![]() |
Noua legislatie - despre mitinguri!!!
"Art. 7 - Se interzice organizarea de mitinguri, manifestari sau orice alte activitati sportive sau culturale pe drumurile publice fara acordul politiei."
E adevarata faza?:?: :evil: |
Re: Noua legislatie - despre mitinguri!!!
da...este adevarata...iti trebuiesc acte de la primarie prin care tre sa fii autorizat sa faci asta !
(din ce mi s-a spus si mie) |
....da e de mult dak nu ma inshel :rolleyes2....
|
de foarte mult timp chiar
|
pe drumurile publice.... gasiti-va o parcare incapatoare si...party time!!
bafta |
Quote:
si vine si iti da in parcare amenda pentru masturbarea ordinii si linishtii publice ;) .. pana la 5 milioane ... cat despre ce a scris omu mai sus este lege de mult ... si este adevarata .. iti trebuie primarie .. + politie .. |
aoleo,da.... porcii... asta e....
stii ce ar fi chiar dur??? sa va strangeti intr-o parcare chiar langa o discoteca in aer liber, sa faceti scandal...show...galagie.. si sa vina sa va dea voua amenda ca masturbati linistea publica.... :D |
wooo... adica daca ies cu baietii cu 4 masini si ne oprim pe strada sa vb... amenda?
|
Quote:
|
Subiect pentru topicul barfe
|
nu e nevoie de nici o aprobare daca nu se blocheaza sau incurca traficul rutier ... se face doar o instiintare la primarie, care e obligata sa anunte si politia rutiera (sau mai sigur faceti si o instiintare la politie )
|
lool..ca sa ne intalnim tre sa facem atatea drumuri si aprobari ? :lol::lol:...
|
Quote:
|
Quote:
Hai mai baieti fiti seriosi.. de la instiintare si pana la aprobare eu zic ca e distanta foarte mare No offense ceres. |
tu vb aici de curse ilegale,astea sunt interzise de lege?ai vazut ca ceres sa se refere la curse ilegale ?
|
pai la curse ilegale te mai duci la politie sa-i anunti ? :))
|
daca le dai locatia gresita ,de ce nu ?:)
|
Quote:
ce zici tu aici e adevarat de foarte mult timp .... si iti trebuie o gramada de avize de la multe institutii publice .. printre care si politia ... iti zic asta din propria experieantza |
1. ptr o coloana de masinii (nunta, inmormantare, sau orice alt fel de coloana) care traverseaza o parte a orasului sau o intalnire de mai multe persoane (la SS de ex) trebuie INSTIINTATA primaria si politia. Politia, contra cost, poate da o masina sau mai multe care sa insoteasca coloana respectiva.
2. ptr mitinguri, blocari ale circulatiei, activitati sportive pe drumurile publice, etc, este nevoie de ACORDUL politiei si primariei |
Diferenta e ca la o inmormantare nu o sa traga nimeni toata coloana pe dreapta si sa le ceara la oameni taloanele...sau ii suspende la soferul de pe masina mortuara permisul....:)
|
e nuh .. daca sunt ami multzi in mashina :))
|
Bun si pina la urma unde ne intilnim? Eu aduc cooleru si mmmm am voie cu gagici? :dance:
|
Quote:
|
mai stiu si eu un gabor care ia luat permsiu lu frasu ....................nui de gluma cu unii cand isi pun uniforma parca li se spala creieru .......nu conteza ca e x sau y ...ai incalcat legea ai puso de o amenda
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning