posesor de solenza chiar si vom putea schimba pareri. Am pus folia pe fata asa cum am promis, un sticker cu 4 Tuning pe luneta si deschidere a portbagajului din buton....vreau pareri sfaturi si idei noi bafta si numai bine

B.B.Y 06-03-10 10:51

9 Attachment(s)
poze recente

Ingerasul99 06-03-10 11:18

Quote:

Originally Posted by B.B.Y (Post 3152773)
poze recente

Sa incep cu ce imi place:
- e frumusica, ai imbinat bine interiorul ala negru cu gri, ii da un aer de logan .
- Daca ai facut tu grila ti-a iesit bine.
- imi pare bine ca ai vopsit stalpi cu negru si ai folie
- ii menti inca un aer original
Pareri negative:
- dai jos coada de rechin , nu este bemmer
- mai renunta la toate cele de la oglinda retrovizoare
- husele de tetiere cu playboy chiar nu isi au rostul , ia-ti ceva reno sau dacia.
- alea 2 mici ceasuri daca pot sa le zic asa pt db , nu isi nici locul nici rostul la tine in masina, nu ai masina pt competitii audio, deocamdata.
- scrisul cu bby , ofera ceva in plus? e ca si cum ar fi numele prostilor pe toate gardurile.

Sfaturi:
- poti renunta la scrisul dacia, solenza si rapsodie
- ia-ti o prelungire de golf 3 si monteaz-o
- renunta la aparatorile de noroi
Succes!

B.B.Y 06-03-10 14:00

ms mult pentru sfaturi.......bafta si numai bine

B.B.Y 08-03-10 21:29

mai e un pic.....4Tuning Days ;)

Old_boy 08-03-10 22:42

iti dau si eu un sfat ia un tub de spray culoarea masinii si unu de lac si vopseste pleoapele alea ca arata ca naiba... e ca o femeie ne pensata exact asa arata

Relu_GTT 08-03-10 22:46

nu are ce pleoape sa vopseasca, pt e autocolant negru ala, mai bine il da jos si o sa fie mult mai frumos

Old_boy 08-03-10 23:05

deci ai inteles care e treaba daca vrei pleoape cumpara-ti sau fa-ti un badboy... imi aduc aminte ce fata facea X-zibit la pimp my ride cand gasea masini lipite cu "duck tape"

B.B.Y 14-03-10 18:59

am inteles...o sa rezolv problema si cu pleoapele, sper sa mai gasesc la baietzasul din baia mare...multumesc pt sfaturi bafta si numai bine

andi_cimpean 14-03-10 22:22

Vezi că la tine in Bacău are atelier de tuning Aleks.

plm tuning. Probabil ai auzit sau citit despre.

B.B.Y 25-05-10 21:04

9 Attachment(s)
nu am mai postat de mult timp,nu îmi permite nici timpul dar revin cu poze noi..baftă şi numai bine.

All times are GMT +2. The time now is 06:11.

- Copyright 2026 4Tuning