![]() |
noul YDT
12 Attachment(s)
o sa mai fie si alte poze cat de curand ....
|
Re: noul YDT
super tare zici ca e cayen ;) :)) bafta In continuare ;)rims-urile ar trebui schimbate in rest totul perfect ;)sa vedem intercooleru din bara:)) =))
|
Felicitari GEO inka o data pentru toata aceasta schimbare !!!Totul arata demential da acuma sa vedem cum va trage duminika!!!!!
Cred ka are shi mai multi cai putere odata cu venirea noului look :))))!!!!!!!!!!!!!!!! |
Sincer e o transformare incredibila si nu stiu cati ar fi in stare sa faca asa ceva , sau asemenea investitii in masinile lor!!!!
Felicitari si sa ai parte numai de realizari cat mai aurite!!! :D |
Va multumesc mult!Sper sa nu va dezamagesc duminica.Si oricum sper sa fim la premiere daca nu toti cel putin cate unu la fiecare grupa cu cate o cupa in mana!
Multumesc Rares pt sfat,sunt pe drum jantele! Multumesc Beule pt urari! Cata trebuie sa te vedem duminica mai puternic ca oricand.Stiu k nu vei dezamagi ,eu unul am incredere in tine. Si in ultimul rand multumesc Cosmin(fotografu) ce e al tau e al tau! |
Bai GEO ... felicitari !!!! A iesit grava rau de tot masina !!! Si nici nu ma asteptam la o asa schimbare de look stiind ca pe tine nu prea te intereseaza asta tu fiind 100% pe motor ... MULT PREA TARE si sa ai grija sa nu lovesti frumusetea aia de spoiler ! ;)
|
Quote:
Trebuia sa umblu si la exterior! |
Ce tare e !!!!!!!!
Bravo , bravo !!!! |
Frumos Frumos!
|
sal ai grija d el!
|
felicitari pt masina...marfa stopurile vroiam sa mi le iau eu dar ai fost primu...oricum nu prea ma mai intereseaza exteriorul la masina ca trec la treburi mult mai serioase...
ps : in locu tau as fii inceput cu rotile daca tot te-ai apucat de exterior :???: |
bv YDTule ciudata da frumoasa ai grija de ea!te pupa fratele!
|
stiu masina asta de cand ai luat-o... si fugea si atunci... ce mai rupeai masinile prin bucuresti... dar acum... dupa un anishor si ceva... uite cum a ajuns!!!! FELICITARI!!! BRAVO!!!! TOT RESPECTUL!!! tine-o tot asa!!! d-abia astept sa te vad duminica!!!
|
Quote:
Mai am inca nu e gata,oricum multumesc de sfat. |
ai grija de golfulet, daca il mai poti numi asa... ;)
|
Quote:
stai linistit am mai mult ca niciodata |
Cele mai speciale mi se par stopurile... Nu am mai vazut modelul asta pana acum :weirdface Felicitari pt masinuta :peace:
|
Intradevar,Felicitari Geo , este totusi un Golf mai special... !
Tot la A intri ?(Legal Racing) |
am vazuta aseara masina in realitate :shock:
bravo man :!: ps: cate cupe iei duminca? :twisted: |
Bbiiiiinnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee Prea Beton Masina
Multa Bafta In Continoare Si In Tot Ceti Doresti Sa Realizezi Baaaaaaffffftttttaaaaa Ddduuummmiiinniiicccc!!!!!!!!!!! ;) |
n`ai mha c sa faci ... c rq sa mai zici ...mai are rost :) supertareeee....din romania cel mai elegant Golf IV p care l`am vazut....tot respectu'
|
Bravo Geo ! Super tare !
|
Quote:
|
Multumesc tuturor celor care m-au felicitat ne vedem duminica pe baricade!!!
|
felicitari
foarte frumos mai trebuie niste jante ! mult succes in continuare ! |
adevarata rau!! vreau sieu!! unde? cat?
|
frumoasa masina ( am vazut masina in seara de paste in fata la Bavaria Club dar nu aveai spoilerele , aveai barile obisnuite , nu se merita la drumurile din Buc ?) sau confund masina ? :-P
|
Confunzi masina... :) Si eu am fost in Bavaria dupa ce am fost si prin Max si am vazut si eu masina si este una din anonimus care are stopuri ca ale lui.M am si alergat putin cu el apoi pe splai pt ca iar ne am intalnit (in seara aia am dat ochii cu el si cand am fost in Max si cand am fost in Bavaria si apoi si cand am plecat acasa pe Splai :D )
|
Quote:
|
Doar stopurile sunt la fel ma ;) farurile nu ;)
|
Bai geo tie ti ar mai trebui niste stickere marfa si ai face masina tare rau si asa chiar ca ar fi unica :) ;)
|
Multumesc Nils pt completare,Se vede ca facem parte din aceeasi familie. :)
|
Quote:
|
super tare masina Geo, sper sa ai grija d ea si sa nu o faci cum ai facut q Hyundai-urile care le-ai avut:P
|
am mai vazut exact acelasi gril pe un Bora in CJ, vad ca e la moda printre VWuri :), misto masina.
|
ok , sorry pt confuzie , doar ca are stopuri faruri si jantele ca a ta si daia ....
bafta in continuare ;) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
bv ydt`ule pt masinutza :) !
o poza dl mare |
multumesc pt urari
|