![]() |
Gala Tuning-ului Cta
1 Attachment(s)
Gala Tuning-ului Constanta
data: miercuri 23 decembrie ora 21:30 locatie: Club Two Expozitie de masini , concurs miss, tombola , PARTY ! Eveniment organizat de Xtreme Club Emotion Toata lumea este asteptata ! ! ! |
Re: Gala Tuning-ului Cta
Quote:
SIGUR PE 23???? LUMEA VB DE 24 |
bagati masinile in club ? :)
|
Quote:
|
nu mai este pe 24 este pe 23 decembrie la ora 21:30 asa cum a zis si peter 8)
|
x-team prezent cu tot ce trebuie
|
dati si voi ceva detalii.
exista conditii de participare? poate participa oricine - atat cu masina cat si fara? care sunt pasii? etc. |
pretu pretu....care este pretul pentru participare:D si inca ceva,venim noi cu posetele sau le luam direct de la club?8)
|
detalii ...
|
Mai multe detalii pe 24 Decembrie.
|
Nu vreau sa ma bag peste nimeni , dar vad ca baietii intarzie sa informeze si sa nu se faca confuzie , A FOST PE DATA DE 24 , dar S-A MUTAT pe 23 Decembrie adica Miercuri seara , m-a sunat Andu sa-mi zica ca a vorbit asta cu Gabie care organizeaza.
|
as vrea sa va hotarati , si sa oferiti mai multe detalii ..
|
Deci evenimentul are loc sigur pe data de 23 decembrie la ora 21:30 la Club Two.
Din cate stiu nu va fi nici o taxa de intrare. |
si iar ma bag ca musca-n ... :) sper sa nu se supere nimeni dar din cate stiu e intrare 5 RON , sa vbeasca cineva cu Gabie din XCE de la ei din club si sa anunte exact aici detaliile pt cei care nu le stiu.
|
ba nu am inteles nimik :))dar o sa stau la intrare la club pe 23 sa vad care vine :D
|
Quote:
|
din discutiile mele cu gabie stiu urmatoarele:
-data party:23 decembrie 2009 -intrare;5 lei -participare:vine cine vrea iese care mai poate:)) |
Inferno Motorsport vor fii prezenti acolo.
|
dati ma si voi mai multe detalii , exact despre ce e vorba
ce fel de expozitie auto? se inscriu doar cluburi? daca eu vreau sa pun masina la expozitie se poate? nu intelege nimeni nimic |
pe data de 23 decembrie ora 21_30 club two gala tuning auto constanta si expo masini modificate in parcarea vip a clubului . evenimentul are ca scop micsorarea accidentelor . va avea loc in cadrul galei : lansare de calendar auto cu toate cluburile de masini din c-ta , coperta calendarului va fi compusa din 2 poze : ionut varciu si florin meliu politia si familiile vor fi prezente pentru a spune cateva cuvinte . programul evenimentului va fi compus din mai multe etape : miss club auto , lansare calendar anual auto , tombola unde pot castiga premii toti cei ce se vor afla in club si multe alte surprize
ca si masini care vor fii expuse sunt doar din partea cluburilor din cta. sper ca v-am m-ai scos din ceata cat de cat :))) |
deci poti sa expui masina doar daca faci parte dintr`un club auto. ok ms pt info
|
deabea astept :D
|
evenimentul are loc pe 23 decembrie ora 21_30 . locatie club two. poate sa vina oricine din constanta si nu numai , are loc lansare calendar anual cu surprize de la prima pagina pana la ultima , miss reprezentanta club , premii tombola cu premii tuning pentru toti cei ce sunt prezenti pentru ca la intrare veti primi o bratara cu numar ce participa automat la tombola , premierea tuturor cluburilor , si multe alte etape pe care le veti descoperi si vedea facandu-va prezenta in locatie . expo masini doar din cluburile prezente si va avea loc in parcarea vip din incinta clubului . parteneri media prezenti : antena 1 , neptun tv , ctv , pro tv , pro fm , radio constanta , revista click , si mai sunt de enumerat . va astepta cu placere
|
Se premiaza colagen, botox si silicoane ca si tuning la fete :idea:
Caci masinile in principiu se stiu! Cine vrea sa vina banuiesc ca nu se uita la 5-10 lei intrarea si chiar mi se pare normala, macar sa-si scoata banii pe telefoane si alergatura baietii astia. Felicitari XCE pt initiativa si sper sa iasa frumoasa aceasta intalnire a pasionatilor constanteni !!! |
Cum sta lumea cu ficatul? :))) Este pregatit pentru efort?
|
eu am gasit donator daca ma lasa al meu ;;)
|
stiri la cald : 4:59 PM - s`au pozitionat masinile in parcarea de la club two :)
asteptam fetele si distractia >:) |
:shock:uau
|
A fost frumos .. Frumoasa Organizarea , felicitari tuturor , organizatorilor cat si participantiilor , asteptam sa vedem ce va fii maine in presa , si de remarcat participarea dnu-lui Marius Ghita de la SPR COnstanta , si initiativa laudabila de a ajuta comunitatea de tuning / curse din constanta
Inca odata felicitari |
Bravo XCE ! Bravo Gabi ! Bravo tuturor care au fost acolo .
n`are rost sa laudam toti aceleasi lucruri .. o singura chestie m`a uimit ... fairplay`ul . poate si datorita privirilor in memoria carora a fost facut evenimentul , poate si datorita datei ... stim cu totii ca intre noi exista divergente mai mici si mai mari . azi nu s`au simtit. si cred ca asta e cea mai de laudat chestie de asta seara. La mai multe tot asa ! |
Gala Tuning-ului C-ta a debutat timid cu dreptul :clap:
Felicitari pt. initiativa! Calendarul e reusit si impartial! Comemorarea si donatiile sunt super ca ideie! Organizarea satisfacatoare. (nu poti sa-i multumesti pe toti) Personal consider ca aceasta intalnire a pasionatilor constanteni este o reusita! Astept la anu editia a-II-a ! Sarbatori fericite tuturor! |
A fost bine per total,spun asta ca vizitatoare si atat,fara apartenenta la vreun club sau ceva.frumos din partea celor care au venit sa vorbeasca despre cei doi baieti,si din partea lui Liviu ca a ajuns sa ridice diploma.
Multe masini frumoase in parcare,felicitari tuturor pentru rabdare si perseverenta sa le intretineti si sa le faceti si mai frumoase :)) Am aplaudat X-Team Concursul de miss a lasat de dorit.si nu dpdv al organizarii , ci al fetelor ca sa zic asa.Din nou,am aplaudat X-Team.Domnisoara era cea mai naturala daca pot sa spun asa.Pe unele le-a uitat Dumnezeu in solar :))) . Cluburile avand atatea masini frumoase si performante , puteau sa aleaga o reprezentanta cel putin la fel de frumoasa si cu "motor" acolo sus . Felicitari pentru eveniment,sa va ajute Dumnezeu sa faceti si ediatia 2 si 3 si asa mai departe. Sarbatori fericite :D |
FOARTE TARE FRATE !!!
Felicitari tuturor cluburile prezente aseara,felicitari organizatorilor.Super petrecere aseara,ma bucur ca am lasat toti orgoliile deoparte si a iesit ceva frumos.La mai multe evenimente de genul. Numai beau niciodata:!: |
baaaa voi n-aveti somn? eu inca sunt beat , Felicitari tuturor frate!!!
|
Pacat de BMB-u saracu a parcat masina mai la coltz pe strada aia unde aveam toti parcat , si i-au spart-o , detector si altele , all gone
|
Un eveniment reusit, toata lumea s-a simtit bine,
Felicitari organizatorilor ! la mai multe... Deci ? Articole, Stiri, Poze, Filme ? |
Felicitari clubului XCE pentru organizare,nici de aceasta data nu au dezamagit lumea si au reusit sa faca un eveniment frumos.Eu m-am simtit super aseara,muzica si atmosfera au fost nemaipomenite.M-am bucurat ca am avut ocazia de a ma distra cu toti prietenii mei indiferent de stickerul care il poarta pe luneta si asta a fost tot ce-a contat cel mai mult pentru mine.
II salut pe aceasta cale pe toti care ii stiu cat si pe restul membrilor din:Anonymous,XCE,SV,NSL,East Side,Inferno,Fanatik, va urez Sarbatori Fericite tuturor,sa va aduca Mosul tot ce va doriti si sa incepem un 2010 in forta ! PS:Most baxeaza niste poze aici nu fii nebun :))) Alex. |
15 Attachment(s)
Cateva poze de la mine.. :)
|
poze de la eveniment, in galeria asta: http://www.***********/photos/mtzule/...7623062106104/
|
Poze de la eveniment gasiti si pe http://www.***********/photos/cristia...7622939932417/.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning