![]() |
Unde gasesc faruri ca astea!?
|
Re: Unde gasesc faruri ca astrea!?
Careva?
|
in romania nu vei gasi
|
sunt de opel astra nu ? imposibil ... si chiar daca nu gasesti la noi exista oameni care iti pot da comanda de afara
|
Nici pe net nu am vazut...
|
stiu doar ca sunt facute de la HELLA,sau asa ceva am auzit...sunt frumoase rau de tot..
|
Daca gasesc plasticul argintiu... sau macar forma lui pt turnare mi-le fac eu singur! AM vazut stopurile cum sunt facute... Becurile si farurile le cumpar de la Hella...
|
Nu sunt Hella sunt Morette si sunt facute in Franta.
In Romania nu aduce nimeni ca sunt 450 E. Si eu am cautat dar dupa ce am vazut pretul m-am linistit! |
Nici nu stiu ce sa zic de aerodinamica lor daca nu sunt acoperite cu sticla/plastic.
|
Ce mai conteaza acum aero dinamica lor... Arata super. Lasa ca mi-le pun eu daca le gasesc, ca nu ma incurca aerodinamica :P:-P
|
Chiar conteaza, pentru ca sunt elemente frontale. 6 gauri in total in botul masinii au un cuvant de spus asupra unor factori la viteze mai mari.
|
1 Attachment(s)
se gasesc... dar trebuie sa faci comanda afara... si e adevarat ca nu prea se incumeta lumea sa aduca pt ca sunt f scumpe...
atasez o poza ... pretul lor fiind 380 lire sterline+ fara taxele postale link: http://www.waxacar.co.uk/index.php?m...uu1fu8q981sla6 |
La banii astia caut faruri originale cu lupa de Astra G. Si sigut gasesc si mai ieftine decat astea... Scump Domne' scump!
Cat ar costa niste faruri Originale Astra G cu xenon din fabrica? |
poti intreba la magazinele de specialitate... sau chiar la reprezentanta Opel ... dar s`ar putea sa te doara cand vei auzi pretul :) ... Bafta !
|
Re: Unde gasesc faruri ca astea!?
Farurile originale de Astra G cu lupa sunt mai ieftine decat cele Morrete.
|
Quote:
|
Pai unul simplu luat de la reprezentanta e undeva la 700-800ron. Deci cel cu lupa ar trebui sa fie undeva la 1000 sau peste.
|
AM gasit un tip aici pe forum... Care monteaza lupe in farurile stok. 2 mil, 2 lupe, plus 1 mil montaj... Eu zic ca e Ok cu 3 mil sa iti pui lupe... P.S. Lupele sunt de tuareg :D sau passat nou.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning