![]() |
Audi A4 1.8T vs ...?
Audi A4 1.8T 150cp+ vs orice in limita bunului simt!
|
Re: Audi A4 1.8T vs ...?
nimeni nimic??unde sunt curajosii?:-)
|
ce curajosi, numa guralivi...le e frica de o balena...
|
pe vremea asta se fac curse?
|
pai daia a facut si topicu pe 13 decembrie. sa se dea mare ca nu are adversar:))
ontopic: daca vrei sa ne dam vi la mine pe straduta imi pun si eu lanturile si gata. dar sa nu uiti sa iti iei lopatica! scz. nu m-am putut abtine |
FIA s-ar putea sa ai o surpriza..nu mai comentez...tipic tastangii, cand a fost facut postul nu avea legatura cu vremea os a fie valabil si la vara so daca ai cohones...
|
clar ....:))
|
nu-i nici o probl. la primavara il astept...
LE: oricum. 1.8 aspirat vs 1.8t... nu am prea multe pretenti... |
ce vrei 150 cai 1500 kile masina + omu care nu e chiar subnutrit....
|
ma bag....e30 170 cai.....
|
Quote:
Ok ne auzim cand se usuca. |
daca va intalniti ma bag si eu, R5 - 115cp
|
cu un leon 1.8t 4x4 te bagi?
|
Si eu sunt curios cu R5, cat despre seat am vaz ca esti din CT daca vii prin Buc da un semn.
|
ok
te anunt cand vin |
pacat ca toti care sunt aici sunt din alte judete decat cluj.
Incercam eu cu o corsa gsi (nu modelu nou, ci corsa B) numai bine. |
Ma bag si eu cu CZT-ul , cand o sa permita vremea
|
Ok! poate vin intr-o seara la PL sa facem ceva frumos da se se duca mizeria asta.
|
Sefu' CBR- ,daca cumva ne stim (din vedere,3cuvinte schimbate cu o anumita ocazie) ,cred ca ar fi fost corect sa mai faci o mentiune,chiar din primul post..ceva multiplu de 2..;)
Daca ma insel asupra persoanei tale,scuza interventia8) Numai bine si o seara placuta:)! |
sal lascarica! eu nu te cunosc sau cel putin nu dupa nick nameul asta. daca te referi ca masina e 4x4, fac cu ocazia asta precizarea ca e, ca sa nu mai fii suparat! :)
|
Daca e,asa cum banuiam, ma stii si ai schimbat 2cuvinte cu mine...;)) ..Asadar,am intuit bine(n-am vrut sa fie chiar evident pt oricine ce insinuez,pt a nu genera discutii fara rost ale celor psionati de..scandal:lol:) si asa e mai bine ,sa specifici..conteaza chiar daca nu e un 4x4 extrem de eficace,tu fata de un fwd,poti pleca acceptabil chiar si ...de ex.pe vremea asta sa zicem;)
Scuza interventia si seara buna ! |
In primavara.....cam in martie o sa fiu mai multe saptamani la Bucuresti cu farasu meu.....ar fii dragut sa incercam si noi ceva....nu am pretentii....ca esti 4x4 sau 6x6,fun sa fie.....
|
Ok bos ne auzim cand vii!
|
Ma bag si eu ...E30 325 192CP
|
Ok same story ne auzim cand e uscat. Frumos ursul tau , eu nu sunt fan bmw dar chiar e tare! Hai fratilor care se mai baga ca e oferta! :)
|
Hai sa incerc si eu seat leon 2.0 tdi 170 cp stock+soft si evacuare
|
daca nu ma insel cu tine am incercat odata ? (r5 rosu)
|
Quote:
|
ma bag si eu inseama, 2l t fwd -Rover ;) (la primu soare)
|
Daca mai aveam Mazda incercam si eu cu tine..ma bazam pe greutatea ta .. Numai bine si sa pui acilea rezultatele sa vada si poporu
|
Nu te bazai bine kidule...:lol:..pai daca tot spui ca ai dat mazda,nu spui si ce pregatesti acum?:)
Scuze de offtopic nenea mare..:D PS: roverul este 420 ti sau cumau ei indicativul? ,..foarte tare jucaria ,chiar si stock..mi se pare ca are si blocant din fabrica;) |
audi CBR vs leon tdi DjAlcohol 1-0
momentan atat! |
Cred ca e mai degraba 3-0 daca numaram si celelalte "intalniri" mai din vara :)
|
frumos aseara:) caterinca ras distractie nu conteaza cine ce a facut..conteaza ca ne-am distrat...ultima data probabil pe acest an...ne vedem la start la anu sanatosi:)
PS sau cine stie cine mai iese diseara sa nu zic hop pana nu sar:)) |
Mda,daca nu ar fi fost 4x4 m-as fi bazat mai mult:P .. avea 400kg in fatza si vreo 40cp
In fine,2010 sa va aduca tot ce nu va adus 2009(in bine;) ) Off-topic,lasca uita-te la masina mea vw:P |
CBR o sa vreau si eu revansa cum se usuca pe jos :)
|
Revansa? Adita....banditule.... balena se pare ca trage mai bine decat imi spui tu :P
|
Pai m-am dat cu balena cand aveam cu 30cp mai putin :D
Si avand in vedere ca ne-am dat numai de pe loc nu ma plang :) El are si cu 10cp mai mult ca mine :d |
Bobi daca am ceva de spus, spun la linia de start!:) Cat despre bluey masina lui nu avea legatura cu ce este acum, cand l-am batut eu era mult mai slaba!
Bluey cand e uscat ne auzim la un telefon! |
cu un R5 GTT ceva mai modificat???
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning