![]() |
AR 09 JXD
5 Attachment(s)
Dacia 1310 Li 2002.....
Attachment 1238038 Attachment 1238039 Attachment 1238040 Attachment 1238041 Attachment 1238042 |
Re: AR 09 JXD
Si ce modificari vrei sa faci la ea?
|
Quote:
|
Ai gasit pe cineva sa iti faca flanse...cred ca la asta te refereai.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
Trebuie sa mai dai si tu cate ceva jos de pe ea, ai cam multe chestii "tiuning" pe masina....
|
Quote:
|
Trebuie neaparat sa iti spun eu ce trebuie sa iti dai jos?Crezi ca mie mi-a spus cineva "da-o jos pe aia! " sau "sa faci chestia aia!"? nu!Am primit sugestii, dar tot eu, dupa putinul meu bun gust, am hotarat ce vreau sa pastrez si ce nu!
Daca vrei, poti sa imi spui si mie ce rol are eleronul ala, din punct de vedere estetic si practic?Chiar sunt curios! |
arat bine masinuta, dar unele"chestii" nu preau dau bine p ea, dar fiecare cu gusturile lui nu?:)) bafta la ea!;)
|
1 Attachment(s)
draguta masina ta:) jante dastea cauti tu?
bafta in continuare. |
1 Attachment(s)
Ce e aia ce am incercuito in poza?
Faina Dacia sa o stapanesti sanatos si fara incidente, cred ca nici reflectorizantele alea de pe marginea usilor nu stau deloc bine pe acolo :D |
Dai jos protectiile alea de la usi arata urat rau, eleronul daca il dai jos raman gauri...totusi ar trebui dat jos(parerea mea).
Punei plasa la grila, strange bani si prelungeste-ti capota peste faruri(mai frumos decat cu pleoape). cauta un volan mai frumos, un bi-xenon, un turometru. |
cypy, cred ca ce ai incercuit tu in poza este de suportul de la antena de la statie (cum au si camioanele) nu?:) ne confirma proprietarul...?:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu te-am intrebat despre rolul eleronului, tu mi-ai raspuns ca asa ai luat masina!ma rog...
Daca iti dadeai seama ca, nu poarta nici un rol, il dadeai jos pana acum.Nu mai comentez vis-a-vis de el.Fiecare cu parerile lui, modelate de un bun gust pe masura!Bafta! |
Quote:
|
Quote:
|
Sunteti carcotasi...
Are cateva elemente care nu sunt foarte placute ochiului dar raman oarecum practice. Protectia la usi zic eu ca este buna, intr-o oarecare masura Eleronul, nu este foarte dragut, dar macar are un stop pe frana suplimentar care il face atent pe cel din spatele lui, deci este destul de practic. Paravanturile alea totusi ar fi trebuit sa cumperi unele mai neutre la culoare. In rest, incearca sa tii masina cat mai simpla si curata. |
protectiile la usi chiar sunt bune, nu sare vopseaua de pe marginea usii daca dai de ceva!;) eleronul mie mi se pare destul de ok, nu este asa de urata! jenti vezi ca gasesti pe forum de vanzare!;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa iti spun o chestie...pe mine nu ma deranjeaza...sincer nu imi pasa de bucata aia de plastic, asta e un forum, trebuie sa accepti si pareri pro si contra, trebuia sa stii asta inainte sa incepi sa postezi! Daca nu iti place parerea asta, asta e!E masina ta, faci ce vrei!Sa ai bafta! |
Quote:
|
poti sa iti iei o antena cu magnet care o pui pe capota cand ai nevoie sa nu mai ti aia pe bara spate
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O mica modificare facuta masinutei mele:D...din fericire am gasit pe forum un mester care sa-mi faca si pleoape.
Attachment 1245423 |
nu arata rau....din ce faci pleoapele?
|
Quote:
Ps...odata am vrut sa iau plasa neagra dar cred ca mai bine arata pe alb....tinand cont ca este aceeasi culoare cu caroseria. |
salut....frumusica dacioara ta....insa plange dupa jante si folie..
bafta cu pleoapele!!! |
Quote:
|
ms mult......asta asa-i bani si rabdare sa fie k se fac toate.....la ce jante te-ai gandit?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1247550 Attachment 1247551 |
ii o alegere buna fara flanse.....mie imi place mult primul model is smechere.....bafta
|
Pe mine amandoua modele ma incanta....acuma sa vad ce gasesc....in ce stare,pret....sunt mai multi factori care contribuie la o decizie:D....sanatate numa bine!
|
inteleg trebe sa te orientezi bine.....bafta la modificari....respect
|
Domnilor posesori de dacia 1310 Li si voi aveti acel "delay" la accelerari mai bruste sau doar a mea este mai cu draci?!:D.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning