![]() |
...de pe la mare
3 Attachment(s)
:)
|
3 Attachment(s)
continuare
|
3 Attachment(s)
...
|
1 Attachment(s)
Nu prea tare dar scumpa :wink:
|
Aoleuu....mor...Civic Type-R... :shock: :cry: :D Mancaiash botu' ei de bomboana furioasa... :wink: :D
|
super amg`ul :lol:
|
1 Attachment(s)
La cererea \"maselor\" :lol:
|
Pfuai de mine...muiicaaaa...Sha, vrei sa leshin aici? De ce ma chinui asha? :cry: :cry: :o
|
Man ...trimite-mi si mie pozele alea pls ...
Ai aici adresa de mail ... 10x .... |
cica romanii-s saraci 8) ... in curand vor fi mai multe BMW-uri decat Dacii pe la noi.
|
Mi se pare mie sau in poza cu H2 este in spate un BMW 6-er ?
Sau sa fie Peugeot 406 Coupe ? ..... :? |
Re:
Quote:
cred ca e 406 Coupe P.S. : SUPER TARI POZELE !!! iar in legatura cu AMG-u ala ...l-am vazut si eu acum o luna pe la mare a trecut cu ...peste 140 pe langa mine(cred ca tot asta era ca nu am apucat sa vad prea multe...) ... super tare masina ! ...de fapt toate din poze 1 :wink: PPS : distractie placuta la mare SHA :wink: |
io zic ca-i 6....
|
:roll: hmmm ... citez CMS ... e bestial Civic-ul ala !!! si pe rosu nu am mai vazut pana acum ... o prinde super bine!
|
3 Attachment(s)
cred ca asta e cea mai crunta profanare a unui Type R, de cand io m-am nascut !
oz-euri de mertzan si toba powerfull sau ce draq o fi ??? inuman un civic cam asa ar trebui sa arate |
mah dupa jenti si io zic ca aia din spatele H2-ului e BMW
|
Dupa jenti m-am luat si eu , dar parca botu e cam ascutit pentru un beemer .
Scuzati offtopicu`. In orice caz , la mare gasesti masini adevarate si rare . |
eu dupa faruri m-am luat...mi se pare ca sunt alea lungi de 407 ...
|
In spatele Hummer-ului era seria 6 mai mult ca sigur :wink:
Mai era unu' cu M3 decapotabil de il vedeam de 5 ori/zi :wink: |
Litoralul romanesc este SIAB-ul in varianta extinsa....
In weekend, in drumul spre Constanta.... am vazut doar..... 5-6 Subaru Impreza.... au ajuns draq sa fie ca passaturile.... |
adevaru asta e ...ca s-a cam umlut de subaru ! ...pacat ca multi le au degeaba ! :wink:
|
Honda aia rosie Prelude din poza DSCN2015_8oo-6oo.jpg cu 10HOT e facuta PRAF !
Deci .... Sincer imi pare rau ptr tip ... A zdrobit-o de un copac acum 3 zile la iesire din Cta spre Harsova cu spatele la peste 100 Km/h ... |
O groaza de handicapati la volan, care habar n-au ce au pe mana si cum se conduce sportiv... :x :?
|
Haha .. ce ma distreaza fazele astea .... sunt penibile .
Nu stii ce motiv avea pentru distrugerea acelui copac ? :) Dinastia rar vad , dar si cand vad , ma apuca rasu` :) Pacat de masina , ca arata foarte bine , dar asta este , sh*t happens :) |
chiar k pe la noi saloanele auto s-au mutat pe strazi ... aka ma duc la mithos italia sa imi arate un diablo un f40 rupt in 2 si in restu utilitare fiat si alte ***uri de panda .... si in drum spre casa ditamai mucielagou` ce trece pe langa mine nu are rost sa amintesc der poza aia cu cele 2 lamborghiniuri negre la stop
|
fain a facut-o :wink: :wink:
|
1 Attachment(s)
sorry pt offtopic, poza nu e de la mare, ci de la Salzburg, dar nu m-am putut abtine sa nu o pun, mie mi-a placut foarte mult masina asta. mai multe poze n-am putut sa fac ca venea proprietarul
|
Daca am vedea si poza, ce bine ar fi...
|
sorry, am avut ceva probleme cu ea :oops:
|
superba masina aia verde ! ...se vede ca e mana de strain acolo ! :lol:
|
MAMAIA 2004 Cars Show :) asa ar trebuii sa se numeasca
|
Re:
Quote:
|
ff tari pozele om destept sha asta... :lol: :lol: 8) :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
pai X-Ray a facut o masina reusita...dar gandeste-te ca nu e de ajuns doar banutzu...ca sunt si la noi o gramada de romani cu bani care au facut niste kitchuri de toata frumusetea ! :lol: |
Re:
Quote:
|
Toba e SuperSprint ca il vad zii de zii ... va zic sigur
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning