![]() |
BadBoy Tigra
4 Attachment(s)
Hello opelistii si mai ales posesorilor de Tigra...recent am achizitionat si eu o tigra si sunt foarte bucuros..ca dotari si modificari masina are :
Capota BadBoy Look Faruri cu Angel Suspensie Sport Fata Spoiler Mattig Aplicatii Bara Spate Mattig Jante Ronal 15..Anvelope ToyoProxes Mp3 JVC + statie si subwoofer Magnat Proiectoare Abs Airbag Sofer + Pasager Inchidere Centralizata Geamuri Electrice Interior Curat Trapa Am pus si ceva poze...masina se pregateste sa intre la RAR luni..pozele sunt cele care erau pentru vanzarea masinii....o sa revin si eu cu poze mai recente |
Re: BadBoy Tigra
Păi parcă o luase Laure, cum de a ajuns la tine?!?!
|
Draguta masina! Sa o conduci sanatos si fara evenimente neplacute!
P.S. Cate dotari are inscrise pe parbriz :lol:...nici la limuzine nu vezi asa ceva... |
9 Attachment(s)
Quote:
Poze recente facute azi..are bara data jos ca daca nu nici plugul nu lua zapada cum o luam eu:))..si e nespalata are jegul pe ea de 2 palme...astept zile mai frumoase s-o spal si sa ii montez bara.. |
un tigrisor nervos,succes in continuare
|
Quote:
|
imi place tigra, o prefer pe cea veche,cea noua nu mai are personalitate.
eu am un astra: https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ph-24-fla.html |
Quote:
PS: e frumos si opelul tau se vede ca ai bagat bani si ai avut grija de el...bafta in continuare cu el si fara incidente!! |
5 Attachment(s)
Poze cu masina spalata si bara montata..arata si ea a masina acum :D
|
salut. masina arata foarte bine dar un lucru nu inteleg ... explica si mie ... cum adica Suspensie sport FATA ? :shock: spatele e stok ?
|
Quote:
|
Are arcuri rosii si pe spate..vreau sa le schimb cu altele drop80 sa o mai coboare de spate..
|
chiar bine arata masina
dar mare mare grija cu bara aia fata, garantat o sa o zgarii, da incearca sa nu o spargi :D iti spun din experianta (vezi semnatura) P.S. tare de tot si oltcit-ul ala |
Quote:
|
daca dispui de finante, chiar recomand sa pui folie omologata.
atat pentru politie, cat si pentru calitatea ei: nu se zgarie si vezi bine din interior in exterior. Plus ca se simte protectia la UV vara ;) bafta |
Pai de aia o sa pun nu ma uit la bani cand e vorba de calitate..masina a fost ingrijita si vreau sa o tin si eu la fel de ingrijita..cam astea sunt viitoarele planuri...alta folie..arcuri mai joase pe spate si probabil niste jante mai mari...ceva cu buza sa scoata rotile in afara si mai mult..si un polish cand se face vremea mai frumoasa
|
frumosa masina... succes cu planurile de la ai ... de abia astept sa o vad live prin craiova....:-)
|
Pai masina merge toata ziua asa ca ai sanse mari s-o vezi..azi i-am rezolvat si RAR-ul i-am scos carte de ro si i-am platit si taxa de inmatriculare...urmeaza dupa craciun sa ii pun numere definitive
|
9 Attachment(s)
.....
|
chiar ca badboy :twisted:!!! superba masinutza asta...s-o stapanesti sanatos si fara incidente!!!
|
3 Attachment(s)
cred ca si cu un eleron ca asta ar arata si mai beton!sa o stapanesti sanatos!
|
Mersi frumos..dar nu o sa ii pun asa ceva..sunt in cautare de niste jante pe 16..niste BBS sau CR7... si de un motor SFI..stie cineva ceva?
|
sa o stapanesti sanatos te-am vazut in trafic dar nu am apucat sa ii fac poze
|
ms frumos....ma cam feresc de paparazzi si de aia nu ai apucat sa-i faci poze :D:D:D
|
7 Attachment(s)
a venit soarele si la noi..am spalat-o..poze noi...le las sa vorbeasca..masina parca e noua..proaspat iesita de pe portile fabricii :D
|
Arata bine masina dar cred ca i s-ar potrivi mai bine niste jante cu buza ceva 9J.
Bafta! |
ai perfecta dreptate....asta caut si eu..niste jante pe 16 cu 9j..dar deocamdata nu am gasit nimic...as vrea CR7 sau BBS..4x100
|
Quote:
|
chiar vroiam sa il intreb pe laure cui tot da masina, am vazut-o de cateva ori si nu era el la volan :))
|
pai e masina mea...eu i-o mai dau lui din cand in cand..e fratemeo..si de asta...
|
foarte frumoasa masina :) si merge pe masura
sper sa iau si eu o tigroaica cat mai repede |
Pentru tine o dau ieftin daca te intereseaza..vinzi oltcitu lu`fratemeo cu cat a zis el ca-ti da pe el..si mai pui ceva...si vii si iei tigra :lol::lol:
|
e super tigra cred ca una din cele mai frumoase din oras daca nu cea mai ... am avut timp sa o analizez destul ca vii in brazda pe unde stau eu si am vazut-o e perfecta atat culoarea cat si cum e facuta.sa ai grija de ea !
|
Mersi frumos pt aprecieri..tot timpul mi-au placut masinile impecabile..iar tigra asta chiar nu are niciun fel de problema..merge excelent..si arata foarte bine..nu stiu daca cea mai frumoasa din oras..ca nu vreau s-o laud..:D dar cred ca intr-un top3 ar prinde si ea un loc :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:26. |
- Copyright 2026 4Tuning