![]() |
Poze interior + portbagaj
Uite o idee de thread:arrow:toti punem poze cu jantele, motorul, exteriorul, cateodata si interiorul DAR rareori cu portbagajul. Asa ca as vrea daca se poate sa va puneti aici poze cu portbagajele voastre. (as vrea sa incep eu da inca nu e gata masina deci...):twisted:
|
Re: Portbagaju' meu
2 Attachment(s)
Incep eu:lol::lol::lol:
|
bun , cine se mai ofera? nu trebuie sa fie neaparat plin de sub uri sau alte nebuneli ! simplu complicat curat murdar...cu un cadavru in el NU conteaza:-P
|
1 Attachment(s)
Another one!
|
ce timizi sunteti :lol: cred ca daca acest thread ar fi gen sticky ar avea pop. mai mare:-P
|
Re: Interioru' meu
3 Attachment(s)
Din punctul meu de vedere interiorul e cea mai importanta parte a unei masini. Nu de alta, da' acolo obisnuiesc sa stau de obicei :) . Interiorul masinii mele e ..... sa zicem, discutabil. Adica e o chestie de gust :) Mie imi place, altii nu sunt de aceeasi parere. Am desfiintat bancheta spate (oricum nu statea nimeni acolo). Din pacate nu am poze recente. In prezent totul e negru, inclusiv placa din spate. In momentul de fata am in lucru o noua plansa de bord (adica multe ceasuri de 52 mm in locul celor originale). Din nou ... discutabil. Voi pune poze cu bordul la momentul oportun. Volanul a fost prima chestie pe care am schimbat la interior.
|
2 Attachment(s)
eu........
|
4 Attachment(s)
interiorul meu, modificari nu prea, mai mult da catre originalul masinii!:) poze o sa fac in curand mai recente!
|
7 Attachment(s)
Si al meu, inca nu e gata.:rolleyes2
|
sa va aratati interioru' va place , dar cu portbagaju' ce aveti?:D:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
ON :arrow: |
Quote:
L.E. : de pe ce masina ai scaunele andi? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
la mine se cam zgaltie cel de pe dreapta. |
3 Attachment(s)
etel si pal meu:lol:
|
2 Attachment(s)
si al meu....
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
inainte si dupa, singura diferenta este ca acum am alt volan:arrow:
|
Re: Poze interior + portbagaj
sunteti timizi,asa-i?
|
3 Attachment(s)
si al meu :D
|
Quote:
|
si la ulei si la lichid de frana:lol:glumesc da akolo le tin eu,defapt tata de cand a luat masina:D
|
1 Attachment(s)
un bord de nova "normal"
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:24. |
- Copyright 2026 4Tuning