![]() |
Miting moto din cadrul campaniei anti-accidente
52 Attachment(s)
Astazi 15 sprilie 2006 a avut loc in Bucuresti un miting moto in memoria lu Alex
Un miting al tacerii In astfel de situatii cuvintele sunt de prisos Sa lasam pozele si in curand filmele sa vorbeasca |
Re: Miting moto din cadrul campaniei anti-accidente
WOW ... nu am cuvinte .... sa speram ca acest miting ... va avea un rezultat .. si cineva de acolo de sus dintr`un scaun de piele in care sta ca un nesimtzit ... va face ceva .. sau macar se va intreba .. ce au vrut nebunii ashtia .. despre ce este vorba ....
No Comment ... |
16 Attachment(s)
Motociclistii sunt o comunitate foarte stransa. Asta s-a vazut si azi.
Peste 300 de motociclete au participat azi, 15 aprilie, la un miting de protest. Nemultumirea acestora consta in solutionarea nedreapta a unui accident rutier, soldat cu decesul unui coleg de-al lor. Acesta a fost nevinovat. Alaturi de Alexx, au plecat astazi de la Arcul de Triumf multe motoare, cu directia Casa Poporului, intr-un mars solidar, cu mesajul - Sa se faca dreptate pentru Alexx ! Comunitatea 4TUNING este alaturi de motociclisti si de cei apropiati lui Alexx. |
4 Attachment(s)
inca 3 poze si reportajul antena 1
apoi urmeaza filmul 4tuning |
1 Attachment(s)
montajul 4TuningRO
|
din montajul lui ... vali se vede mai bine .. multimea de motociclishti ..
cei de la antena 1 ... hmzz lasa de dorit dar oricum ce a zis adelin .. e de admirat .. |
sper sa fie rezultate bune si ca vinovatu sa plateasca
|
multumesc din suflet pt sprijin. a fost un miting impresionant. a contat f mult sprijinul vostru. lumea vede ca sunt si soferi care ne inteleg totusi.
nu stiu ce sa va mai spun decat MILIOANE DIN MULTUMIRI din suflet, mai ales lui Micutu. sa ne vedem cu bine pe strazi |
impresionant....sper k efortul pe care il depuneti sa dea roade...succes in continuare....
|
daca nu este prea dureros,, se poate sa dea cineva mai multe deralo in ce fel a fost nedreptatit alexx? impresionant ce ati facut, mult respect, si condoleante,
|
Cel mai bine ar fii sa intrii pe forumurile cu profil moto www.sbz.ro www.motociclism.ro si acolo o sa aflii toata povestea.In cateva cuvinte ...un politist imbecil a omorat un motociclist si acum e bine mersi in functie , cu permis de conducere ...un adevarat pericol....mitingul acesta a fost facut pentru a deschide ochii justitiei.
|
Să se facă dreptate nu sunt motorcicliştii aşa de rău pe cum par, şi cum cred unii şoferii de autoturisme.
|
Problema si adevarul sunt undeva la mijloc, ca si intre motociclisti sunt multi care au probleme de discernamant...stau in zona Casei Poporului, plec sambata de acasa si ce sa vad pe strada, numai motoare. Unii baieti stateau linistiti, dar erau si multi bezmetici care se dadeau ca la curse pe linia aia dreapta intre Natiunile Unite si Dambovita, la greu...sfidand politia. Plec si ajung la Rosetii, cine nu sta la stop si braveaza...vreo 10 motoare cu poza decedatului pe cadru...ambalate la maxim...Cred ca baietii aia nu au inteles nimic din toata treaba asta...daca trecea o masina in dreptul ei pe verde si ii facea varza, tot "conservarii" erau de vina....
Nu am nimic cu motociclistii, toata stima pentru cei responsabili si cu cap, care inteleg ca isi asuma un risc majorat, si eu am avut motociclisti adevarati in familie, bunica-meu avea motor, nu gluma, se dadea cu el la curse intre razboaie, stiu ce inseamna...dar pentru cei care braveaza si sfideaza, manati fiind de "apartenenta" la o comunitate sudata, sa avem pardon, dar...toleranta zero...dupa aia tot ei au gura mare... Dupa cum spuneam, adevarul este undeva la mijloc... Peace... |
Respekt Pt. Toti Motociclisti !!!
|
yo initziam am crezut ca sunt ceva curse si m-am oprit si am intrebat si am aflat care era ideea si m-a intristat. a fost un gest de solidaritate si respect.
|
sa se faca dreptate!!!!!!!!!!!!respect pentru tot ce ati facut...daca as fi mai de aproape de bucuresti as fii venit(cu masina ca motor nu am inca:D)
respect pt toti motociclistii |
poate ar fi cazul ca domni din costume gri si soferi la scara sa se mai gandesca potin la ce s-a intamplat . Rushine domnilor , se vorbeste din ce in ce mai mult de coruptie si ce tre stopata ...... problele mari ..... oricum bucuratie ca l-ati lasat cu permis de conducere cine stie la o bauta dea voastra poate ...... Chiar daca aveti haine la stat astas nu va dreptu sa faceti ce vreti . Nu este singuru accident de genul acesta probabil si nici ultimul sunt multe cazuri dar voi le negati ...... despre datorie cuvantu nu cred ca exista pt voi .
|
Sa speram ca in urma acestui miting se va face ceva. Sper sa se faca dreptate intr`un final! Condoloantze familiei shi celor apropiatzi!
|
74 Attachment(s)
srry de intarziere :arrow:
|
20 Attachment(s)
part 2
am pus si arhiva cu cateva filmuletze |
Merci mult Vali... O sa pun si eu cat de curand pozele facute de mine..
Merci inca odata... :) |
Bravo lor!!! Toti cei care au fost acolo au dat dovata de solidaritate! Dati-i jos de pe scaune pe cei de sus!!! Cand noi pierdem pe cineva drag, ei se .....
|
De-a dreptul impresionant...intradevar o comunitate de oameni strans legata de acelasi hobby sa`i spun asa...MOTOARELE.Dar ceea ce am observet pe pielea mea acum un an de zile cand am facut accident cu motorul(am ramas fara splina) este ca soferii de azi din tara noastra nu sunt obisnuiti cu motocicletele mai ales ca 80% din ei sunt soferi de DUMINICA...
SA SE FACA DREPTATE PT ALEXX |
nu il stiu pe alex dar din ce am vazut scris aici este un tip de admirat. Ceea ce sper este sa se faca dreptate si mai presus de toate ceei din scaunele comede in care stau sa se mai ridice si ei ca sa vada realitate cu adevarat care este pe strazile din romania si sa ia o atitudine in ceea ce ii priveste pe asazisi soferi din ziua de aziiiii ca eu recent am fost sa dau examenul de carnet si spre marea mea stupefactzie o persoana de linga mine care pur si simplu nu stia sa citeasca a luat carnetul cu 26 dar devin prea aspru cu altziiiii si dupa aia am sa am eu probleme si ma opresc aici
in oprce caz tot ce pot spune este ca imi pare rau pt alex si sper ca sa se faca dreptate ca nu este singurul caz si nu cred ca o sa fie ultimul |
Asta se numeste comuniunea om - motor. Respect pentru perticipanti si mare pacat pentru Alex.
|
Pai da ca daca era la volanul masiniii vreun amarat de om era alta situatia ...Da nu bai nene isi tin si militzienii partea intre ei ca doar sun organ de stat nu si au puterea...mama lor.....cred ca toata lumea este foarte indignata de ceea ce s-a petrecut ...Condoleante familiei si prietenilor.sunteti de apreciat pentru mitingul care l-ati facut poate asa mai coboara si mintile "luminate cu lanterna"cu picioarele pe pamant.
|
Ideea este ca in momentul in care la noi in tara se va merge pe dreptate atunci inseamna ca nu se va mai numi " Romania ". Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Eu ca " mergator pe 4 roti " consider ca motocicleta este un adevarat pericol pentru cel care nu este initiat si ca poate sa sau sa-si faca foarte mult rau. Una peste alta cand vad in trafic "un motor" fac tot posibilul sa-l las pentru ca altfel se vede lumea de pe 2 roti si niciodata nu ma voi incapatana cum fac alti soferi sa nu-l las sa treaca de mine la semafor sau in orice alta conjuctura pentru ca este si el participant la trafic. Am tot respectul pentru cei care stiu ce au sub ei si stiu cam ce se poate intampla daca braveaza ( este problema lor unii scapa altii nu ), dar nu vreau sa fiu eu responsabil pentru asta si de aceea mai bine hai sa-i lasam in pace si sa nu fim impotriva lor ci cu ei. Cat despre nedreptate ...............poate ne mai intalnim si peste 50 de ani pe acest site, in acest forum cand sper ca se va rezolva ceva. Acum cred ca cel care are mail multe "pile" sau mai multi bani acela are dreptate ( vezi exemplu: accident frontal din cauza inconstientei pe care l-a pus in opera D-NA PAUNESCU. Rezultatul il stim cu totii: 3 morti si o familie indurerata. Ia spuneti voi cam ce ai patit dansa.............NIMIC. " Suntem condusi de minti luminate cu lanterna." Dureros dar adevarat.
|
Un gest foarte frumos ... sper ca va avea si un impcat. Respect.
|
Mitingul si emisiunile tv au dat roade... Dosarul a fost inaintat in instanta si garcea va fi judecat.... Mii de multumiri all.. :)
|
am vazut ca aveau pana si tricouri pe care scria Alexx... a fost o idee buna mitingul acesta pt motociclisti..
|
in urma cu cateva luni am vazut o emisiune la otv cu dan diaconescu...si acolo era familia lu alex si un vecin daca numa insel....am fost destul de revoltat ptr ceea ce s-a intamplat....Ma bucur ca acest dosar va fii rejudecat si sa speram ca justitia isi va face datoria ....
Respect ptr spiritul vostru de solidaritate |
Quote:
sa speram ca va iesi adevarul la iveala si ca acel politist va accepta ca a intors fara sa se asigure. |
si eu am participat la miting.
din cate am inteles tot nu ia facut nimic doar nu mai lucreaza politie |
Felicitari comunitatii de motociclisti din Romania! Sincere condoleante familiei si prietenilor.
|
bravo imi place de voi motociclistii ca nu conteaza daca nu va cunoastetzi dar va salutatzi unul pe altul pe drum cand va intalnitzi . Am niste prieteni motociclisti si la ei am observat imi place ca suntetzi ca fratii . Tzinetzio tot asa
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:23. |
- Copyright 2026 4Tuning