Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   AR 09 JXD (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/160564-09-jxd.html)

bitang 26-12-09 15:33

AR 09 JXD

5 Attachment(s)
Dacia 1310 Li 2002.....

Attachment 1238038

Attachment 1238039

Attachment 1238040

Attachment 1238041

Attachment 1238042

RRedman 26-12-09 15:35

Re: AR 09 JXD

Si ce modificari vrei sa faci la ea?

bitang 26-12-09 15:54

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2923603)
Si ce modificari vrei sa faci la ea?

Pai in primul rand vreau sa-i pun niste pleoape si sper sa gasesc pe cineva care sa-mi faca....jenti de aluminiu in 3 prezoane pt dacie am gasit la 10 mil toate 4(mi se pare mult)....si folie pe geamuri....cam atat deodata am in plan....multe modificari sau mai bine zis imbunatatiri n-am de gand sa-i fac...doar niste lucruri simple dar de bun gust.

andi_cimpean 26-12-09 16:07

Ai gasit pe cineva sa iti faca flanse...cred ca la asta te refereai.

bitang 26-12-09 16:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2923657)
Ai gasit pe cineva sa iti faca flanse...cred ca la asta te refereai.

Jentile despre care vorbesc eu sunt pentru dacie si nu trebuie flanse....tin minte ca mai demult se gaseau prin metro dar acum n-am mai vazut.

bitang 26-12-09 16:24

1 Attachment(s)
Despre asta vorbesc eu....

Attachment 1238096

RRedman 26-12-09 16:26

Trebuie sa mai dai si tu cate ceva jos de pe ea, ai cam multe chestii "tiuning" pe masina....

bitang 26-12-09 16:41

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2923703)
Trebuie sa mai dai si tu cate ceva jos de pe ea, ai cam multe chestii "tiuning" pe masina....

Pai spune-mi si mie care sunt acele "chestii" care trebuie date jos...?:shock:

RRedman 26-12-09 17:13

Trebuie neaparat sa iti spun eu ce trebuie sa iti dai jos?Crezi ca mie mi-a spus cineva "da-o jos pe aia! " sau "sa faci chestia aia!"? nu!Am primit sugestii, dar tot eu, dupa putinul meu bun gust, am hotarat ce vreau sa pastrez si ce nu!
Daca vrei, poti sa imi spui si mie ce rol are eleronul ala, din punct de vedere estetic si practic?Chiar sunt curios!

sandor406 26-12-09 17:19

arat bine masinuta, dar unele"chestii" nu preau dau bine p ea, dar fiecare cu gusturile lui nu?:)) bafta la ea!;)

tuning22 26-12-09 17:29

1 Attachment(s)
draguta masina ta:) jante dastea cauti tu?
bafta in continuare.

Cypy... 26-12-09 17:35

1 Attachment(s)
Ce e aia ce am incercuito in poza?

Faina Dacia sa o stapanesti sanatos si fara incidente, cred ca nici reflectorizantele alea de pe marginea usilor nu stau deloc bine pe acolo :D

ynp_46 26-12-09 17:36

Dai jos protectiile alea de la usi arata urat rau, eleronul daca il dai jos raman gauri...totusi ar trebui dat jos(parerea mea).
Punei plasa la grila, strange bani si prelungeste-ti capota peste faruri(mai frumos decat cu pleoape). cauta un volan mai frumos, un bi-xenon, un turometru.

sandor406 26-12-09 17:41

cypy, cred ca ce ai incercuit tu in poza este de suportul de la antena de la statie (cum au si camioanele) nu?:) ne confirma proprietarul...?:)

bitang 26-12-09 17:45

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2923809)
Trebuie neaparat sa iti spun eu ce trebuie sa iti dai jos?Crezi ca mie mi-a spus cineva "da-o jos pe aia! " sau "sa faci chestia aia!"? nu!Am primit sugestii, dar tot eu, dupa putinul meu bun gust, am hotarat ce vreau sa pastrez si ce nu!
Daca vrei, poti sa imi spui si mie ce rol are eleronul ala, din punct de vedere estetic si practic?Chiar sunt curios!

Pai de aia te-am intrebat....imposibil sa nu fi primit cateva sfaturi....cu eleronul ala asa am luato....si binenteles fiecare cu gustul lui mai bun sau mai putin bun

bitang 26-12-09 17:56

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 2923876)
cypy, cred ca ce ai incercuit tu in poza este de suportul de la antena de la statie (cum au si camioanele) nu?:) ne confirma proprietarul...?:)

Asa este:D....antena nu o tin montata tot timpul pe suport deoarece se fura foarte usor....sa nu uitam traim in RO....este foarte utila o statie cb(radio) pe masina....cine stie cunoaste.

bitang 26-12-09 18:01

Quote:

Originally Posted by ynp_46 (Post 2923863)
Dai jos protectiile alea de la usi arata urat rau, eleronul daca il dai jos raman gauri...totusi ar trebui dat jos(parerea mea).
Punei plasa la grila, strange bani si prelungeste-ti capota peste faruri(mai frumos decat cu pleoape). cauta un volan mai frumos, un bi-xenon, un turometru.

Crede-ma ca nici eu nu vreau asa ceva pe usi....dar din pacate mai circula cineva cu masina care este mai neindemantica...=))))))

RRedman 26-12-09 18:02

Eu te-am intrebat despre rolul eleronului, tu mi-ai raspuns ca asa ai luat masina!ma rog...
Daca iti dadeai seama ca, nu poarta nici un rol, il dadeai jos pana acum.Nu mai comentez vis-a-vis de el.Fiecare cu parerile lui, modelate de un bun gust pe masura!Bafta!

bitang 26-12-09 18:04

Quote:

Originally Posted by tuning22 (Post 2923852)
draguta masina ta:) jante dastea cauti tu?
bafta in continuare.

Nu-i nu stiu ce....important ca imi fac treaba cu ea si deodata nu m-a lasat niciodata la greu....da jante din alea....merci la fel;)

Cypy... 26-12-09 18:08

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 2923918)
Crede-ma ca nici eu nu vreau asa ceva pe usi....dar din pacate mai circula cineva cu masina care este mai neindemantica...=))))))

In fine dar nu cred ca acele protecti sau ce or fii ajuta sa se fereasca lumea de masina :rolleyes2

andi_cimpean 26-12-09 18:12

Sunteti carcotasi...

Are cateva elemente care nu sunt foarte placute ochiului dar raman oarecum practice.

Protectia la usi zic eu ca este buna, intr-o oarecare masura
Eleronul, nu este foarte dragut, dar macar are un stop pe frana suplimentar care il face atent pe cel din spatele lui, deci este destul de practic.
Paravanturile alea totusi ar fi trebuit sa cumperi unele mai neutre la culoare.

In rest, incearca sa tii masina cat mai simpla si curata.

sandor406 26-12-09 18:16

protectiile la usi chiar sunt bune, nu sare vopseaua de pe marginea usii daca dai de ceva!;) eleronul mie mi se pare destul de ok, nu este asa de urata! jenti vezi ca gasesti pe forum de vanzare!;)

bitang 26-12-09 18:17

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2923920)
Eu te-am intrebat despre rolul eleronului, tu mi-ai raspuns ca asa ai luat masina!ma rog...
Daca iti dadeai seama ca, nu poarta nici un rol, il dadeai jos pana acum.Nu mai comentez vis-a-vis de el.Fiecare cu parerile lui, modelate de un bun gust pe masura!Bafta!

Omu' rol practic in orice caz nu poate avea....pentru prostul meu gust are rol estetic mai mult sau mai putin....daca te deranjeaza treaba asta nu-ti pot ura decat sa fi sanatos....nici mie nu-mi plac multe la masinile altora dar ma abtin sa comentez....fiecare imparte are pareri si viziuni diferite....mie mi-o place asa cum este....doar este rabla mea:D

bitang 26-12-09 18:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2923950)
Sunteti carcotasi...

Are cateva elemente care nu sunt foarte placute ochiului dar raman oarecum practice.

Protectia la usi zic eu ca este buna, intr-o oarecare masura
Eleronul, nu este foarte dragut, dar macar are un stop pe frana suplimentar care il face atent pe cel din spatele lui, deci este destul de practic.
Paravanturile alea totusi ar fi trebuit sa cumperi unele mai neutre la culoare.

In rest, incearca sa tii masina cat mai simpla si curata.

Curata incerc sa o tin mai tot timpul....dar cum a plouat pe aici in ultima vreme si la ce drumuri "extraordinar" de naspa sunt este imposibil lucrul acesta.

RRedman 26-12-09 18:31

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 2923963)
Omu' rol practic in orice caz nu poate avea....pentru prostul meu gust are rol estetic mai mult sau mai putin....daca te deranjeaza treaba asta nu-ti pot ura decat sa fi sanatos....nici mie nu-mi plac multe la masinile altora dar ma abtin sa comentez....fiecare imparte are pareri si viziuni diferite....mie mi-o place asa cum este....doar este rabla mea:D

Sa iti spun o chestie...pe mine nu ma deranjeaza...sincer nu imi pasa de bucata aia de plastic, asta e un forum, trebuie sa accepti si pareri pro si contra, trebuia sa stii asta inainte sa incepi sa postezi! Daca nu iti place parerea asta, asta e!E masina ta, faci ce vrei!Sa ai bafta!

bitang 26-12-09 18:47

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2923993)
Sa iti spun o chestie...pe mine nu ma deranjeaza...sincer nu imi pasa de bucata aia de plastic, asta e un forum, trebuie sa accepti si pareri pro si contra, trebuia sa stii asta inainte sa incepi sa postezi! Daca nu iti place parerea asta, asta e!E masina ta, faci ce vrei!Sa ai bafta!

Stai linistit nu este nici o problema....sunt user si pe alt forum si stiu cum este....sunt binevenite orice fel de comentarii....scuze daca am avut o exprimare nu chiar disciplinata dar am avut o zi tare proasta....sincer nici eu n-am fost prea incantat la inceput cu eleronul asta dar de la o vreme m-am obisnuit cu el pe masina si nu s-a mai pus problema sa-l dau jos....bafta si tie si cati mai multi km fara incidente;).

Relu_GTT 26-12-09 21:55

poti sa iti iei o antena cu magnet care o pui pe capota cand ai nevoie sa nu mai ti aia pe bara spate

bitang 26-12-09 22:22

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 2924427)
poti sa iti iei o antena cu magnet care o pui pe capota cand ai nevoie sa nu mai ti aia pe bara spate

Prima data asa am avut....dar am o antena de 1.80m si la viteza mai mare nu mai tinea magnetul....si asa am ajuns la montura fixa.

bitang 01-01-10 21:39

1 Attachment(s)
O mica modificare facuta masinutei mele:D...din fericire am gasit pe forum un mester care sa-mi faca si pleoape.

Attachment 1245423

RRedman 01-01-10 21:41

nu arata rau....din ce faci pleoapele?

bitang 01-01-10 22:11

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2938893)
nu arata rau....din ce faci pleoapele?

Din fibra....
Ps...odata am vrut sa iau plasa neagra dar cred ca mai bine arata pe alb....tinand cont ca este aceeasi culoare cu caroseria.

tataru24 03-01-10 19:03

salut....frumusica dacioara ta....insa plange dupa jante si folie..
bafta cu pleoapele!!!

bitang 03-01-10 20:11

Quote:

Originally Posted by tataru24 (Post 2943047)
salut....frumusica dacioara ta....insa plange dupa jante si folie..
bafta cu pleoapele!!!

Merci....si a ta arata bine....asa este asteapta cu nerabdare alte incaltari si folie....cu timpul o sa primeasca si astea:D...bani sa fie...bafta si tie in ceea ce iti propui sa faci mai departe.

tataru24 03-01-10 20:15

ms mult......asta asa-i bani si rabdare sa fie k se fac toate.....la ce jante te-ai gandit?

bitang 03-01-10 20:29

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tataru24 (Post 2943244)
ms mult......asta asa-i bani si rabdare sa fie k se fac toate.....la ce jante te-ai gandit?

Pai niste jante care sa fie in 3 prezoane si sa se potriveasca pe dacie....deoarece nu vreau sa modific cu flanse....sa vad acuma ce gasesc dintre astea 2 modele:
Attachment 1247550

Attachment 1247551

tataru24 03-01-10 20:33

ii o alegere buna fara flanse.....mie imi place mult primul model is smechere.....bafta

bitang 03-01-10 20:43

Pe mine amandoua modele ma incanta....acuma sa vad ce gasesc....in ce stare,pret....sunt mai multi factori care contribuie la o decizie:D....sanatate numa bine!

tataru24 03-01-10 20:48

inteleg trebe sa te orientezi bine.....bafta la modificari....respect

bitang 08-02-10 21:33

Domnilor posesori de dacia 1310 Li si voi aveti acel "delay" la accelerari mai bruste sau doar a mea este mai cu draci?!:D.

dmo.mihai 09-02-10 00:28

Quote:

Originally Posted by bitang (Post 3066172)
Domnilor posesori de dacia 1310 Li si voi aveti acel "delay" la accelerari mai bruste sau doar a mea este mai cu draci?!:D.

am avut si eu problema asta , mi`a reglat carburatorul cineva , am schimbat si reglat aprinderea si acum numai este... acum nu stiu ce ar putea fii la injectie , a mea e carburatie

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning