![]() |
De ce Iarna nu-i ca vara: Drifturi cu Subaru STI by Alex Mirea
Ne plac drifturile pe asfalt mai mult decat orice Ne plac, insa, si drifturile pe zapada - Iarna ar fi mai trista fara ele. Si, pentru ca nu ne-am putut hotari de fel, ne-a venit in ajutor Alex Mirea cu al sau Subaru STI - Drifturi pe timp de vara vs. Drifturi pe timp de iarna.
Paralela ne place la nebunie. Spectacolul si maiestria nu lipsesc, iar fumul, zapada, mirosul de cauciuc ars si aerul rece ne dau fiori. Deci, tu ce preferi, drift pe asfalt sau pe zapada? <embed src="http://www.4tuning.tv/embedded/6tVb1HIT6SL" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="366"> |
Re: De ce Iarna nu-i ca vara: Drifturi cu Subaru STI by Alex Mirea
votat iarna. more fun and more dangerous
|
Eu consider ca pe asfalt uscat e mult mai periculos :) iar vitezele atinse sunt mult mai mari,apoi,controlezi mai mult masina,decat pe zapada,pe zapada mai decide si soseaua ... pe unde o iei :)
votat asfalt uscat :) |
votat zapada,deh deocamdata am tractiune fata :(
|
Si eu am tot tractiune fata, tot asfaltul uscat sau ud e mai bun, viteze mari si control mult mai bun, deci more fun:D
|
Quote:
|
Uscat fara nici o discutie :D !
|
parerea mea e ca nimic nu se compara cu fumul scos din cauciucuri si mirosul de cauciuc incins :D
|
VARA !!!
nimic nu se compara cand esti pe "capatu" la treapta 2 te uiti usor in oglinda si vezi cum CURGEEE frumul din aripi... BESTIAL :D |
asfalt uscat... de asemenea :D bring the wheelsss ;x
P.S: fcking crazy movie Sant0s :X:X |
Quote:
|
normal k asfalt uscat, nu vad rolul bmwului pe zapada gheata, nu faci nmk te invarti k prostu si faci spin la greu dak e gheata, abia pleci de pe loc, PRO asfalt uscat/ud NU zapada :D
|
eu aleg zapada pt ca nu se strica masina :))) nu omori transmisia shi nu ai nevoie de foarte multe sute de cai (mai ales ca am integrala) ;)
|
votat asfalt uscat ;)
|
Quote:
ps: ai iesit ieri la plimbare pana la urma sau ai scos-o la aer putin? era prea curata; eram cu Radu in Jeep. |
Felicitari pentru video pentru tot. :lol:
|
1 Attachment(s)
super tare filmuletzul...astept sh alte video.....super tare,sunt proaspat intrat pe blog....
mie imi plac drifturile p asfalt....va prezint sh masinutza mea....o nimica toata.. bmw 528i break...sper sa placa la loome drum intins....sh mare grija la condusul pe zapada,eu am avut 3 evenimente nedorite pana in prezent....avarii usoare...grija mare,cei cu bmw tractiune spate.... |
e mult mai fun pe zapada :X
|
Votez asfalt uscat .. :)
- Fum - Control - Viteza - More fun :D |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning