![]() |
MECI cs - Inscrieri -4Tuning
Va rog frumos sa spuneti la ce ora vreti sa deschid server-ul pentru a putea face aranjariile ca sa nu stau degeaba ...
Si va rog frumos cei care vor sa se inscrie sa bage tag-ul si numele , adica : exemplu : 4TuninG-CLaudia |
Re: MECI cs - Inscrieri -4Tuning
Ma bag si eu,
4tuning -Performance :X |
4TuninG-ANdrei.r
|
Andrei sunt SaD*4T :P :)) lasa-mi un pm cu id-ul tau
|
4TuninG - Boo YM tudysvv Sunt disponibil oricand :D
|
ma bag :)
|
4TuninG - RDss YM tabarca_vlad ;)
|
p.s: 4 ALL :
Maine dam meciul , nu stiu la ce ora , cred ca pe seara , pana atunci sper sa se stranga cel putin 10 persoane + rezerve ;) eu acum voi pleca cu niste treaba , daca e cand ma intorc mai vorbim , puteti sa-mi lasati si pm pentru eventuale probleme ! O seara buna A , si va rog sa numai faceti dublu post , lasati-va frumos numele si atat ! Fara alte chestii |
4Tuning-Oltcit
P.S:Pentru Claudia tot timpul si mai ales pentru 4Tuning.8) |
Gata ma bag si eu
[4Tuning]JuST_GiuGiu sau [4Tuning]GiuGiu.....dupa parerea mea seara dupa ora 20 ar fi cel mai bine eu zic ca maine sa stabilim o ora;) |
Ar fi frumos sa avem si serveru nostru:rolleyes2
|
se mai tine ceva daca da astept si eu un pm as fii interesat
|
Haideti aicia pe al meu 81.18.74.158:27015 :-P
|
macar de ai juca am intrat pe ala
|
Ma bag si eu [4Tuning] roL.
!!!!Astept pm cu svr!!!!! |
Quote:
Multumesc |
ma inscriu si eu :twisted::twisted:
|
Quote:
Nu va suparati dar nu este greu sa cititi niste aspecte care le-am scris la inceputul topicului , hai ca nu e greu deloc .... |
4T - DRAGSTER AUDIOart
scuze pentru neatentie |
[4Tuning] - R3d_d3vil , Steam ON
|
4Tuning-andrei_ctin am si steam contact mes. andrei_ctin18
|
:)))))))))))))
Quote:
Quote:
Quote:
Ontopic: am sa ma bag si eu in max o saptamana.. Intai ma intorc la XP..si pe urma your'e on girl ! :D |
Re: :)))))))))))))
Quote:
|
iti dau headshot numai in sani ! :P
|
Hai zat ! :))) ce pervers esti >:P ! O sa ies cu a ta nevasta la o cafea sa ii spun tot >:P
|
sa inteleg ca o sa se anunte cu KILAREAALA DAIA MARE abia astept:lol::lol::lol: eu zic ca meciu ar fi bine sa il avem in seara asta dupa ora 21:00;)
|
Dupa ora 21 nu am eu cum , deci o sa-l anunt pana in ora 21 cu jumatate de ora inainte ... :)
|
sau mai bine stam si azi ca sa se mai stranga lume si daca e maine stabilim sau cel mai bine dupa revelion pt ca multi dintre noi sunt plecati la"shooooopinguit" ;)eu asa zic!
|
Eu o sa fac lista , o postez aici , si astept raspunsuri cand sa dam , azi inainte de ora 21 , maine seara tot asa inainte de ora 21 sau dupa revelion !
|
stai putin de exemplu eu nu stiu daca o sa pot sa joc ,nu e problema pt mine dar poate si altii la randu lor or fi lafel!Si orcum dupa revelion rupt in goarna e mai misto sa joci cs:lol::lol::lol: mergi numai in zic-zag:)
|
:)) vedem
|
Quote:
|
Am facut deja :)
L.E: Asta este lista cu cei inscrisi pana acum ...:arrow: 4TuninG - CLaudia 4TuninG - Performance 4TuninG - ANdrei.r 4TuninG - Boo 4TuninG - RDss 4TuninG - Oltcit 4TuninG - JuST_GiuGiu 4TuninG - roL. 4TuninG - DRAGSTER AUDIOart 4TuninG - R3d_d3vil 4TuninG - Andy |
ma sa stii ca esti bun la casa omului!Asteptam sa o si puii app vezi ca eu sunt SEFUL DE TRIB!!!!
|
Quote:
si apropo sunt fata gata offtopic-ul ca am facut destul , restul pe privat ! |
faaaaaaaaaaaaaaaaaaata aoooooleu avem o "casaarita" printre noi !Orcum ne bucuram sa te avem in "mica noastra comunitate"!Eu m-am referit ca o sa fiu "sef" peste echipa mea:lol:
|
Quote:
:-) Echipele inca nu le-am aranjat , ma voi ocupa de echipe cand se vor mai strange persoane ( daca se vor mai strange ) desi tind sa cred ca vor mai fi , daca nu , asta e , inchei echipele diseara si gata :-) server-ul il pot deschide oricand ca sa jucam ;) |
iti multumim pt ospitalitate Claudia :) si asteptam sa vedem ce iese !Gata sa ii mai lasam si pe altii sa isi spuna punctul de vedere!
|
4tuning - dvl
N- am mai jucat din facultate chiar sunt curios ce stie tineretul :-) |
4TuninG-FLoRIN
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
- Copyright 2026 4Tuning