![]() |
E30 - 325 M-TECH 2
8 Attachment(s)
Dupa cateva luni de cautari am reusit sa-mi indeplinesc o dorinta mai veche...sa-mi iau un urs care sa arate exact asa cum imi doream:D.Desi exista o mare satisfactie sa refaci o masina de la zero nu am nici timpul si nici spatiul unde sa fi putut face asa ceva...asa ca am luat un urs in care s-au investit si bani dar si pasiune....rezultatul il vedeti in poze:D
Din pacate aseara tarziu cand am descarcat masina de pe platforma era inghetata si plina de noroi de pe drum si nu i-am facut poze...e bagata in garaj la caldura acum.Pozele acestea sunt facute in toamna de fostul proprietar...iar cu prima ocazie cand o scot din garaj ii voi face poze noi:-) |
Re: URSUL MEU E30-325 M-TECH 2
ai luat-o ma?....bravo...sa o stapanesti sanatos si fara incidente..
un exemplar superb......te astept la o paralela sa vedem ce stie cu toate ca stiu ca mi-o iau.....:)) sau care curata zapada mai bine cu ea......:)):))... bafta.......... |
Felicitari pentru masina, e sex :lol: acum inteleg de ce ti plac asa mult ursii... keep it clean! Numai bafta si ai grija la soferii de weekend!
P.S: Si ca sa faci o masina de la zero iti trebuiesc nervi de otel, crede ma ... uneori e mai bine sa iei una gata facuta si cat mai aproape de gusturile tale si sa rectifici strict ce nu ti place tie. |
superba masinaa...felicitari pentru achizitie...
|
Ai un urs superb :D , sa il stapanesti sanatos si ai grija de el !
|
double la ce a zis Guwy
|
sall imi place ursul e super frumos ,,ce motor are si ce an este ?
|
TZIPLA:peace:
motor de 2.5 |
Frumos ursuletul,sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el
L-am vazut si eu parca la inceputul anului,eram in trecere prin cluj (eram cu ceva prieteni cu masina lor) stiu ca m-am uitat luuung dupa masina la ce bine arata. |
foarte frumos si curat ursu.cat mai multi km fara neplaceri cu el!
|
Am vazut-o la Cluj, am si pozat-o dupa cum se vede, am ramas placut surprins de felul cum arata, e tipla. Sa inteleg ca tu esti noul proprietar?
Bafta cu ursul, drum uscat ! |
salut adi:D...ma bucur ca am ajuns cu bine acasa de la tine am prins o vreme cumplita.....si ma bucur ca ursul a ajuns pe mini bune....un cadou frumos de craciun:D sa ai noroc de el si fara incidente:!:...eu am avut forte mare grija de el...bafta;)
|
Bravo.
sa il stapanesti sanatos si fara incidente. cu prima ocazie cand ajung pe acasa te sun sa il vad mai bine:D arata prea bine masina. |
Foarte frumos ursul,sa ai grija de el si sa l stapanesti sanatos fara incidente neplacute !BFT!
|
Foarte foarte Superb URSULETUL :X:X:X: URs pana la MOARTE
|
bravo ma...in sfarsit ai luat-o.sa fie intr-un ceas bun.
|
Crima masinuta , sa o stapanesti sanatos si fara incindente !
p.s: Dau un biscuite daca mi-o donezi mie :???::oops: ?! |
5 Attachment(s)
Multumesc tuturor :D
@Zoli...o sa am grija mare de urs:-) @Jakal...abia astept sa punem ursii la paralele...de acum incolo or sa mearga impreuna la distractie;) Am mai facut cateva poze in garaj la interior...scaune cu piele combinata...volan momo...pedale M....iar in rest pentru cei care nu stiu masina...motor 2.5 M50B25....finala remus...amortizoare Koni..arcuri 40/40 H&R. |
Re: E30 - 325 M-TECH 2
Ai pus mana pe un exemplar superb. Felicitari, sa-l stapanesti sanatos.
Vad ca scaunele sunt si incalzite, misto. Dar la cat de MTech este cred ca ar merita si un volan din acelasi pachet. Asta daca tine nu iti place mai multa asta. Sa ai grija, mai ales daca esti la inceput. Ar fi pacat. Bafta. |
Sa-l stapanesti sanatos (cu accent pe sanatos :D)
Volanele Mtech sunt un pic mai mari in diametru, eu cel putin il prefer pe asta de il ai pe masina.. |
Merci baieti.
