Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Toyota SUPRA vs Audi RS4 ...... (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/1607-toyota-supra-vs-audi-rs4.html)

EvLSant0S 26-07-04 03:17

Toyota SUPRA vs Audi RS4 ......

`sup , o intrebare... pe care am primit-o de multe ori zilele astea , inainte de toate .... tzin sa le multumes.... lui Virgil and Catalin.... m-au facut sa mai simt ceva din viatza asta... a fost saptamana vietii mele ... unii o sa rada mi se rupe mie p de voi.. , si ma intreb voi la 15 ani ce faceatzi ... anyway... SENZATZII :

Supra... In capatul unei strazi mai lungi... :) la multzi kilometrii la ora :) ...

nu mai puteam sa inghit... i mean...

Rs4 ... am coborat din masina tremuram ... imi amortisera mainile... :)

cu toate ca s-a cam vazut asa ca rs4 fuge pe langa Supra (nu si peste 2 saptamani) :) :) , parca mai rau mi s-a parut in Supra... eu sunt si indragostit de Supra... poate fara sa vreau mi s-a parut mai marfa... sau nush... :) oricum aia a fo` seara vietii mele d pana acum... sotto.

voi ce atzi prefera... ?
e vb de supra lui dz1
si de rs4 a lui catars4
oricum va asigur ca in amandoua e... senzatie majora adrenalina and shit...

P.S : Cata sper sa nu te superi dar stii cum e ... if you r in luv... you ARE!

ESPinoza 26-07-04 03:47

eu am sa votez cand am sa ma plimb cu ele... si cred ca va dura ceva timp :roll:

COObra 26-07-04 07:58

consider Supra o masina de \"sezon\" - nu ma intelegeti gresit e o p***a de masina. belea mare
RS4 in schimb este totul. chiar daca peste 5-3-10 saptamani supra o sa aibe 1000 de cai si o so faca tot RS4 as alege.
vorba lu bogdanSHA - am imbatranit. Iote acu miaduc aminte tu zici de mine ca am imbatranit si ai venit cu sufrageria aia :D :D

IS 18 BOG 26-07-04 08:28

supra e o masina ce mere mai mult vara ......... am ales RS4

ZoliaT 26-07-04 11:29

fara nici un fel de regret aleg RS4

Al3xius 26-07-04 15:55

yo unu nu stiu ce sa aleg...supra e masina care a facut senzatie in fast & furious si sigur intoarce mai toata lumea capu dupa ea ...pe cand RS4 e o masina mai de famile ...dar cu un motor care o scoate si o ridica peste categoria \"family car\" cu MULT!!! ...sincer imi place supra ca e mai sportiva ...dar nici rs4 nu e vreo puturoasa ! ...inca nu m-am decis ce sa aleg ! vb lu ESPi : votez dupa ce ma plimb cu ele ! :P :P :P :wink:

EvLSant0S 26-07-04 16:34

lol ... pana acum e 6-3 ptr supra :) and that`s good :) , e super senzatie in amandoua dar... gustu-i gust...

COObra 26-07-04 17:27

nic rs nu e vro puturoasa
eu cred ca tu nu ai inteles alexius
SUPRA NU STA IN FATA LA RS

pimp_lex 26-07-04 19:22

am ales RS4 din cauza imbinatiei excentele de performante/clasa/spatiu interior/comfort/prestigiu si lux........oricum nu e ca si cum n-as accepta si Supra care e o super-masina . mai ales frumos facuta cum e a lui virgil

akimoto 26-07-04 19:33

RS4 e cel mai puternic break; SUPRA e coupe, are un aspect bestial si posibilitati enorme de tuning...in opinia mea, peste Supra e doar Skyline
aleg japoneza

mara 27-07-04 12:05

RS,sint familist si eu!

B|shOp-VR6 27-07-04 13:37

Le-as alege pe amandoua dar mai mult inclin spre RS4... naibi... mai tre sa si pleci cu familia prin tara... nu?

BogdanCMS 27-07-04 13:56

No offence dar...Supra...totushi o Supra e o Supra...pt mine RS4 pierde f mult la aspect...

Speedy 27-07-04 14:55

supra :twisted: :twisted:

Al3xius 27-07-04 15:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COObra\"
nic rs nu e vro puturoasa
eu cred ca tu nu ai inteles alexius
SUPRA NU STA IN FATA LA RS

ups! my fault ! :oops: :oops: :oops: ...oricum poate si pentru ca sunt mai mic ...eu cred ca supra e mai pentru mine ! da si rs4 ala e prea prea prea .... prea misto ! :lol: de-aia nici nu votez deocamdata ! :roll:

ZoliaT 27-07-04 18:33

1 Attachment(s)
o mica plimbare cu rs4

numarati cuvantul ambreiaj din film si o sa va fie clar

in film o sa puteti sa admirati si supra

Corse 28-07-04 11:51

poate daca eram mai inaintat la varsa (35-40) a-s fi ales RS4, dar asa raman la SUPRA totushi

ESPinoza 28-07-04 13:01

votez rs4 din aceleasi motive pe care le`a enumerat si pimp_lex

EvLSant0S 28-07-04 13:24

oo shit :) 14-9 ptr rs4.... e nasol... :)

Gabi 28-07-04 13:26

RS4...

EvLSant0S 28-07-04 13:35

argumente......

Gabi 28-07-04 13:38

Cu un RS4 esti mult mai avantajat ( parerea mea ). Eu am o familie mai numeroasa (2 parinti, un frate si-un caine). Baga-mi familia intr-o Supra. Bine, nu stiu ce argument e asta, da'...

Un RS4 e masina de familie cu \"motor de avion\".

PS: Virgil are si alta masina pe langa Supra; nu merge cu ea tot timpul (mai ales iarna).

EvLSant0S 28-07-04 13:42

serios? iarna mi se pare .... sa nu mearga cu supra... , dar din cate am inteles , merge cu supra cam peste tot... , oricum , mai... noi 2 incapem in spate la supra... normal.... dupa ce facem vreo 2 luni inainte contorsionism.... dar merge.... ||| ink un vot ptr supra sunt curios cine a votat :)

Gabi 28-07-04 13:45

Santos: nu am nimic cu Supra frate. Din contra, imi place mai mult ca RS4, da' cand iti iei o masina, nu ti-o iei ca-i frumoasa, cel putin eu asa gandesc. Nu sunt in masura sa-mi cumpar azi Supra si maine minibus, ca deh, imi naste nevasta cvadrupleti, d'aia gandesc in perspectiva.

EvLSant0S 28-07-04 13:48

da mai.... dar... cat e un rs4 ?? 60.000 daca nu ma inshel... , o supra bunicica e 30.000 , pe langa supra mai iei o masina de zi cu zi si de carat copii si de facut ce-oi vrea tu cu ea... si aia e... restu`... bagat in supra... nu??

tekno 28-07-04 15:46

eu unu deocamdata am fost doar cu RS4-le... shi a fost unele dintre cele mai frumoase 10-15 minute din viatza mea... ma lasat masca acceleratzia aia... pacat ca nu a fost mai mult... Supra inca nu shtiu cum e decat din filme poveshti shi din poze... inca nu votez... ce imi place la RS4 mai mult decat la supra e ca e 4x4, care e un avantaj clar... in schimb look-ul suprei e mult peste RS4... parerea mea... is f curios cum merge supra... inca nu votez... care o scoate mai bine lca capitolul performantze are votul meu...
poate sa imi dea careva detalii despre mashina lu virgil?

BogdanCMS 28-07-04 16:29

Ma oameni buni, ce comparatii sunt astea, sa-mi fie cu iertare? Voi va luati RS4 sa va ducetzi cu familia la tzara??? Romanismele astea...eu n-ash baga-o nici macar strazile de prin Buc cu gropi, d-apai la tzara...
Aici e vb, cel putin asha cred, de comparatii intre ele ca masini supersport, de fuga, cu posibilitatile de tuning, nu \"hai sa vedem care are protbagaju' mai mare\" si \"incape mai bine tot neamu meu in ea\"...Asta-i chiar culmea, daca v-ar auzi inginerii de la Audi, si-ar trage un glontz in cap...parerea mea.

EvLSant0S 28-07-04 16:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
eu unu deocamdata am fost doar cu RS4-le... shi a fost unele dintre cele mai frumoase 10-15 minute din viatza mea... ma lasat masca acceleratzia aia... pacat ca nu a fost mai mult... Supra inca nu shtiu cum e decat din filme poveshti shi din poze... inca nu votez... ce imi place la RS4 mai mult decat la supra e ca e 4x4, care e un avantaj clar... in schimb look-ul suprei e mult peste RS4... parerea mea... is f curios cum merge supra... inca nu votez... care o scoate mai bine lca capitolul performantze are votul meu...
poate sa imi dea careva detalii despre mashina lu virgil?

pot sa te ajut eu un pic...
intri in ea... naveta spatiala... zici ca stai lipit de asfalt e joasa.. e .. mortala mai .. nu ai ce zice...adica ... la o plimbarica .. e altfel decat in rs4.. , sa nu se supere cata pe mine dar stie bine ce am eu cu supra :) , acum depinde de fiecare , gusturile nu se discuta dar.... sunt mortale amandoua...
P.S : 14-11 ptr rs incepe sa recupereze SoopRa

Corse 28-07-04 16:55

detalii tehnice, Sant0s, detalii tehnice :roll: . hai noroc

grandpa 28-07-04 17:02

Pentru aspect aleg supra .

Pentru performante e egalitate.sunt impresionat atat de RS4 cat si de Toyota , si imi este foarte greu sa aleg intre cele doua .

Si pentru ca supra are un + la aspect , asta va fi alegerea mea .

akimoto 28-07-04 17:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Ma oameni buni, ce comparatii sunt astea, sa-mi fie cu iertare? Voi va luati RS4 sa va ducetzi cu familia la tzara??? Romanismele astea...eu n-ash baga-o nici macar strazile de prin Buc cu gropi, d-apai la tzara...
Aici e vb, cel putin asha cred, de comparatii intre ele ca masini supersport, de fuga, cu posibilitatile de tuning, nu \"hai sa vedem care are protbagaju' mai mare\" si \"incape mai bine tot neamu meu in ea\"...Asta-i chiar culmea, daca v-ar auzi inginerii de la Audi, si-ar trage un glontz in cap...parerea mea.

BogdanCMS, asta a fost cel mai obiectiv post pe care l-am citit in tot topicul asta
insa vom vedea ca supra desi este, dupa parerea mea, in primele 3 masini din lume, va avea mai putine voturi decat rs4 pentru ca \"nu pot sa ma bag in papushoi cu ea si nici nu pot sa merg iarna, ca are tractiune spate si-i fuge curu\"
:lol:

EvLSant0S 28-07-04 18:21

pai.... supra twin turbo , 450 cp , suta in 4,5-5 secunde.. nush sigur...

daca 4.5 , 5 adica nu are cum 5 ptr ca 5 are aia stock de 330 cp deci .. :P pe undeva pe la 4.5 , e rapida nu ai ce zice.... despre rs4 nush ce ash putea sa spun ... las` p altu` , momentan ... rs4 o face pe supra ...
insa peste ceva timp ... nu or sa mai fie probleme :) deoarece virgil a bagat ceva iepe printe calutzii din masina si..... o sa se mai nasca cativa... :) :) ceva mai multi asa.... bine o herghelie... :) , apropo akimoto supra recupereaza 14-12 ptr rs4 :P

Sc0OTeR 28-07-04 18:26

RS4 are 0-100 in 4.1 sec. Am auzit de la cineva din Pischia (satul de langa tm de unde e Cata) ca RS4 ar avea 1100 de kg :?: :!: :?: :!:
https://www.4tuning.ro/Masina_zilei/RS4.HTM pt mai multe info

EvLSant0S 28-07-04 19:34

doar 1100 mai ??? nu cred.... apropo :) 14-13 ... Supra recupereaza :)

Corse 28-07-04 20:09

RS4 are 1620 de kg
iar un RS4 stock are 4,9 sec 0-100. acesta fiind modificat, 4,1 suna bine

Sc0OTeR 28-07-04 20:25

Pai si eu m-am mirat cand am auzit 1100 mai ales ca e quattro. Ala mi-a zis ca a fost Cata sa isi reduca greutatea. In plus, are si piele la interior. Poate ne zice Cata mai exact :idea:

tekno 28-07-04 23:05

daca ele sunt egale ca performance... votez... nush ce votez.... supra pt design... shi RS4 pt 4x4... ma mai gandesc...

Corse 28-07-04 23:30

stii ce nu inteleg Sc00Ter din postu' tau de mai sus? cu ce modifica performantele masinii daca are piele, sau nu are piele in interior?

Sc0OTeR 28-07-04 23:46

Greutate mane, pielea e mai grea ca stofa :wink:

Corse 28-07-04 23:50

mda? sa zicem ca, cu maxim 2-3 kg, ceea ce nu cred ca conteaza

All times are GMT +2. The time now is 09:14.

- Copyright 2026 4Tuning