![]() |
Dodge Viper SRT10 x4
4 Attachment(s)
Bun, de votat este foarte simplu, dar ar fi frumos sa si argurmentati ...
Nu postati pe thread decat argumentarea votarii Spor la votat ! ANDR31 >> |
Re: Dodge Viper SRT10 x4
4 Attachment(s)
Cypos >>
|
4 Attachment(s)
Olcit team >>
|
4 Attachment(s)
Skyzzo >>
|
cypos, deoarece asa arata un viper adevarat: rosu cu negru arata bine pe ea!:) arata bestial: jentile, geamuri fumurii, stickerele, mici modificari cu bun gust!:) un eleron dak ar fi pe ea... si mai si ar arata!:)
|
SE SCRIE OLTCIT RALLY TEAM
|
Skyzzo => a avut ceva de treaba cu stickerele, imi place cum a combinat culorile!
|
Deci vot pt OLTCIT TEAM (nu olcit team),arata super bine viper-ul,stiker-ul de pe bara e superb,si se vede k a adoptat si putin japan style.
|
Mie imi place Viper-ul lui Cypos, intr-adevar i-a iesit frumos :D
PS: mai usor mah ... deci imi pare rau pentru greseala, stiam ca se scrie oltcit dar m-am grabit, scuze. |
cypos cypos cypos...!!!!!!! :)) alealte masini nu arata bine!:(
|
VOT pt OLTCIT TEAM (frumoase jante) :twisted:
|
vowt pentru oltcit..orange cu negru(carbon) arata bestial!!!
|
vot pentru oltcit rally team super masina :X i like super portocaliu ala :X e belea ce sa mai
|
Cum zice si userul Styla portocaliul acela se imbina perfect cu carbonul.Succes Oltcit!
|
Quote:
pe un muscle car autentic :rolleyes2 tu citesti ce scrii :lol: ( nu am nimic cu tine man dar e pur si simplu.....:lol:) am uitat pe cine am votat(Cypos;)) Le:era sa uit andrei,cred ca ne bateai mar daca faceai pozele alea mai calumea masina ar trebui sa iasa in evidenta,sa urle "LOOK AT MEEEE!" dar la tine se "blenduieste" cu mediul inconjurator :lol: |
Frumos design la Oltcit , imi place culoarea si pozele sunt pe masura ! bravo , votul meu asigurat :>
|
skyZZo adysan cred ca se referea la stikeru de pe bara de fata.
Multumesc fetelor si baietiilor care m-au votat.:rolleyes2 |
OLTCIT RALLY TEAM, imi place constrastul dintre portocaliu si gri-carbon!
|
Quote:
|
Quote:
Aici cam ai dreptate, dar am zis ca fac asa pozele ca sa iasa mai interesant, oricum, aproape toata pista era umbrita de o gramada de brazi ... ghici pe ce circuit am facut pozele ? :)) NP, odata tot trebuia cineva sa o ia inaintea mea :) dupa 5 concursuri castigate consecutiv :D |
Quote:
daca aveam jocul poate eram mai sigur pe raspuns dar cred ca e The Ring :twisted:(Nürburgring ) cel putin asa cred eu :rolleyes2 :lol: |
Baieti ramaneti pe subiect.:-P
|
Quote:
|
I win!:paper::blahblah::tenisclap:yikes::pistoles::l emon::peace:
|
Asa da :> hai ca merge :D
|
ce merge ???!!!! OLTCIT se pare ca ai reusit sa ne faci putin :-j .... NP, imi iau revansa ... da azi urmatoarea masina :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning