![]() |
hmmm ... cioli ... tu vrei sa iti iei de acum masina? daca tot vrei sa il faci pe fratetu si nu mai astepti ... la anu cand faci 16 ... carnet A1 ... motor Aprilia RS 125 ... si il spulberi.
|
mda...bun sfat, si o Aprilia RS 125 arata si fain
|
Honda NSR de 125 arata mult mai bine... :lol:
|
honda NSR e o antichitate din punct de vedere tehnic si plus ca nu se mai face de cativa ani! Aprilia e lider la clasa de 125 si 250 si e neinvinsa de cativa ani.
|
mai Uberman, de parca nu ai stii cum arata NSR, e vechie. vorba lui n0namee, la 125 Aprilia e mama,tata (cum vreti voi sa ii ziceti :P ) lor
PS: n0namee, cand ne intalnim, o sa-ti dau catalogu pe 2004 de la Aprilia, sa-l rasfoiesti. eu m-am indragostit de un motor: Aprilia RSV, arata mortal :shock: |
boss ... am poze cu RSV ... cred ca aproape un mega de jpg. am si un prieten care are. e mortal intradevar ... da nu se compara cu un CBR Honda (akimoto e fericit acum). plus pretu!
|
aici ai dreptate, asta la capitolu' performante, ca la capitolul looks sta bine
|
Honda CBR 125 ar mai fi o solutie si arata beton :lol: . Oricum nu cred ca isi ia cioli ca nici Piaggio nu a vrut (zicea ca n-are unde sa il tina). :?
|
lol motor..hmm.ar fi o treaba dar la cat is eu nebun(presupun) nu ma-s risca... :)
si lol scooter cu piagio sa fim seriosi numi iau asa ceva nici mort mai bine imi iau bita de 400 E sau mai pun ceva si imi iau un motor nu o trompeta deaia de piagio... :evil: ps lol cand is alea 2 raliuri la Tm ca eu cred ca unu nu prind stiti careva ? ma plictises acasa de moarte nu mai stiuce sa fac datimi o idee?.... |
Si eu ma cam plictisesc p`acilea. Mai am 11 zile si vin acasa. Apropo, i-ai mai vazut pe Rul si p`Alecu :?: . Sa imi amintesti sa iti dau 35000 pt AutoShow :lol:
|
hmmm....Sc00TeR, daca ai vedea o CBR 125 te-ai lamuri imediat ca nu e chiar asa cum zici. o fi ea frumoasa ca asptect, dar ce o strica este faptul ca este foarte ingusta, zici ca e o bicicleta, poate daca treci pe langa un tir, te i-a dupa el :lol: . acuma mai in gluma mai in serios, cert e ca sunt alte motoare la clasa ei care sunt mai late, deci arata mai prezentabil
|
lol nonamee nu acuma ini iau masina mai...peste 2 ani...cand fac 18..lol pentru motoare de 125 iti trebe doar 16 ani si permis ?..lol sigur.?poi eu peste vreo 4 luyni fac 16 ani si... hmm lol ar fi o treaba :P
tocmai mi-am dat seama ca je corse si scooter toti suntem la mincu :P puneti mai si voi ceva poze cu alea de care vorbiti. |
1 Attachment(s)
honda cbr 125
|
asta nu prea e domeniul meu :D
|
uai sa nebuneasca lupu' ce beton ii
mai dar acuma mi-am dat seama ca nu am bani de ea :oops: cam cat costa? si ceva pretuti de motoare mai vechi asa stiti ceva? nu dealta da honda din poza ma gandesc ca ar fi pe la vreo 15.000E |
:lol: cu 15 000 iti cumperi un motor de rupi gura targului, CBR 125, tre sa fie in jur de 4000 - 5000. poate stie n0namee mai exact, ca mai nou e cu motoarele :)
|
Lol Cioli, te doare capu de la caldura :?: . Honda CBR 125 din poza e 4340 de oiro cu toate taxele incluse. Are 180 pe bord si vreo 10000 de rpm :lol:
|
Si merge cu 9o. Nu va luati prostie de-asta ca o sa va intreceti cu solnitze&alike.
Cu 3ooo euro iti iei la mana a doua 9o de cai. Cu 15.ooo iei Hayabusa :roll: |
mda, asta cam asa e. dar cred ca mere mai mult de 90, un preten de-al meu are o Cagiva Raptor 125, si a mers in jur de 130 - 140 parca(alimentat cu Shell V-Power).
|
:lol: ha hahaha ... ce imi place!!!
hai sa lamurim o chestie. Honda CBR 125 ... este 4000 de euro cu tot cu taxe ... poate putin maruntis peste. are 180 pe bord dar in realitate duce pana undeva in jur de 100. aprilia de 125 este tot 4000 (aici vorbesc doar de motoare noi! ) ... arata mult mai bine si este mult mai stabila (este mai lata) si are tot 180 in bord doar ca asta merge undeva in jur de 160 top speed. 140 cu doua persoane in carca! plus ca aprilia mai are si o mica chestie numita powervalve care de cativa ani incoace o face campiona la clasa de 125! Diferente mai sunt si la acceleratie ... o aprilia ia suta undeva in 5 pana in 6 secunde ... honda ... undeva pe la 9 ... 10 s! consum ... mai mare un pic la aprilia ... 4 chiar 5 la suta de km in schimb honda ia 3! acum alt punct de vedere! honda e HONDA ... adica e foarte fiabila! dar fiind motoare noi nu prea se pune problema de fiabilitate. alte intrebari? |
:wink: cine a fost la festivalul moto?? sau ma rog intalnire MC Trust Timisoara?
|
nOnamee,pune te rog cateva poze cu \"soimul\" daca ai!
|
Re:
Quote:
ce tre sa faca masina in intersectie ... pana mea ... ii da talpa sa ii dea rusine la tramvai ... oooopsss wrong answer! |
nOnamee,care motor este denumit\"soimul\"
Indiciu:are 1300cc |
chopper sau vitezana??
|
E foarte \"vitezana\" si cica aprox. 50% din proprietari sunt deja \"fosti\".
|
2 Attachment(s)
la soimu asta te refereai cumva?
|
Engine Configuration: Inline Four, 4-stroke, DOHC
Engine Displacement: 1298 cc Engine Cooling System: Liquid Compression Ratio: 11.0:1 Combustion Chamber Design: Twin-swirl Valves Per Cylinder: 4 Intake Valves Per Cylinder: 2 Exhaust Valves Per Cylinder: 2 Bore x Stroke: 81.0 x 63.0 mm [forged ART pistons] Claimed Peak Horsepower: 175 ps/172.6 bhp @ 9800rpm Claimed Peak Torque: 102.0 lbs-ft. @ 7000 rpm Measured Peak Horsepower @ rpm: N.A. Measured Peak Torque @ rpm: N.A. Claimed Power To Weight Ratio: 3.16 pounds/horsepower Engine Redline: 10,900 rpm Valve Angle (Included): 28 degrees (14 degrees Intake, 14 degrees Exhaust) Combustion Chamber Volume: 18.8 cc Valve Train Type: DOHC, Link-plate Chain Drive, Bucket Followers, Shim-under-bucket Lash Adjustment Valve Adjustment Interval: 15,000 miles Intake Valve Diameter: 33 mm Exhaust Valve Diameter: 27.5 mm Intake Valve Stem Diameter: 5.0 mm Exhaust Valve Stem Diameter: 5.0 mm Intake Valve Maximum Lift: 8.8 mm Exhaust Valve Maximum Lift: 7.5 mm Intake Valve Timing: Open BBDC 32 degrees, Close ATDC 64 degrees Duration 276 degrees Exhaust Valve Timing: Open BBDC 49 degrees Close ATDC 30 degrees Duration 259 degrees Valve Timing Measuring Point: 0.3 mm Fuel Delivery System: Electronic Fuel Injection Throttle Body Venturi Size: 46 mm Air Filter Type: Non-woven Fabric Exhaust System Type: 4-2-1-2 Ignition System: Digital Electronic Lubrication System: Wet Sump Oil Capacity: 3.7 quarts (3.5 liters) Fuel Capacity: 5.8 gallons (22.0 liters) Transmission Type: 6-speed, Constant Mesh Clutch Type: Multi-plate, Wet Clutch Actuation System: Hydraulic Clutch Spring Type: Coil Number Of Clutch Springs: 6 Number of Clutch Plates: 19 Drive Plates: 10 Driven Plates: 9 Primary Drive: Gear Primary Drive Gear Teeth (Ratio): 52/83 (1.596:1) Final Drive Sprocket Teeth (Ratio): 17/40 (2.352:1) Transmission Gear Teeth (Ratios): 6th 24/23 (1.043:1) 5th 25/22 (1.136:1) 4th 27/21 (1.285:1) 3rd 29/19 (1.526:1) 2nd 31/16 (1.937:1) 1st 34/13 (2.615:1) Transmission Overall Ratios: 6th 3.918:1 5th 4.267:1 4th 4.828:1 3rd 5.732:1 2nd 7.276:1 1st 9.822:1 Theoretical Speed In Gears At Redline: 6th 199 mph 5th 183 mph 4th 162 mph 3rd 137 mph 2nd 108 mph 1st 80 mph Engine Speed At 60 mph: 3300 rpm Frame Design (Material): Twin-spar (Aluminum Alloy) Rake/Trail: 24.2 degrees/3.8 inches (97mm) Wheelbase: 58.5 inches (1485 mm) Seat Height: 31.7 inches (805 mm) Footpeg Height: 14.6 inches (370 mm) Handlebar Height: 34.6 inches (880 mm) Steering Stem to Seat Center: 34.4 inches (875 mm) Front Forks: KYB Inverted, Cartridge Fork Tube Diameter: 43 mm Fork Adjustments: Rebound Damping 14 Positions (clicks) Compression Damping 13 Positions (clicks) Spring Preload 15 mm Range Front Wheel Travel: 4.7 inches (120 mm) Rear Wheel Travel: 5.5 inches (140 mm) Rear Suspension Type: KYB Single Shock, Progressive Linkage Rear Shock Adjustments: Rebound Damping 22 Positions (clicks) Compression Damping 22 Positions (clicks) Spring Preload 10 mm Range Front Brakes: 320 mm (12.6-inch) Dual Discs, 6-piston Tokico Calipers Rear Brake: 240 mm (9.4-inch) Disc, Opposed-twin-piston Tokico Caliper Front Wheel: 3.50 x 17-inch Cast Aluminum Alloy Rear Wheel: 6.00 x 17-inch Cast Aluminum Alloy Front Tire: 120/70ZR-17 Bridgestone Battlax BT56 Radial Rear Tire: 190/50ZR-17 Bridgestone Battlax BT56 Radial - OEM tire specs at 198mm Claimed Dry Weight: 474 pounds (215 kg) Claimed Wet Weight: 546 pounds (248 kg) Weight Distribution (claimed): 51F/49R (percent) GVWR : 948 pounds (430 kg) Overall Length : 84.3 inches (2140 mm) Overall Width: 29.1 inches (740 mm) Overall Height: 45.5 inches (1155 mm) Ground Clearance: 4.7 inches (120 mm) |
God damn it,yessssssss!
|
Re:
Quote:
asta cam asa e! dar gandeste la un singur lucru ... mult peste 300 km/h!!! numai cu avionul mai ajungi la viteza aia! sau cu masini care nu le vei conduce niciodata! |
Re: asfd
ATZI INEBUNIT FRATZILOR?avetzi idee in ce va bagatzi?e mult mai greu si mai costisitor decit masinile,costa cit costa motorul dar la echipament sa gindit vre unu?sa nu mai vb de \"masinist\"care nu ne prea baga in seama si o simpla trinta poata sa coste de nici nu va imaginatzi si asta vb din punct de vedere material sa nu mai vb de miini,picioare sau alte oase rupte sau chear mai mult
|
auzi ... ia gura!!!! in definitiv si la urma urmei ce isi face omu cu mana lui se numeste lucru manual. sebi{ tu nu te dai cu motoru???? si daca da ... lasa-ma frate si pe mine sa fac ce vreau! sincer sa fiu m-am saturat de cate ori mi s-a spus ca o sa mor. :wink:
|
nonamee, cand mai multi iti spun ca esti beat, mai bine ar fi sa te culci... Dar vorba ta, lucrul manual se cheama \"giocco di mano\" in italiana... :cry:
|
hmmm ... eu nu mai zic nimic! daca mai aveti intrebari legate de motoare raspund cu cea mai mare placere! :evil:
|
Re:
Quote:
|
8) inteleg. multumesc frumos pentru grija. oricum nu ma convingi. am vrut sa ma duc sa ma inscriu la scoala si cand mi-a zis ala cat tre sa dau pentru adaugarea acelei litere pe permis am simtit ca traiesc mai putin! :(
|
Re:
ai vazut ce inseamna viatza pe doua rotzi?nici nu itzi potzi da seama cit de scurta poate fi iar bebe era unu din motociclisti \"pasnici\" nasol moment,e unul din momentele in care ma simt vinovat ca conduc masina
|
2 Attachment(s)
Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba ... ieri dupamasa (adica joi ... 23 septembrie) ceva acolo sus a functionat gresit si unul dintre prietenii nostrii nu mai e printre noi. In mod sigur il stiati majoritatea dintre voi ... daca nu personal macar motorul care era celebru. Era caprita ... acel motor imbracat in blana. Pentru cei care vor sa ajute este o urna la barul Cargo iar duminica la ora 13 la cimitirul din Mehala este inmormantarea. Ar fi frumos sa veniti.
|
condoleantze si aveti grija de voi restu' kre sunteti motociclisti
|
condoleante`
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning