![]() |
DVD Auto Motorizat Alpine IVA-D106R !!!!
Se vinde una bucata aproape nou..are si tipla pe ecran...tot...Alpine IVA-D106R ...va las si un link sa vedeti descriere...ce si cum..si pretul actual !
Se vinde la numai 1500RON ...il vand pentru ca am neaparat nevoie de bani sa-mi iau alte jante la masina! http://www.***********/produse/DVD_-...INE/IVA-D106R/ |
Re: DVD Auto Motorizat Alpine IVA-D106R !!!!
1 Attachment(s)
Scuze pentru link...o sa las o poza...:D
|
Hai sus...sus pentru o super scula..la pret de criza!!!!
|
Pret nou nou nou...1440RON !!!!!Hai sus cu el..avand in vedere ca este 2900ron...:(...si am nevoie mare de janteeee!!!
|
Si cateva detlii despre el...:
Unitate multimedia cu display motorizat Functii Control prin PulseTouch (touchscreen cu feedback) Conectare Full Speed la iPod Compatibil DVD-Video/Audio Compatibil DVD-R/RW, +R/RW Compatibil DivX Redare MP3/WMA Redare AAC (fara DRM) Convertor digital-analog pe 24 biti RDS Conectivitate Compatibil cu comenzile de volan de fabrica (necesita interfata optionala) Compatibil cu info-display-urile de fabrica (necesita interfata optionala) Terminal de intrare dedicat camerelor video pentru spate Pregatit pentru conectare prin Bluetooth (necesita interfata optionala) 1 intrare si 1 iesire A/V Intrare RGB de la navigatie Specificatii putere Amplificator de mare putere de 4 x 50W 3 iesiri preamplificate cu control al volumului de Subwoofer Afisaj Display QVGA lat de 7.0" color Iluminare dubla (Albastru/Rosu) Personalizare imagine de fundal Procesare Audio Decodare Dolby Digital, Pro Logic II Tehnologie reproducere sunet Imprint™ Decodare DTS Digital Surround Ajustare volum de intrare auxiliara Ajustare volum de mixare cu semnalul de la navigatie |
Valabil!!!
|
Ultimul pret 1400RON..nu mai scad nici un ron la el...este 2900 ron pe *******...asa ca hai cu scula sus :D
|
Valabil...:D up up up up
|
sal,
din cate am citit are HPF, dar NU si LPF , asa este? pune poze reale te rog, ma intereseaza aparatul! |
Deci...poze reale...sincer nu am cu ce sa fac!!!Chiar maine am drum la Ploiesti...daca esti hotarat...ne putem vedea!
|
perfect dar cum luam legatura k n ai lasat nici un nr d tel!
|
Valabilllllllllll!Si...La multi ani la toata lumea..un an nou cat mai fericit!!!
|
Salut , unde crezi ca am putea sa ne intalnim pe data de 4? poti oferi proba ?
La multi ani si astept vesti |
Ofer proba cu cea mai mare placere...de vazut nu stiu..prin Gaesti..sau Topoloveni...!:) Daca esti hotarat...lasa un nr de tel pe PM..eventual orange!:)
|
Inca valabillllll la pret de prettttt haidetzi ma baieti ca vreau si eu sa trec de la OZ-uri si sa-mi iau BBS-uri pe Ticozaur :))
|
Sus susssssssssss cu //////////////////Alpine-ul Mobile Media Entertainment :D
|
si ramai fara player...? ce diferenta ai vrea de la un ... [JVC kd-sh1000 cap d serie
|
Se poate inchide...nu mai este valabil!
|
mai i l ai?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning