![]() |
E30 - ALPINA B3 4x4
6 Attachment(s)
aceasta i masina mea!una din 23 de exemplare facute vreodata 4x4(e30 desigur)
|
Re: ALPINA B3 4x4
sa-ti traiasca!
|
daca imi permiti sa spun ,un singur lucru ii lipseste:D o suspensie sport :D,sa fie putin mai joasa:D
in rest SUPERBA;)/MIRIFICA/SPLENDIDA/SI POT CONTINUA CU ASEMENEA CUVINTE PANA ANU VIITOR :)...AI GRIJA DE EA IN CONTINUARE :Dbafta:D |
ms VSI,
ms ma ,,nebune":D dar sa stii ca e de preferat sa ramana original un lucru original:lol: a mai tiganit o si fostul prop putin dar ...o refac yo! |
Quote:
|
Quote:
|
foarte foarte cool :)
sa-o stapanesti sanatos fara incidente si accidente :) |
Foarte misto masina! Jantele alpina mai sunt pe ea ?
|
SUPERBAA , daca e fara rugina , e absolut superba ..
|
Frumos E30, mă întreb câte or mai fi din cele 23 făcute, şi in starea asta mai originală :rolleyes2:D.
Baftă pe mai departe cu ursuleţul :D |
In ce fel arata masina :X:X>....so stapanesti sanatos
|
..ti-ai luat o masina exemplara...sa ai grija de ea si pastreazo cat mai clean..
..o singura intrebare...stiu k la fostul proprietar nu era inmatriculata...ai inmatriculato..sau? |
Confirm ca masina e tipla.... fara rugina fara defecte .
Cristache.... e grav... daca incepi sa prezinti pe aici "garajul"....o sa cam rupi inimi :P |
Foarte tare masina,sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute ! BFT !
|
Este pur si simplu SUPERBAAAAAAAA , o asemenea masina se scoate doar la sarbatori din garaj :D !
Salut ! |
Nu era de vanzare mai demult cu ~10.ooo E ?
|
no comment.........PIESA.......
|
sa ai noroc de el un exemplar frumos..........niste poze cu motorul ......daca se pote mersi ;)
|
superba...nu te lua dupa gura lumii si incerca sa o tii cat mai originala...valoarea ei, e intro continua crestere.Sa o stapanesti cu placere!
|
Quote:
bai nene tu crezi ca omu nu stie ce sa faca cu masina lui ??? ce de sfatuitori pe forumu asta nu am vazut in viata mea:) |
WOW....ce urs.....un exemplar superb....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el la maxim:D
|
Quote:
On: Superba masina, probabil singura din Romania. Cum zicea si Laf, la o astfel de masina ii sta bine pastrata si scoasa la evenimente si plimbari "recreationale" :D |
Re: E30 - ALPINA B3 4x4
Felicitari, esti un om norocos.
|
Frumoasa, sa ai grija de ea.
|
6 Attachment(s)
Super tare aceasta masina si ma bucur ca a ajuns pe mana unui baiat care stie ce este aceasta masina.Am avut ocazia si placerea de a conduce aceasta masina,nu pot spune decat ca este fenomenala.Urc si cateva poze de la salonul din 2009 4TuningDays.
Sa o stapanesti sanatos!!! |
o masina de exceptie......sa o stapanesti sanatos
|
La cat de bine arata masina, trebuia sa stea ursu pe gagica, nu invers... o luam la palme pe femeia aia daca aveam asa urs.
Nu in ultimu rand, felicitari pt achizitie |
exact cum tre sa arate un ursu alpina :D sa ai mare grija de el,apropo un filmulet nu ai cu el ?
|
Felicitari pentru achizitie, un exemplar deosebit de frumos, sa aveti grija unul de celalalt.
|
ne-a murit la intrare...sau ne-ai stricat craciunul...cum vrei u...unicat sigur in RO
|
foarte frumoasa masina! am vazut-o live la salonul 4T 2009. arata de parca zici abia iesise de pe poarta fabricii ! felicitari propietarului !
|
Felicitari pentru raritatea asta de masina, esti un om foarte norocos ca ai asa o bijuterie.Sa ai grija de ea ca de ochii din cap, si sfatul meu e sa o pastrezi cat mai orginala, nu ca nu i-ar sta bine mai LOW sau altceva dar cum a mai zis cineva, valoarea ei creste odata cu trecerea timpului.Sa atasezi mai multe poze te rog, inclusiv cu motorul.Mersi.Numai bine.Sarbatori Fericite!
|
Din cate stiu.... masina cand a fost vanduta a fost vanduta tot de actualul proprietar iar in urma cu ceva vreme s-a intors la el.
Cat despre originalitatea masinii.... stati linistiti...ea va ramane cat se poate de originala. |
Quote:
|
Minunata . Din cate stie e cam singura din Romania . E inmatriculata pe Romania ?
|
E inamtriculata ro.
@05abi ce stii tu la vanzare nu erau de pe masina asta....era un cabrio la fel de tipla ca masina de aici....insa nimeni nu a apreciat-o la valoarea ei reala ;) |
iautate lume unde a ajuns masina de la tony.....foarte tare masina in continuare
sa te bucuri de ea si ai grija de ea!!!!!!! |
Nu stiu daca e aceeasi, dar am mai vazut una cu numere rosii la fel ca a ta pe la gara de est acum vreo 7-8 luni..
|
Esti nesimtit...! :P
:peace: |
De ce ai mai facut topic daca vrei sa o vinzi?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:21. |
- Copyright 2026 4Tuning