![]() |
passat vr5 la doctor
5 Attachment(s)
masinuta un passat vr5 an 2000 in prezent 160 de caluti,
dupa un mic incident a ajuns in sfarsit la doctor si dak tot e luna cadourilor a primit si ea cateva spoilere monobloc o prelungire de capota un eleron tip m si o evacuare sport sub capota un kit de inductie k&n, bujii denso cu iridium si suspensii sport blistein in prezent e in lucru, pun si cateva poze si va las pe voi.. |
Re: passat vr5 la doctor
o sa va tin la curent cu poze in functie de cum avanseaza:D
|
cu sarbatorile astea o sa avansaze cam greu :(
suspensii fixe? cat coboara? jantele raman aceleasi? bafta cu proiectul apropo: ar trebui sa te rogi de un moderator sa-ti mute topicul in sectiunea "Masina mea Volkswagen" |
suspensii reglabile si jantele deocamdata cele de tabla de iarna la anu va primi un set de jante noi pe 19:-)
|
3 Attachment(s)
abia acum am reusit sa mai pun cateva poze, cu sarbatorile astea nu prea am avut timp, proiectul a ajuns la sfarsit mai trebuie sa fac poze si o sa le pun aici deocamdata am poze cu ea la vopsit:-)
|
se simte ceva cu bujiile alea? in sensul ca daca merita ...
|
Quote:
|
multam de raspuns :D atunci is trecute pe lista ca avem acelasi motor.
sa pui si poze finale cu dansa :tenisclap |
o sa pun si restul zilele astea:-)
|
8 Attachment(s)
am reusit sa pun si restul pozelor astept pareri:D
|
2 Attachment(s)
aseara am avut si un mic incident am gasit-o zgariata in parcare:cry::cry:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre spoiler, incearca sa'l stergi cu NITRODILUANT. E foarte posibil sa se ia zgarietura. Bafta :D |
Quote:
multa bafta, ai facut ceva frumos la masina,imi place :) esti pe drumul cel bun :D |
nu se potriveste bara spate cu bara fata.
|
cu finala aia sa faci ceva , ii si stramba . si da ii se cere jante :D
|
vreau sa tai din spoiler sa o incadrez acolo si jante acum am ajuns in belgia si am inceput sa caut ceva frumos:D
|
4 Attachment(s)
am reusit sa ii pun si jante..le-am gasit la un pret bun sunt OZ pe 18, fata 18/40/225 spate 18/35/255 pun si cateva poze:-) au fost 400 euro
|
oz opera nu? au fost tot pe un passat negru parca , oricum arata boboc sa ai grija de ele ; polisate ar arata si mai bine dau asa spre cele de amg :D
|
dap oz opera..dap tot de pe un passat sunt
|
frumos foc passat`ul tau
sa il stapanesti sanatos ! |
Quote:
|
Pacat pentru micul accident dar trecand cu vederea ai o masina foarte frumoasa.Jantele ii vin :X perfect. Semnalizarile laterale ar merge sa le faci negre.Succes in continuare:D si la idei tot asa de bune
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
am revenit in noul an cu ceva modificari..va las pe voi sa comentati:D
|
am schimbat vopseaua, am lucrat putin si la spoilere, am optat si pt folie de carbon care a fost destul de scumpa, o sa mai fac poze zilele astea si o sa mai postez..pt la vara vreau sa imi pun un chip si sa schimb ambreiajul cu unul sport si sa retapitez interiorul in piele..
|
sper ca pozele sunt vt si ca masina arata ca in penultima poza :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Fara suparare dar ai stricat frumusete de masina ! Era mult mai frumoasa inainte decat este acum ... pacat !
|
abtibildul ala cu pisalcosu chiar nu isi avea rostul :)
|
Daca iti spun ca ai stricat'o, te superi? :sad:
Spoilerele alea chiar nu'si au rostul, eleronul nici atat, farurile o strica, fibra de carbon arata cat de cat bine, iar jantele alea erau perfecte pentru ea. Nu stiu ce'a fost in capul tau, pentru ca inainte arata foarte - foarte bineee! Mai bine dadeai banii astia pe chip si piele.. |
NFS FTW!
Pacat de masina. Eleronul face tot. Cred ca l-am mai vazut pe o Dacie. |
imi aduce aminte de nid 4 spid masina asta .
inceputul care l-ai avut a fost foarte bun si ai evoluat ... spre un final dezastruos. pacat. :( dadeau bine jantele. pacat ca ai "spoilarito" |
poate ca o sa te superi, dar arata mult mai bine inainte, cu spoilerele vechi,si culoarea anterioara.
|
De ce i-ai pus mana la gogoasa fetei din poza apoi ai postat-o pe net?
|
Faceti split cu kitsch tuning.
Felicitari proprietarului. Sa mai fie d-astia ca tine ! |
Pacat, mare pacat de masina, arata extraordinar la inceput si acum ai stricat-o cu "kit-ul ala de tuning". :shock:
|
k o sa fac cateva poze mai clare si o sa vedeti ca nu e chiar asa urata cum credeti si ink nu este gata urmeaza sa ii pun jantele si sa o cobor din nou jos
|
Nu mi se pare exagerat de urata.Chiar e destul de reusita.Dar ca un sfat ai putea sa ii scoti eleronul ala si stickerele....:rolleyes2.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:47. |
- Copyright 2026 4Tuning