Iulika o sa vin pe la tine sa vezi ce poate ursu'.:D La inceput nu sunt, daca ma pot exprima asa..:lol:...printre primele mele masini au mai fost un GSI cu care am si fost la o urcare la vtm si un urs 323 acum multi ani... Masina asta mi-am dorit-o foarte mult ...cand eram mic aveam in camera un afis cu un e30 325i rosu:-).....insa de-alungul timpului am avut diferite masini insa niciodata una ca asta...iar acum dintr-o intamplare generata de Iulika;)...adica dupa ce m-a dat cu ursul lui m-am hotarat sa-mi vand una din motocicletele de curse si sa-mi iau si eu urs in sfarsit:D |
Sincer imi pare rau ca a plecat frumusetea asta de masina din Cluj, dar sunt sigur ca masina e pe maini bune si o sa ai grija de ea, sa ai noroc de ea, multi km fara incidente.
|
foarte foarte frumoasa masina,bv frate...sa il stapanesti sanatos!acum fa-ti un afis cu asta si punetil in camera k merita;)
|
masina a facut o bela coxu ! jentii motor supensii ;) numa bn man cu ia.
|
superba! Sa o stapanesti sanatos si sa ne-o arati cat mai curand !:D
|
felicitari adi pentru o achizitie foarte buna , intamplator am avut ocazia de a sta in dreapta si pot sa iti spun ca motorul trage intr`un mare fel . Sa il stapanesti sanatos . Ai grija cu el pe zapada .....
|
felicitari, ai grija de ea, bafta in continuare.
|
Merci frumos.
Azi am scos masina din garaj s-o vad la lumina:D....drumul la mine e blocat de zapada in continuare asa ca n-am avut cum s-o iau pe strada la o mica plimbare....in schimb am luat-o la pipait:D....asa am vazut ca are arcurile 60/40 pentru ca fata e lasata la maxim...are un scut metalic care protejeaza baia de ulei insa intre scut si asfalt e un spatiu de doua degete...asa ca va trebui sa am mare grija la gropi si denivelari!!! |
Quote:
|
superba masina ... respect ...
|
Pei daca te-a impresionat masina lui Iulik inseamnca ca in curand treci si tu pe Turbo :D
|
Foaerte frumos ''urs'' , sa'ti traiasca si la mai mare :) , e superb . Sa'l stapanesti sanatos
|
ai achizitionat o masina deosebita :)un exemplar rar ,cu un motor p exceptie,si probabil un sunet al tobelor deosebit,avand in vedere ca are finala remus :D,
sa o stapanesti sanatos si LASO EXACT ASA CUM E :D nu ai ce sa ii mai faci e superba |
Quote:
|
craciun fericit tie si familiei tale...........si ai grija de urs ;)
|
in primul rand sarbatori fericite
ursul e foarte frumos,si eu am fost interesat de el dar finantele nu mi-au permis,dar oricum merita toti bani si inca mult mai mult,deoarece nu mai sunt asa de multe exemplare intretinute ca a ta oricum sper ca ai jantele cu care era incaltat ca dadeau fffff bine asfalt intins din partea mea |
Quote:
De urs voi avea mare grija...deja incepe sa primeasca mici cadouri;) |
Quote:
|
ai un film cu ea??sa aud si eu sunetul ??:D DE 2.5 CU TOBE REMUS ?:D
|
Nu am deocamdata film dar se aude foarte foarte bine:D
Azi am scos masina pentru ca nu mai aveam rabdare...fara asigurare...fara nimic:lol:....pana la spalatorie sa dau noroiul jos de pe ea...din pacate strada unde stau ai mei e rupta in bucati de gropi si santuri si am atins-o pe dedesubt de cateva ori (spoilerul a ramas acasa ca stiam ce se va intampla:D)+ cireasa de pe tort cand am iesit cu ea din curte a ramas pe burta in zapada(iesirea din curte e in panta pana in strada):lol:....intr-un final am iesit cu ea la asfalt bun si am putut sa zic merci ca are scut de otel sub baia de ulei :D In schimb tot chinul sa ies cu ursu la sosea a meritat cand am inceput sa ma joc cu el...trage bine din toata plaja de turatii si in orice treapta....suspensia isi face bine treaba....la frane trebuie sa mai umblu putin sunt cam moi.... Am pus-o de-a latu' de cateva ori in intersectii si in giratorii de nu ma mai saturam sa vad cum pleaca de spate si de cat de usor o pun pe trasa....numai ca fiind fara asigurare a trebuit sa ma retrag la garaj, binenteles cu chinul de rigoare cand am intrat iar pe strada cu gropi si santuri:cry: PS Eram asa de bucuros de plimbare ca am uitat sa-i fac poze cu aparatu-n buzunar:D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning