![]() |
Etapa Locala De Drift
Din ciclul : Pune-o mah de-a latu!!! Anunt , intalnire diseara la sala sporturilor pentru a incepe campionatul de drift si patinaj artistic cu automobilul !
Asa ca Donule scoate Corsa , scoate-o ! Eu zic sa ne intalnim la 21:00 cam asa. Bafta !!! |
Re: Etapa Locala De Drift
dap. sunt de acord cu tine bengy 8)
let it snow... let it drift |
drift is not a crime !!! Boul de carbit zice ca vrea la azuga , io zic ca nu are rost deoarece ce e la azuga e si aici + ca multi nu au cu ce sa mearga la azuga. Unii nu au caucioace , altii bani de benzina , altii masini. deci....
Local tata , local . Io am fost o repriza mica :D vorbim diseara ca acum am treaba , sarbatori... cumparaturi.... cadoae..... :D bafta |
dar la miami-bici mimiu nu merge?e ceva mai retras si mai putin aglomerat...
|
este , dar zic sa dam strangerea acolo , ca apoi gasim noi ....
ca anu trecut , billa , carefour , vedem noi , gasim locuri . Nu e batut in cuie ca merem la sala. |
Poate vin si eu,daca pot sa ies dupa strada de la mine :D ,o ard im maxim 3000rpm,cred ca o sa fie prima masina de drift in rodaj,daca nu macar ca spectator,cu ocazia asta vin sa iti dau si aia pt convertor mai Bengy :D
|
bah stai ca e problema cu comanda. iti explic io
P.s. : Eu zic la 21:00 sa ne strangem ca e cel mai bine ca si ora. Mai devreme de ora asta atragem si atentia si nu pot sa vina multi. Sa lasam lumea sa manance , sa faca dus dastea... |
...sa termine cu aglomeratia si forfota cumparaturilor :x
|
Vin si eu :D
|
cine mai are un loc in masina si poate sa vina sa ma ia si pe mine???va multumesc
|
Azi am pregatit masina de drift.
La ora 12:00 am si iesit sa vad cum se prezinta drumurile si am testat Corsa pe cateva viraj de-a latu'. Se pare ca restul participantilor la trafic "au fost luati prin surprindere" de aceasta ninsoare..., cum zic aia la TV. De parca ce-ar fi vrut... sa ninga in iulie? Am pregatit Corsa si voi fi prezent cu ea in aceasta seara la etapa, desi si eu tot inspre Azuga as glisa pentru ca aici nu prea mai avem unde sa ne dam de-a latu'... E garda cu ochii pe noi ca pe butelii. Apropos! Cine vrea doua anvelope pe 13", 155 sau 165/70 parca..., de iarna sa ma caute ca sunt pe stock de la etapa de acum doi ani. Mai am pe stock si doua anvelope de iarna pe 17" pentru cine mai doreste 215/45/17. Eftin :lol: |
Eu unul zic pas din pacate,e zapada la mine pe strada mare rau,si astia nu au dat cu nimic prin sat,am ramas izolat de restul lumii :lol: .
|
prezent;)
|
Cei din Bucuresti cica se duc la 10 pe la IKEA ... daca nu vreti nici azuga si nici prin oras ...
|
In ciuda frigului care a intrat pana la oase, a fost misto :D
Aglomeratie, motoare turate, derapaje controlate si necontrolate :lol: .... e frumos cand ninge 8) |
Prea tarziu aflu aceasta veste.
Oricum... la Sala, la Miami si la Billa, in tot orasul am mers de-a latul in fiecare curba si pe multe strazi. Am facut spectacol din nou. :lol: Corsa de Drift isi face din nou meseria! E treaba! :peace: |
Pfoaaa....ce-nceput iar sa ninga. Maine cred ca sunt semifinalele :D:D
|
treaba buna !!!
|
Asa cum v-ati obisnuit deja m-am calificat in semifinale.
Maine seara propun sa facem etapa semifinalelor la IKEA. :peace: |
arzavar gazu ca sint de munca diseara...:(
|
Aseara pe la 10 o ardeai cu pacuraru pe acolo pe la sala :P
|
In seara asta bengy mai faceti ceva???:)
|
1 Attachment(s)
In seara asta , etapa locala se mentine la sala in functie de vreme. Apoi , in carutze si spre ikea , intai trebe sa vbim si apoi vedem ce si cum.
Si Pentru Finalistul Nostru' Donu' supranumit si in lumea interlopa drept monospranceana, urmatoarea dedicatie de suflet din partea noastra. P.S. Dany_zyx , nu te supara ca iti spun dar esti praf.... Ne vedeai pe toti ca facem drift , hop si tu , ne vedeai ca ne invartim toti intr-un sens , tu invers , era sa iei toneta aia alba de vreo 2354654334 de ori. Data viitoare stai deoparte daca nu sti , nu ii mai incurca pe altii , ca era sa dau in tine de vreo 2 ori. |
sper ca si aseara sa fiu prezent alaturi de gigel carbit....zis si "omul care rupe lanturi"...alaturi de minunata lui masina astrutza magica :-P:-P:-P:lol:...king of drift maaaaa! :twisted:
|
1 Attachment(s)
si pentru toti pretendentii la Cupa "pune-o mah de-a latu" din acest sezon , dedic urmatoarele versuri : " adu calu Simioane sa-i pun seaua pe spinare / sa il duc la Tantza in vale .... Tantzo..../ tantza asteapta in miez de noapte , cu usile descuiate / Pleaca catzeaua pe deal , ca de nu intru pe geam ..... Tantzo..."
Si pentru toti minorii se dedica urmatoru cantecel reprezentativ pentru aceasta generatie. Va multumesc |
nr 1 i se acorda lui carbit care a dat show aseara cu lanturile...care scoteau scantei si pina la urma au cedat....dovedind astfel ca ASTRA detine un motor pe care nu poti sa il ti nici in lanturi...:)):))
la categoria "cine darama baraca alba" sint la egalitate cu poponete amandoi ne-am chinuit aseara sa o nimerim...:):)) |
las ca a luat-o unu cu o dacie :))
|
Diseara la ce ora ? tot la salA?
|
Si un passat a mai luat o bancutza aseara...
Oricum e fortza treaba! Sa vedem ce dracu mai facem ca s-a cam dus zapada de pe strazi... In jur de ora 21:00 toata lumea la Sala! De-a latu' Session! :peace: |
Astia au anuntat ca mai pe seara iar ninge :D ...
|
Quote:
|
Normal!
Aseara ai venit cam tarziu... ;) |
Quote:
pe la 21 asa o sa ajung si eu la sala |
Quote:
Nici parcarea de la real nu a fost rea aseara :) |
Dar nu e mica parcarea aia? Si din cate am vazut sunt multe borduri... :lol:
|
Quote:
cel putin azi de dim la 5 era frumos :lol: |
nu are nimeni un loc in plus in masina ca as veni si eu dar...
|
Batranul `tractor` este prezent....
|
iese cineva si are un loc si pentru bine??:(
|
Zapada - se stie!, da bataie de cap soferilor in fiecare iarna. Cum nici 2009 nu face exceptie de la regula, fiecare dintre noi s-a confruntat cu furia nametilor. Ce au avut, insa, de infruntat soferii e de nedescris.
http://www.4tuning.tv/80fR7eRKU2x/Pr...Bucuresti.html |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning